Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ban Magic Propan

Junior Member
    Przegląda
    poniatowa

Ban Magic Propan

HaHaHa....Ogarnij sie Wilq nie moja wina ze Cie bije Masz jakis dowód ze mam wh bo ss mi nie zrobiłeś... Jeszcze więcej takich pomyłek i stracisz admina. Żal mi Cię kolega naprawde. : )

Member
    Przegląda
    Dębica
    pfff zal? ile masz lat? 12,13?

Nie obrażaj admina...

Nie mam zdania,gdyż podobnie jak inni admini uwazam ze masz WH

Junior Member
    Przegląda
    z domu
    czułem, że przylecisz tutaj dlatego po chwili ban został zdjety
    faktem jest, że dowodu jako takiego nie mam (pare dem, z których nie wynika jednoznacznie, że masz haxy) ale wytlumacz mi jak po raszu długą i wbiciu na środek przez smoke'a lub nawet 2 skanowales typa, ktory wybiegał z bramy przy respie ct do trupa? nie było możliwe byś go dostrzegł (ja tylko dzieki ESP wiedzialem tą akcje).

i druga sprawa, gdy jestem na specie jakość twojej gry drastycznie spada
    gdy dolaczam znowu twoj magiczny skill powraca

Senior Member
    Przegląda
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez Magic ProPan
    Jeszcze więcej takich pomyłek i stracisz admina
    Skad możesz wiedzieć, że straci admina? To chyba nie jest Twój interes!?

Poza tym jeszcze raz będziesz tak "pyskował", to chyba zastanowimy się nad przywróceniem bana.
    Hawk,
    klapouchy

Junior Member
    Przegląda
    poniatowa
    HaHaHa... Wilq nie wiem jak ty ale ja nie mam słuchawek za 7.50 albo do mp3. Ja jestem na bs'sie na a i słysze jak wbiegaja na długą. Po raz kolejny Ci to pisze nie wszyscy graja na twoim level'u. Nawet moze byc i 20 smołków ja i tak bede skanował bo zawsze kogos trafie. A co do tego ze ktos tam napisał w poście ze wszyscy wiedzą ze mam wh niech mi dadzą dowody demko ss'y. Wilq chce zobaczyc te demka co mowiłeś że masz. A ty Ciekawe? nic nie wiesz na ten temat ponieważ ktoś ci zasadzi jedna pestką z dgl glowe to odrazu mało co sie nie popłaczesz i w sprawie lat mam 17 jak chciał byś wiedzieć. Pozdrawiam

Member
    Przegląda
    Piła
    Każdy gra jak potrafi,może nie grać czysto,ale dopóki nie ma dowodów,nie można go osądzić ;]

Jak dla mnie czasami dziwnie gra,ale większość jego fragów to AWP,a to żaden wyczyn(bez obrazy) ;p

Dajcie mu już spokój i weźcie się za trening,zamiast tak oskarżać ludzi,to jest dla niego zapewne irytujące...

PS: a ja mam słuchawki za 30+zl i całkiem,całkiem w nich słychać ;p
    Alea iacta est

Senior Member Awatar JesIon
    Przegląda
    Gdańsk
    Magic ProPan jak masz jakis uraz albo problem do tego servera to po co nadal chcesz na nim grac ?? nie rozumiem cie ;/

Junior Member
    Przegląda
    poniatowa
    Jesion. Jak gram na tym serwie i mnie osądzacie o wh to jak przestane grac na tym serwie to będziecie wszyscy myśleć ze ja naprawde miałem to wh i poźniej moj nick będzie osodzany o wh całe życie. Będę grał na tym serwie do tej pory aż nikt nie bedzie mowił na mnie ze jestem Odpalony albo cos w tym stylu. A co do Ciebie Cwikol nie gniewam sie na Ciebie ale mnie to denerwuje no bo jak ich slysze ze gdzies biegaja jak poje... (domyślisz sie zapewne)to próbuje cos zeskanować później to sie przyda na ESL. Dzięki za opinie Pozdrawiem.

Senior Member Awatar JesIon
    Przegląda
    Gdańsk
    to jak udowodnisz ze nie grasz na wh ?

Member
    Przegląda
    Piła
    Po prostu nagraj demko jak grasz,niedowiarki sobie obejrzą i będziesz czysty ;]
    Ja zawszę kręcę demko,bo jak wiadomo ssy to nie wszystko i po nich dalej Cię osądzają,więc nakręć im te demko i niech się odczepią...(ważny w tej grze jest dobry słuch, myślenie i spostrzegawczość ;] )
    Alea iacta est

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów