Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: ¯le siê dzieje w pañstwie duñskim.

Junior Member
    Do³±czy³
    Sun Dec 2010

¯le siê dzieje w pañstwie duñskim.

Ludzie czy Wy nie widzicie co siê dzieje? Widzia³ kto¶ tyle skarg zwi±zanych z administracj± serwera CS gdziekolwiek w polskim internecie?

http://www.forum.cs-portal.net/showt...0101#post70101

Nikt nie odpowiada, nikt nie reaguje. Po co ja krêcê demka na cziterów skoro Wy to macie w dupie?
    Nie do¶æ, ¿e nikogo nie ma jak jeste¶cie potrzebni to jeszcze ignorujecie jak kto¶ za Was robotê odwala i czituchów za Was wynajduje! Jesion jak jeste¶ na Steam to móg³by¶ ³askawie zajrzeæ na serw i zbanowaæ czita jak Ciê ³adnie o pomoc proszê! Graæ siê nie da bo czity robi± na Waszym serwie co im siê podoba!
    Tutaj macie link z demkami na 2 stuprocentowych czitów
    www.chomikuj.pl/bob_budowniczy3014

Nie wiem po co to wklejam bo i tak pewnie nikt nic z tym nie zrobi. Nie spodziewam siê nawet odpowiedzi na posta ale có¿..... zawsze warto mieæ nadziejê.
    Ja administrujê na tym serwerku:
    reklama
    zobaczcie sobie, ¿e tam jako¶ ludzie nie wyp³akuj± siê na forum tak jak tutaj.
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez LazLo ; 15-01-2011 o 20:07

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sat Mar 2009
    Przegl±da
    S³upsk
    Powiem to tak.

Admini ogólnie tutaj odpierdalaj± samowolkê .Ola ju¿ w *** czasu na forum nie widzia³em jak i innych adminów.
    Ja równie¿ mam bana bo zosta³em nies³usznie zbanowany bez ¿adnych dowodów .

A co do ex0n to z tego co wiem to kontakt siê z nim urwa³ z 3 miechy temu . By³y 3 serwery teraz widzê ¿e 1 zosta³.
    [img]http/img12.imageshack.us/img12/7743/copguy.gif[/img]

Senior Member
    Do³±czy³
    Tue Jul 2010
    Przegl±da
    Zgierz
    My nie mo¿emy nic zrobiæ... To olo musi siê wzi±æ za serwer...

Junior Member
    Do³±czy³
    Sun Dec 2010
    A teraz to ju¿ pojechali¶cie do koñca z tym serwem. Ograniczaj±c broñ TYLKO do shotguna i glocka pozbyli¶cie siê masy graczy. Sam te¿ ju¿ u Was nie gram bo nie bawi mnie takie ograniczenie mo¿liwo¶ci graczom. Zawsze mówiono mi, ¿e gra idealna to taka, gdzie interaktywno¶æ jest jak najwiêksza a u Was zabija siê ideê tej gry.
    Szkoda.... po prostu szkoda, ¿e poszli¶cie w z³± stronê bo polubi³em Wasz serw. Za to teraz frekwencja spad³a Wam drastycznie... tylko czy wyci±gnie kto¶ s³uszne wnioski?
    pozdro

Junior Member
    Do³±czy³
    Sun Dec 2010
    Coraz bli¿ej ¶wiêta? To¿ to prawie rok zanim bêd± ¶wiêta! Chyba ¿e wielkanocne?

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Wed Jan 2011
    Przegl±da
    Kraków
    zacznijcie co¶ robiæ ...
    a ta nuta na serwie... ¶wiêta ju¿ mine³y jeden m±dry przynajmniej czapki usun±³ ale nuta dalej ...
    Pozdrawiam
    K.a.r.i.n.k.a

Junior Member
    Do³±czy³
    Sun Dec 2010
    DAJ SPOKÓJ... ten serwer jest bezpañski jak pies! NIKT siê nim nie interesuje. Wziêli se adminów z Koziej Wólki, którzy sikaj± ciep³ym moczem na to co dzieje siê na serwerze. Wyrzuci³bym ka¿dego admina na zbity pysk, który nie zareagowa³by na wo³anie o pomoc. Po co siê pchali po uprawnienia skoro nawet po pro¶bach o interwencje na steam nie reaguj± w ogóle?
    Takim uprawnieñ siê nie daje a zabiera!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •