niektorzy wogole nie mysla ... nagra demko .... ktos tam kto ma to obejrzec obejrz ,wlacza czity i jedzie dalej ...
niektorzy wogole nie mysla ... nagra demko .... ktos tam kto ma to obejrzec obejrz ,wlacza czity i jedzie dalej ...
Pozdrawiam
- ##shoOter## -
Mi ciężko powiedzieć czy jedzie na czymś czy nie, tak samo jak inni go podejrzewam o wh ale nic nie piszę, bo nie jestem tego pewien.. Koleś ma steam z kwietnia tego roku co również jest podejrzane, ale do wytłumaczenia (wiem po sobie bo sam mam już drugi steam w tym roku ;p), a ss nic nie dadzą, bo najnowszych haxów podobno nie widać na ss, a dobre słuchawki to też nie jest wytłumaczenie bo ja mam za 150 a i tak jak wbiegają w bramę na długą to ich raczej nie słyszę...
Skoro twierdzisz że nic nie masz, to proponuje byś nagrywał za każdym razem jak wchodzisz na serwer demko i gdy ktoś cię o nie poprosi to je wrzucaj, tylko bez wykrętów typu "dzisiaj zapomniałem". I albo nagle twój skill znacznie spadnie, albo będziemy mieli dowód że nic nie używasz ;]
To jest moja propozycja i sądzę, że na ten moment jest najlepsza i najskuteczniejsza, ale decyzja należy oczywiście do adminów...
A co pisałem 2posty wyżej?...Zamieszczone przez incognito
A co do słuchawek to nie z każdego miejsca na mapie słychać,że ktoś jest w danym miejscu,ale z gali czy z bs'a słychać ;]
Alea iacta est
2 posty wyżej napisałeś to ogólnikowo bardzo, ja to skonkretyzowałem (avans bez podtekstu...) i chodziło mi o to by to był dla niego obowiązek, przynajmniej na razie, ponieważ większość graczy oraz adminów go podejrzewa o wh, a koleś nie zamierza przestać grać na serwerze, a ss nic nie dają, dlatego uważam że to jedyne sensowne rozwiązanie tej sytuacji. Oczywiście pozostaje jeszcze nie podejmowanie żadnych działań i ciągłe bezsensowne gdybanie...
Nie ma dowodów nie ma bana.
Zamykam.
Hawk,
klapouchy