Poka¿ wyniki od 1 do 1 z 1

W±tek: To dla moich ludzi

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Wed Nov 2008
    Przegl±da
    kostrzyn

To dla moich ludzi

Tekst:
    W³a¶nie tu i w tej chwili prosta rzecz z winyli, na przekór tym co w nas nigdy nie wierzyli, Vienio Pele 2 czyste tchnienie z pierwszej rêki, nasze wy³uskane dzi¶ krusze i pale za tych co wytrwale nios± ¶wiat³o, nadzieje i wiare, tam gdzie ¿ycie szare i marzenia z braku ¶rodków, wspó³umieraja ju¿ w zarodku, to jest nasza jedyna droga, by wydostac sie z wypasu, dlatego od X czasu robimy w ca³ej Polsce sporo ha³asu i tak ma byæ brat, teraz prawdziwy rap oknem na ca³y ¶wiat.
    Dziêki wsparciu nasz zapa³ nie topnieje losu koleje nastêpny etap z podwórka trzepak jest tego symbolem z takim to mozo³em Vienio dalej mówi, eloo dla ludu, p³yt i sprzêtu, wszystkich kole¿ków ewenemenentu, szczê¶cia fragmentów razem szukamy wyrytych w tekstach które nagrywamy.
    ref.:
    To dla moich ludzi, to co s³yszysz mam, prosto z serca rytm, puls ja Tobie dam, dodam do tego jedn± prawde któr± znam, ¿yj zawsze tak aby¶ nigdy nie zosta³ sam (2x)'

2.To dla moich ludzi, by ka¿dy us³ysza³ teraz kilka s³ów p³ynie od Luisa, ¿eby szczescie, nigdy was nie opuszcza³o, ¿eby zdrowie ca³y czas dopisywa³o, co by sie nie dzia³o, nasz rap nie¶miertelny, chocia¿ niektórym mo¿e byæ niepotrzebny, szczere tre¶ci, nakieruj± na szlak, kolejny wers, kolejny znika blant, cieszy mnie fakt, ¿e SIÊ uzupe³niamy, b³êdy omijamy zmieniamy to w muzyce, wariackie ¿ycie nie widze innego a wspólne uk³ady dla moich ludzi eloo, nied³ugo nastêpne prawdziwe historie napewno nie zapomne wszystkich waszych rad, szybko my¶le, ¿e znajomo¶æ nie utonie, a bêdzie trwaæ jeszcze pare dobrych lat.
    ref.:
    To dla moich ludzi, to co s³yszysz mam, prosto z serca rytm, puls ja Tobie dam, dodam do tego jedn± prawde któr± znam, ¿yj zawsze tak aby¶ nigdy nie zosta³ sam (2x)

3.Tone uznania dla publiki koniecznie na ulicach jest, coraz niebezpieczniej normy spo³eczne nas nie dotycz±, nie zawiode tych, którzy na mnie licz±, do³±czam ten album do rap menu, pamiêtaj nie zawsze jest pe³no w kieszeni, nie po to jeste¶my mózgiem obdarzeni, by dobroæ sw± na drobne zamieniæ. Ty mi pomo¿esz i ja Ci pomoge, ra¼niej bêdzie walczy³o sie z wrogiem, bo czasy srogie, ja mam lek na zmê¿czon± dusze ewenement selekta, je¶li jestes z nami podnie¶ rêce dotknij chmur, razem przebijemy g³ow± ka¿dy mur, to co martwe zamienimy w ¿ywe, wczorajsze plany jutro stan± sie prawdziwe, tymczasem wysy³am eloo w formie dedykacji, dla wszystkich tych co chwilowo w izolacji, dla tych co na emigracji ¿ywot wiod±, nigdy nie dawajmy satysfakcji naszym wrogom, eloo dla tych, którzy wiedz± do k±d i¶æ, bo pamiêtaja gdzie swe korzenie maj±, tych co wspieraj± nas gdy jeste¶my na scenie na ¿ywo, Eloo V, Pe, ewenement z ekip±.
    ref.:
    To dla moich ludzi, to co s³yszysz mam, prosto z serca rytm, puls ja Tobie dam, dodam do tego jedn± prawde która znam, ¿yj zawsze tak aby¶ nigdy nie zosta³ sam (2x)

Dla mnie zajebista nuta.
    Ostatnio edytowane przez Vader ; 12-07-2012 o 01:20
    Strze¿cie siê hardcorów bo nie wiadomo czy i tobie [you:a262f41187] nie urw± od internetu
    Muzyka reggae na wszystko pomaga

[you:a262f41187] Pozdrawiam

Podobne w±tki

1. Kilka moich sygnaturek
    Przez Jaceek w dziale Pracownia Graficzna
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 29-07-2009, 12:00
  2. Szukam Ludzi do mix-a
    Przez lama2 w dziale Szukam Klanu CS 1.6
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-07-2008, 22:09
  3. szukam ludzi do klanu'