Proszę o zobaczenie pełnego zapisu logów z dnia 12.08.10 od około 16, oraz drugą datę jeszcze dopiszę, muszę tylko zapytać się Avansa kiedy to było. Koleś zachowuje się jak zwykły dzieciak, spamuje, wyzywa każdego od botów, botQw etc... To już 3 taki problem z tym gościem, z tego co pamiętam z poprzedniego forum to miało się już nie powtórzyć, no ale cóż, jednak...

Jeśli chodzi o wyegzekwowanie kary za przeklinanie, to dla mnie miało wtedy drugorzędną wartość, sam się skarżyłeś że jako jedyny admin na serwerze nie dajesz rady wszystkiego ogarnąć, więc pewnie rozumiesz ;] Byłem zajętym sprawdzaniem czy ktoś nie leci na haksach, a slay, albo kick za przeklinanie mógł dla mnie poczekać ;]

Do tego zastanowił bym się nad adminem, który dał sobie shackowac konto steam

Cytat Zamieszczone przez Ciekawe?
dla twojej wiadomosci mam juz rok admina na serwerach Ola ; )i nigdy nie miałem haxow ty lepiej swoja skarge zobacz...
Hahahaha, człowieku nie pogrążaj się !! Dostałeś admina za Averego TEMAT Oto link do twojego podania o admina na poprzednim forum... No jeśli to było rok temu to powodzenia

PS. Obejrzałem ss xD Wyrwane z kontekstu ostro
@down Udowodnij ^^ Od kiedy mam admina widziałem cię teraz drugi raz na serwerze :O Pierwszy oczywiście muszę sobie przypomnieć ile dokładnie to było dni temu, wtedy też miałeś dostać bana, ale daliśmy sobie już spokój ;] Jesteś dla mnie zwykłym nic nie znaczącym dzieckiem, który bardzo chce być ważny ^^ Pozdro i CENZURA !!