Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: SKARGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ADMINA Fantasque.

Junior Member
    Przegląda
    TRG

SKARGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ADMINA Fantasque.

Chce złozyć skarge na nie ogarniętego admina Fantasque.

Dziecko całkowicie nie ogarnia admina wyzywa graczy itd. , przejdźmy do rzeczy dzisiaj grałem na mapie de_westwood o godzinie 18:30 admin zaczął wmawiać mi ze sprawdzal mi interp komenda amx_interp czy podobną i ze gram na interpie 0.00 , kazałem się mu ogarnąć bo gram na prawidłowym 0.01 , zaczął na mnie jechac wgl jak dziecko, ze 0.01 to jest prawidłowy bucu czy jakoś , powiedziałem mu ze no gram na takim a on dał mi bana z przyczyna " Ogarnołem "

Powiedzcie mi co to za dziecko admin i ile musiał zapłacić ze mu go daliście

Ps- tu uniq bo zablokowane mam konto do 22:51 (Uniq,lou,LOW)

Member
    Przegląda
    Piła
    tak owszem podpisze sie pod ta skraga ale napisz ja według wzoru ;|
    " Przestań się bać, nie chowaj głowy w piach, bo życie to najlepsze co mogli Ci dać "

Member
    Przegląda
    Pewel Wielka
    mozliwe ze tak mu pokazywało bo po wpisaniu komendy Ex_interp niekedy tak jest ze pokazuje ze gracz ma taki inierp 0.00

Junior Member
    Przegląda
    Pińczów
    Siema!
    Gralem wtedy i Fantas nawet pisal na say@ to zeby nterp zmienil juz mialem tego dosyc , ale wpisalem w consoli amx_interp i tak samo wyskakiwal u gracza rottod, interp 0.00 wiec tak sie dzieje

Member
    Przegląda
    Pewel Wielka
    Bład taki sie zdarza i admin miał prawo do takiego postepowania, chodz nie rozumiem czemu kickował z dobrym interpem, ale o tym juz z nim pogadam. Temat uwazam za zamkniety

Uprawnienia umieszczania postów