Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: za co ban ?

Mieszany widok

Member
    Przegląda
    Dębica
    sixer grałes na lanie... dlaczego? haxY? mogles grać na steam wtedy może nie byłoby ss... z resztą to jakis pierwszy przypadek od 2 miesięcy,że czarne ss są ...

@edit moze anti ss? i czarne ?

Junior Member
    Przegląda
    CH
    heheheh ej admin gralem tylko na steamie ^^

Junior Member
    Przegląda
    Suwałki/Wrocław
    Ja pier*ole, nie mogę patrzeć... Skąd ty możesz wiedzieć, że przewyższasz go skillem "niemiłosiernie"? Jakoś w historii logów na eslu nie masz jakichś topowych klanów i nie jesteś jakąś znaną mordą sceny polskiej żeby tak mówić, więc się tak nie wywyższaj, bo wszedłeś na FFA, gdzie większość ludzi gra ot tak dla zabawy i zgrywasz wielkiego kozaka, tym bardziej, że te konta 04,05 kupujesz, o czym świadczy ban na jednym z nich za handel kontami (tak pomyliłem się w poprzednim poście, że za ban). Już nie chodzi mi nawet o te SS co ci zrobili, ale strasznie mnie denerwuje takie zachowanie, szczególnie, że to tylko gra a ty napinasz jakbyś był jakimś królem podwórka, neo czy tym prawdziwym sixerem z Francji...-.-

Junior Member
    Przegląda
    CH
    kamilj90 a gdzie ja tu napisalem ze uwazam sie za gwiazde polskiej sceny csa ? po raz kolejny widze ze nie umiesz czytac. a te konta co z nimi robie to nie twoja sprawa

a co do @ Kupsztaljeza: ssij mi pento bo jestes gownem

Junior Member
    Przegląda
    Suwałki/Wrocław
    na eslu nie mam takich problemow
    żenuaaaaa . z reszta nie wiem po co sie z wami kłoce , sam nie wygram z wami koledzy , ale czasem pocwiczcie skilla bo mierny tam macie poziom ( gram u was tylko po to by pomoc wam osiagnac lepszy poziom )
    a tak btw , zapraszam tutaj http/www.esl.eu/pl/#/pl/player/997562/ , moze nabije sobie na was pare punktow w lidze
    a co do skilla to przewyższam cie niemilosiernie, nie bd sie z toba wykłócał bo pewnie jestes ta znana morda na polskiej scenie esportu co bije wszystkich , byles na lanie chociaz kiedys ?
    Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie to jest wielkie kozaczenie, tzn. ogólnie bardzo śmieszne. Skoro przewyższasz kogoś skillem tak niemiłosiernie, to wnioskuję, że jesteś na poziomie ŚWIATOWYM. Co do tego, że pomagasz osiągnąć lepszy poziom to może pomyśl nad założeniem jakiejś szkółki cs'a, może konkurencję dla GAD zrobisz, kto wie. W sumie to mam wyje*ane na ciebie i twoje esl, ale kupowanie kont 04,05 jest dla mnie prześmieszne.

PS. Chyba ty właśnie masz problemy z czytaniem, bo nie napisałem, że jesteś gwiazdą polskiej sceny cs'a(bo skąd takie coś do głowy by mogło przyjść?!), tylko zachowujesz się jakbyś nią był wywyższając się.

Member
    Przegląda
    Pułtusk
    Hahaha... Na 1 screnn'ie widać że, wrzuciłeś pliki z innego serwera. Więc pomyśl za nim coś napiszesz... Ja się nie uważam za kozaka w cs'ie... ale mam konto steam od lutego 2007r. kupione w sklepie a nie od kogoś. ESL mam chyba od 2009r na tym koncie, grałem tam kilka razy, ale przeszła mi głupota bycia najlepszym i ciskam na FFA dla zabawy i znajomych z którymi mi się fajnie gra. Zastanów się po co wchodzisz na FFA? Po to żeby wywyższać się jakiego to masz skilla? Zapraszam na mIRC kanał #cw.pl i tam szukaj sobie porządnych meczy/mixów, wtedy udowodnisz jaki Ty jesteś dobry. Jesteś zwykłym IRC'owym napinaczem z ręką w majtkach. Ogolić instrumenty i do piaskownicy. Na "scenie" cs-portal.net brakuje slotów na takich jak Ty! Tyle mam do powiedzenia na Twój opłakany temat. Pozdrawiam!

Senior Member
    Przegląda
    Warszawa
    Dziękujemy za piękne wypowiedzi Temat zamykam. Niestety nie będzie ub, nawet jakbyś teraz wrzucił właściwe screeny, z przyczyn wiadomych dla każdego czytającego wszystkie twoje wypowiedzi.
    Znajdź sobie inny serwer, bo już u nas sobie nie pobiegasz.
    Hawk,
    klapouchy

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23

Uprawnienia umieszczania postów