AHAHAHAHAHAHAHA tylko ze ja bylem czysty zera, strzelilem pare baniek i mialem staty 12:0 i co ?
DANCER Pomyslal ze na Ns to nie mozliwe ? nawet mnie nie rozsmieszaj, bo ten pro admin nawet mnie sie nie przygladal. Tylko odrazu wlepil bana z powodem czitujesz bo jakies steamowe hajty powiedzialy mu ze to nie realne na non steamie i że mam aima lub jakis tam czit . To jest serwer s/ns wiec nie mozecie banowac pierwszego lepszego ns, bo ma zyciowke najpierw trzeba mu sie przyjrzec bo wkoncu taka jest rola admina. A wiec jeszcze raz powtarzam DANCER gowno wie albowiem nawet mnie sie nie przyglądał tylko odrazu wyje/bal bana.
czyli ze co nie moge grac na waszym serwerze bo jestem dobrym ns ? Jeśli tobie nie pasuje to idz na jakąś inna siec co maja serwery steam. Bo na tym serwie maja grac rownie dobrze ns jak i steam.A jeśli chcesz pograć masz masę innych serwerów, mi osobiście nie zależy na graczach ns, moim zdaniem blokujecie tylko sloty ;]
TA KOMENDA NA ZROBIENIE SS TRWA 10 sec jak napisał dill dluzej zajmuje napisanie w powodzie czitujesz. Po drugie ja nie latalem z aimiem ani z zadnym z innych czitow wiec DANCER powinien mi zrobic ss, poogladac mnie czy *** wie co, ale to jego obowiazek zrobic ss graczowi ktory jest podejrzany.I prosze robcie na nastepny raz ss'y zeby taka sytuacja na nastepny raz nie miala miejsca bo jakby admin dancer zrobil mi te SCREENSHOTY to juz by nie bylo tematu ja bym wstawil unban wszystko by bylo super . Ale nie admin Dancer przeciez nie wpisze tej komendy na ss bo ... mu sie nie chce ? tylko woli wyjebac odrazu perma z powodem czitujesz . tyle odemnieTak czyli jak typ biega na aimie to mam mu najpierw strzelic ssy i czekac az pozabija wszystkich a pozniej wszyscy placza i wyzywaja ADmina taki sra##Ki itp