Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ban bez screenów

Junior Member

Ban bez screenów

Witam

Otrzymałem bana za "czitowanie" jednak bez możliwości potwierdzenia tego - brak screenów, jednostronna ocena admina. Na serwerach: headshot, cs-zabrze, cs-poland miałem bany z możliwością odwołania. Zawsze były czyste i mogę je załączyć jak będzie taka potrzeba.

Pozdrawiam

Rafał K.

Junior Member
    Witam

Gram i grałem na nicku: laiczek, zewnętrzne ip o ile sie nie mylę to: 217.197.73.234,
    admina banującego nie zapamiętałem i nie zachodzi tu sytuacja ze screenami typu:
    http://www.forums.wiaderko.com/porad...-screenow.html

Kojarzę nick "klapouchy" ale głowy za niego nie daję.

Pozdrawiam

Rafał K.

Ps. Na headshocie wyrobiłem experta w trybie bf2 - 5 zabić w tym 1 headshot w 1 rundzie, a w sumie 200 zabić z broni snajperskiej i wcześniej wyrobione 2 rangi na snajperkę, gdyby ktoś nie kojarzył. Skoro ktoś uważa, ze gram wspomagając się jakimś gównem niech to udowodni, a nie zazdrości umiejętności.
    Ostatnio edytowane przez 4-palczasty ; 07-11-2010 o 10:22

Senior Member
    Przegląda
    Warszawa
    Podaj SteamId.
    Hawk,
    klapouchy

Junior Member

steam

Witam

Nie mam steama, nie jestem graczem pro, na necie gram od kwietnia br., wcześniej grałem po lanie i z botami na kompie przez kilka lat przed i po wypadku. A to że komuś może się wydawać, że gram na jakiś dopalaczach patrząc z zewnątrz - no cóż, gram na lapku, myszka na poduszce i nie mam części prawej dłoni. Zatem lekkie różnice między Waszą grą, a moją mogą występować.

Pozdrawiam

Rafał K.

Senior Member
    Przegląda
    Zgierz
    Ja bym zostawił...

Junior Member
    Hm.

Zatem dzięki za wspólną grę i powodzenia.

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Jeżeli nie ma SS to raczej unban.
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Zgierz
    Nie wie kto mu dał bana ani nic. Ja bym takiego nie odbanowywał bo może być to jakiś łepek co leciał na wh i wali w ch***...

Junior Member
    Witam skoro temat nadal jest poruszany.

Nie otrzymałem screenów tak jak np. na cs-zabrze:
    http/img208.imageshack.us/img207541/dedust0004u.jpg
    Ban był zatem uznaniowy względem oceny admina bez możliwości odwołania. Nie zwróciłem uwagi przez kogo bo się wkurzyłem. Może i to Ciebie dziwić npG ale ludzie po 30-tce też grają w cs-a. Sporadycznie ale zdarza im się.

Pozdrawiam
    Rafał K.