Poka¿ wyniki od 1 do 1 z 1

W±tek: 5 G³êboko¶æ Twoich finansów, czyli jak zarobiæ!

Widok w±tkowy

Junior Member
    Do³±czy³
    Sun Mar 2010
    Przegl±da
    Lublin

5 G³êboko¶æ Twoich finansów, czyli jak zarobiæ!

Witajcie!

Program, który chcê wam zaprezentowaæ od samego pocz±tku istnienia mia³ na celu do³adowanie waszego konta poprzez system darowizn otrzymywany od partnerów uczestnicz±cych w tym projekcie. Wielu z was na pewno od razu bez jakiegokolwiek zastanowienia odpowie, ¿e jest to piramida finansowa lub tzw. system Argentyñski. Proponujê aby takie osoby darowa³y sobie, poniewa¿ sukcesu to one raczej nie osi±gn±. A wiêc do rzeczy.

Teraz omówiê jak ten program dzia³a. Program istnieje od niedawna (10 Czerwca 2010) jednak zyska³ ju¿ zaufanie ponad 3100 osób. I tutaj od razu mówiê, ¿e jest to JEDYNY, LEGALNY tego rodzaju system istniej±cy w Polsce, nie jest to znany ³añcuszek z list± numerów kont, jednym s³owem, NIE JEST TO SYSTEM DLA CWANIAKÓW i nikogo nie da siê w nim oszukaæ. Warunkiem przyst±pienia do programu jest wp³ata darowizny w wysoko¶ci 17 z³ osobie wybranej przez system i tu uwaga, je¿eli szkoda ci tych 17 z³ to na prawdê nie jest to biznes dla ciebie. Co to jest 17 z³?! Prawie nic. Ok, je¿eli ju¿ przyst±pili¶my do programu mo¿emy budowaæ swoj± strukturê. Jak to wygl±da? Ka¿da osoba wprowadza do systemu 3 nowe osoby pod siebie, czyli tworzy tak jakby ju¿ pierwszy poziom swojej struktury. Przedstawiê to bardziej obrazowo.

1 poziom - 3 osoby
    2 poziom - 9 osób
    3 poziom - 27 osób
    4 poziom - 81 osób
    5 poziom - 243 osoby - od których otrzymasz po 17 z³ czyli 17 * 243 = 4131z³!!!!!!

Prawda, ¿e pieni±dze s± do¶æ ciekawe? To w czym problem? Przy³±cz siê do programu i zacznij zarabiaæ!

Tak jak wspomnia³em wcze¶niej wielu z was od razu zarzuci mi, ¿e to piramida finansowa czy sprzeda¿ lawinowa. Po pierwsze NIE MA FIRMY I PRODUKTU, KTÓRY MUSISZ KUPIÆ. Za³o¿yciele tej strony bior± tak samo udzia³ w tym programie jak wszyscy uczestnicy i nie zbieraj± z tego powodu kokosów. Znam osobê, która ten program wymy¶li³a i uruchomi³a i na prawdê nie zarobi³ on ¿adnej poka¼nej sumy, lekko ponad 1000 z³. A s± osoby, które wesz³y do programu tak jak ja i maj± po 2000. Moje darowizny, które uzbiera³em przez ten miesi±c to 175 z³, a zainwestowa³em tylko 17. Prawda, ze siê op³aca?

Pewnie zastanawiacie siê jak siê ma do tego urz±d skarbowy i te sprawy, otó¿ nijak! Ustawa o spadkach i darowiznach mówi nam, ¿e:

Bez konsekwencji podatkowych mo¿emy wspomóc osoby dla nas obce, czyli znajomych, s±siadów czy przyjació³, darowizn±, której warto¶æ nie przekracza 4902 z³, w okresie piêciu lat.
    Je¶li NIE otrzymasz w tym czasie takiej kwoty od jednego darczyñcy, to NIE masz obowi±zku sk³adania zeznañ podatkowych od darowizn.
    Art. 4a, oraz 9.1 ustawy z 28 lipca 1983 r. o podatku od spadków i darowizn (Dz.U. z 2009 r. nr 93, poz. 768).

Polskie prawo karne, a dzia³alno¶æ piramid finansowych

Art. 286 KK NIE MA zastosowania, poniewa¿ na stronach serwisu wszystko jest wyt³umaczone w taki sposób, ¿eby ka¿dy móg³ to zrozumieæ i wybraæ czy chce w programie uczestniczyæ.

Tak wiêc wybór nale¿y do ciebie, chcesz zarobiæ? To zarejestruj siê! http/depth.com.pl/?ID=2953

Do tego programu mo¿na zarejestrowaæ siê wy³±cznie z polecenia osoby ju¿ uczestnicz±cej w programie wiêc nie zarzucajcie mi, ¿e podaje w linku swoje ID. Ja nie mam z tego korzy¶ci a wy nie mogliby¶cie siê zarejestrowaæ w programie. JE¯ELI MACIE W¡TPLIWO¦CI TO PISZCIE NA MOJEGO MAILA: cassinipl@gmail.com NA GG 9933868 LUB NA TYM FORUM NA WIADOMO¦CIACH! Kto pyta nie b³±dzi.

Na koniec parê linków dotycz±cych programu:

http/depth.com.pl/?page=shop/legalnosc_programu& <--- Legalno¶æ Programu

http/depth.com.pl/files/Program_Darowizn.pdf <--- prezentacja

Jeszcze raz zachêcam do zadawania pytañ, je¿eli znajdzie siê wiêksza grupa osób to przeprowadze prezentacje ON-LINE.

Ostatnio edytowane przez saveD ; 24-10-2010 o 23:18

Podobne w±tki

1. O kim my¶lisz? Czyli Akinator
    Przez BeneNati w dziale Humor
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 28-02-2009, 23:31
  2. UFO czyli niezidentyfikowany Obiekt Lataj±cy
    Przez aniaM w dziale Ciekawostki ze ¶wiata
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post / autor: 05-09-2008, 18:52
  3. Counter Strike czyli e-sport
    Przez ex0n w dziale Counter Strike 1.6