Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Ban Magic Propan

Member
    Przegląda
    Białystok
    niektorzy wogole nie mysla ... nagra demko .... ktos tam kto ma to obejrzec obejrz ,wlacza czity i jedzie dalej ...
    Pozdrawiam

- ##shoOter## -

Senior Member
    Przegląda
    Zgierz
    Mi ciężko powiedzieć czy jedzie na czymś czy nie, tak samo jak inni go podejrzewam o wh ale nic nie piszę, bo nie jestem tego pewien.. Koleś ma steam z kwietnia tego roku co również jest podejrzane, ale do wytłumaczenia (wiem po sobie bo sam mam już drugi steam w tym roku ;p), a ss nic nie dadzą, bo najnowszych haxów podobno nie widać na ss, a dobre słuchawki to też nie jest wytłumaczenie bo ja mam za 150 a i tak jak wbiegają w bramę na długą to ich raczej nie słyszę...

Skoro twierdzisz że nic nie masz, to proponuje byś nagrywał za każdym razem jak wchodzisz na serwer demko i gdy ktoś cię o nie poprosi to je wrzucaj, tylko bez wykrętów typu "dzisiaj zapomniałem". I albo nagle twój skill znacznie spadnie, albo będziemy mieli dowód że nic nie używasz ;]

To jest moja propozycja i sądzę, że na ten moment jest najlepsza i najskuteczniejsza, ale decyzja należy oczywiście do adminów...

Member
    Przegląda
    Piła
    Cytat Zamieszczone przez incognito
    Skoro twierdzisz że nic nie masz, to proponuje byś nagrywał za każdym razem jak wchodzisz na serwer demko i gdy ktoś cię o nie poprosi to je wrzucaj, tylko bez wykrętów typu "dzisiaj zapomniałem". I albo nagle twój skill znacznie spadnie, albo będziemy mieli dowód że nic nie używasz ;]
    A co pisałem 2posty wyżej?...

A co do słuchawek to nie z każdego miejsca na mapie słychać,że ktoś jest w danym miejscu,ale z gali czy z bs'a słychać ;]
    Alea iacta est

Senior Member
    Przegląda
    Zgierz
    2 posty wyżej napisałeś to ogólnikowo bardzo, ja to skonkretyzowałem (avans bez podtekstu...) i chodziło mi o to by to był dla niego obowiązek, przynajmniej na razie, ponieważ większość graczy oraz adminów go podejrzewa o wh, a koleś nie zamierza przestać grać na serwerze, a ss nic nie dają, dlatego uważam że to jedyne sensowne rozwiązanie tej sytuacji. Oczywiście pozostaje jeszcze nie podejmowanie żadnych działań i ciągłe bezsensowne gdybanie...

Senior Member
    Przegląda
    Warszawa
    Nie ma dowodów nie ma bana.
    Zamykam.
    Hawk,
    klapouchy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów