Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: niesluszny ban bez ss ;/

Junior Member

Angry niesluszny ban bez ss ;/

a wiec dostalem bana z jakies 3-4 dni temu przez admina Ciekawe aka ogar i bez zadnych ssow... nie wiem cyz ten admin ma 10 lat cyz max 13 ale moim zdaniem nie powinna miec tak niekompetenta osoba admina ktora daje niesluszne bany!!!!!!!!;/

Prosze O Odbanowanie...! Moje ip : 91.189.6.33 Z gory thx

Senior Member
    Przegląda
    Zgierz
    Ciekawe to ciota niekochana i jak ktoś jest lepszy od niego to tak robi, niestety ha również jest wiecznie zapracowany i nie wiem który admin ma dostęp do amxbans...

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Niech się Ciekawe wypowie, a potem będziesz stwierdzał jaki on jest...
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Zgierz
    Stary ja nie muszę na to czekać... Ten łepek podobne numery odwalał jeszcze przed csp... Nie znasz go, mało grasz więc nie wiem o co ci chodzi... On admina miał stracić już dawno dostał już chyba 2 ostatnie szanse i dalej nic...

Junior Member
    a wiec co z tym ub? bo czekam i czekam i zero odzewu!! bedzie to ub cyz nie ?

Senior Member
    Przegląda
    Zgierz
    masz już ub

Uprawnienia umieszczania postów