DD2 to DD2 sporo nanim gra i jest dobrze jak olo napizal to lepjej robiz nowy server esl i super pomysl to jest.
DD2 to DD2 sporo nanim gra i jest dobrze jak olo napizal to lepjej robiz nowy server esl i super pomysl to jest.
zgadzam sie z olo ten serwer jest zawsze pełny,gdyż to leci na nim tylko dd2 mapka.
jest swedem,ktory się uczy po polsku więc dajcie mu spokoj z ortografia ;D
Ja także chętnie bym przyjął propozycję ESL map.
Strefa Rashu według mnie jest bezsensowna i gra staję się mniej ciekawa.
12 Rund wygranych także spox, ale jeśli ma być nowy serv to DD2 pewnie zostanie takie jakie jest![]()
Zamieszczone przez Olo
Olo ma 100% rację..Serwer z tak długim stażem nie powinien być zmieniany w szczególności jeśli cieszy się tak dobrą reputacją.. To by wyszło tylko na złe..
A pomysł Mariosza jest bardzo dobry.. i godny uwagi.. Pomyślimy nad tym ale jeśli będzie chodziło o inny serwer..![]()
www.planetawhisky.pl
Witam.
Myślę jeszcze aby ten serwer był only steam ponieważ kiedy wejdę na dd2 (S/NS) zawsze są cziterki ruskie z ns'a. A jeżeli ma ten serwer dorównywać rzeźni to musi być TP+ESL Map+Steam. To tylko moja sugestia ale myślę godna uwagi. Jeżeli H@ serwerowni się zgodzi mogę promować was serwer oraz szybko go rozreklamuję piszę tutaj o tym ponieważ kiedy była dawna sieć tego DD2, było tam jeszcze TP na którym nikt nie grał. Jestem wstanie zrobić bannerki , reklama 10 forum i oczywiscie mailing do 15k osob !! Mam swój serwer 12 slotowy jeżeli H@ chce mogę go oddać jest oplacony na 2 miesiące pingi 30-40. Można AIM+HS zrobic.
Pozdrawiam bart!!
Zgadzam się z bartem. Server only steam to dobry pomysł. W większości steamów jest 1/2 lub 3/4 servera, więc nie jest źle.
nic nie zmieniac ,tak jest dobrze![]()
"Nie chwal się , że kogoś znasz..żyj tak aby chwalono się Tobą..."
DANCER ma racje
jest dobrze tak jak jest![]()
Również jestem za. Dodać strefy raszu oraz zasady z TP i będzie bardzo fajny server![]()
Zgadzam się w 100 % z Olo![]()