Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z myszką w cs, z samym cs również.

Junior Member
    Przegląda
    centrum pl

Problem z myszką w cs, z samym cs również.

Całą moja historia:
    w ten weekend, bodajże w piątek zrobiłem formata (wszystkie partycje), zainstalowałem windowsa, stery i inne pierdoły, jednak tego samego dnia czy też następnego (sobota) zrobiłem formata jeszcze raz, w sobotę zainstalowałem wszystkie potrzebne programy/stery/csy/i inne fafluny. Sterów do kompa używam tylko oryginalnych, tych co mi dali w sklepie do części do kompa, nigdy też ich nie zmieniałem. Kompa mam wystarczającego do moich potrzeb tj. do cs'a i prac biurowych Mój problem polega na tym:
    posiadam gryzonia a4tech x-755fs i mam do niego ofc. oryginalną płytkę ze sterami po wejściu do cs'a gra działa niby płynnie, myszka działa za płynnie ! :0 WHOA! Jak ruszam myszką, to jest uczucie zamulenia, tak jakbym zatrzymał myszkę, a ona jeszcze o 1cm delikatnie idzie w prawo, po prostu ruchy się spóźniają, etc... Instalowałem wszystko jak dawniej, te same stery, oprogramowanie i wszystko; próbowałem różnych akceleracji i innych gówien, ale nadal to samo, JAKIEŚ POMYSŁY ?!
    pozdrawiam gracz Puchatka.

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Ściągnij CPL MOUSE FIX, to wyłącza akceleracje w myszce, przez co jej ruchy są precyzyjniejsze.

DOWNLOAD
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Member
    Przegląda
    Piła
    Możesz jeszcze wejść w panel sterowania>ustawienie myszy>opcje wskaźnika>ODZNACZYĆ opcję "zwiększ precyzje wskaźnika" i dostosować sobie szybkość myszy

Jeżeli masz steam to możesz też wejść w zakładkę Gry>biblioteka gier,następnie kliknąć prawym na cs'a>wchodzimy w właściwości>klikamy na "parametry startowe" i wpisujemy te komendy:

-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd

Klikamy ok i restartujemy steam

Te komendy wyłączają akceleracje myszy w CS'ie

Member
    Przegląda
    Piła
    a ja powiem krótko masz ten sam problem, który ja miałem gdy kupiłem tą mysz. Też głowiłem się o co chodzi mienialem ustawienia przeinstalowywałem stery nic nie dawało lecz gdy zmieniłem podkładkę z żelowej na materiałową ( stellseries qck+) i problem znikł
    może po prostu twoja podkładka też nie jest przystosowana do tej myszy. Ale kupno nowej podkładki to już ostateczność x).Dlatego najpierw popróbuj tego co radzą inni
    mianowicie z

Cytat Zamieszczone przez LazLo
    Ściągnij CPL MOUSE FIX, to wyłącza akceleracje w myszce, przez co jej ruchy są precyzyjniejsze.

DOWNLOAD
    powodzenia
    " Przestań się bać, nie chowaj głowy w piach, bo życie to najlepsze co mogli Ci dać "

Member
    Przegląda
    Dębica
    Miałem podobnie moze z kablem cos masZ? Moja myszka chodzila ladnie pieknie ;D.po 2 latach zaczęła się zwieszac w cs, wiec kupiłem nowa ;D.Okazało się ze z kablem nie bylo wszystko w porzątku.Był przetarty i myszka w cs i na pulpicie zacinała się ... co do podkładki :d Nie używam żadnej i wszystko jest w najleszym porządku