Nick: -PABL0-
Godzina: ok. 12:20
IP zmienne!
Ban z ss'ami
http/img705.imageshack.us/gal.php?g=dedust20005gt.png
Pozdrawiam
Nick: -PABL0-
Godzina: ok. 12:20
IP zmienne!
Ban z ss'ami
http/img705.imageshack.us/gal.php?g=dedust20005gt.png
Pozdrawiam
SS czyste ok!
Admin nie odpowiedzialny.
Robisz ss jak on ginie, następnie tłumaczysz mi że miałeś ogromne lagi i dlatego. - PABLO - zrobił ss z tabelką i widać niski ping.
Moja uwaga to wejdź na spect i patrz na gościa po czym dopiero rób ss, a nie na odwal się...
Uwaga dla - PABLO - Jeszcze raz zmówisz się z kolegą na szybkie przeklinanie i wyzywanie mnie od K*rw... itp. dostaniesz perma, po czym zapomnisz o serwerze.
Po 1 admin zrobił SSy jak żyłem, więc proponuję zainwestować w szkła kontaktowe.
Po 2 kiedy wyzywałem Cię od ku*w? Daj dowód jakiś, logi, cokolwiek. Jedyne co napisałem do Ciebie, i nie tylko ja, było coś w stylu "co on odpie**ala" - odnosiło się to do kicka zupełnie z dupy, nie wiadomo za co i po co.
Zastanów się 3 razy zanim coś napiszesz.
1. Słuchaj wszedłem na spect pod innym nickiem i oglądałem Twoją grę i co Cię zabili to mówiłeś przez micro "K**rwa". Nie mam dowodów żeby to pokazać, zresztą jeżeli nie miałbym przyjemności poznać Cię wcześniej to czemu bym się na Ciebie uparł i pisał głupoty?
2. Tak, napisał jakiś gracz "co on odpierdala?" a Ty bodajże to powiedziałeś przez micro.
3. Oczywiście że, są logi z serwera, jeżeli chcesz je zobaczyć to trzeba poprosić klapka.
4. Dziś godzina 12.39 - do czasu, aż dostałeś bana.
Wczoraj - Godziny popołudniowe, coś koło 18.45 - 19.55
5. Są wczorajsze dwa takie same teksty, po czym dostałeś bana i mi na wrzucałeś.
Ps. Jest tylko 1 ss na którym jeszcze żyjesz, więc zastanów się co piszesz, dla Twojej wiadomości noszę szkła kontaktowe.
Pozdrawiam Buszek`
Dobra, nie mam zamiaru się kłócić. To ja napisałem "co on odpierdala" a nie przez micro. No i co do twojego PS : skoro jest 1 ss jak żyłem, to chyba robił mi jak żyłem? W trakcie robienia SSów dostałem, więc nie rozumiem Ciebie. Nieważne...
Nie wymagam od Ciebie, nastawienia do kłótni. Tak, ale jak napisałem wcześniej ss się robi ze specta po dłuższych oględzinach gracza. jesteś nowy na forum, jak zauważyłem więc nie wiesz że, takie tematy były poruszane już dużo wcześniej przez graczy którzy tak jak Ty byli czyści a admin robił ss bo, nOOby na serwerze płakali że, ktoś ma WH. Nie składam tu skargi na JesIon'a tylko pouczam go, żeby nie miał podobnych sytuacji jak ta dzisiejszaCo do Ciebie to dostałeś bana słusznie, Twoja odpowiedź po kicku "Co on odpierdala?" przyczyniła się do bana. Żalisz się że, mnie nie wyzwałeś... Więc Klapek sprawdzi wczorajsze logi. Jeżeli to był inny typ a nie - PABLO - z wyrazami szacunku Cię przeproszę.
Pozdrawiam!
Przepraszajcie się na pw,gg, steamie itd. Zamykam.
Strzeżcie się hardcorów bo nie wiadomo czy i tobie [you:a262f41187] nie urwą od internetu
Muzyka reggae na wszystko pomaga
[you:a262f41187] Pozdrawiam
pablo pamietaj admin ma zawsze racje i nie pouczaj go pozatym co za admin zrobil ci ssy ??? uwaga do niego CZYTAJ FORUM !