Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 67
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: [Skarga] Bam - przyjazny admin

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    fajnie chodz, chodz ;]
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Na początku chciałem wszystkim podziękować za ten wspaniały nastrój który wprowadziliście na forum właśnie na święta..

Wczoraj czytałem ten wasz irytujący 60postny topic.. Nie będę się zbytnio rozpisywał odpowiadając i komentując każde z postawionych zarzutów bo to nie ma sensu.. Skoncentruję się tylko na pierwszym, tym który wywołał to całe tornado.. Niestety nie byłem świadkiem żadnego zdarzenia postaram się być obiektywny Fakt.. Bam nie zachował się do końca tak jak powinien.. (Chodzi o kulturę na serwerze) Ale każdy z nas jest tylko człowiekiem.. Każdy ma własne sprawy życie problemy i nieraz nerwy puszczają ale mniejsza z tym.. „Admin ma zawsze rację” zawsze byłem przeciwny temu stwierdzeniu i raziło mnie jeśli widziałem ten punkt w jakimś regulaminie. Dzięki wam zaczynam rozumieć i coraz bardziej się do niego przekonywać. Jak wiadomo na serwerze jest pewna Hierarchia i ogólne zasady. Każdy wchodząc logicznie rzecz biorąc ją akceptuję. Dlatego nie rozumiem tych przedstawionych zarzutów. Plansza została wybrana przez graczy. O wyborze lub głosowaniu na inną mapę decyduję admin!(Kierując się sugestiami graczy!) Wiadomo na serwerze każdy ma prawo głosu każdy może sugerować ale nie może zakładać i podważać decyzji Admina! Po to jest ta funkcja aby jedna osoba postawiona o stopień wyżej od innych graczy pilnowała porządku i decydowała kierując się dobrem ogółu. Podsumowując był admin na serwerze Votowanie było kompletnie zbyteczne. Jeśli nie zgodził się na zmianę mapy mówi się trudno i gramy na tej którą wybrali pozostali gracze i koniec tematu! Często takie stawianie jasnej sytuacji jest brane przez wiele osób cytując „cwaniakowanie, jaranie się adminem, uwazanie się za bosa itp” Niestety ale admina praca właśnie na tym polega. Z innej beczki.. rozumiem także że niektórzy admini nadużywają swoich praw dla własnych celów.. własnych porachunków czy zachcianek.. ale to jest już inna bajka.. Takich trzeba tępić! Bam do tej grupy nie należy o czym się przekonałem nie jeden raz!! Powiem wam że kilka razy obserwowałem to co się dzieje na serwerze.. śledząc dialog w konsoli lub podszywając się pod nieznajomą ksywkę i widziałem wiele rzeczy.. pozytywnych i negatywnych.. widziałem różne zachowania graczy adminów one zawsze zostają w mojej głowie nie robie z tego afer ale na przyszłość wiem na kim można liczyć i komu można zaufać. Dlatego admina na serwerze mają chyba w 70% osoby które znam z reala..

Odnośnie tej całej afery.. nikt już z was nie pamięta chyba nawet od czego się to zaczęło.. Co lepsze nikt z was nie jest bez winy..! Co chwile ktoś przedstawia jakieś nowe zarzuty a za chwileczkę druga strona uzasadnia wytykając tej osobie jego niestosowne zachowanie. Cios za ciosem.. oko za oko.. Zastanawiam się.. Czy wy to lubicie..? Bo od pewnego czasu na forum co jakiś czas sytuacja się regularnie powtarza.. Nawzajem wytykacie sobie winy i czyny które na co dzień sami łamiecie..!!!!! Nikt z was nigdy nie używał wulgaryzmów na naszym serwerze? Prowokował innych graczy? Heh ja wiem dobrze jak się zachowuje większość was jak i również stałych znanych osób w mojej obecności i z innymi graczami adminami Zawsze stawiacie mnie w takiej sytuacji czego nie lubię..! Nie mogę rozwiązywać za was problemów.. Niektóre sprawy powinniście rozwiązać sami dogadując się prywatnie i wyjaśniając cała sytuacje. Te tematy zachowam na forum.. zawsze gdzieś będą w archiwum śmietniku.. Każdy z was niech odwiedzi to forum za kilka lat.. Czytając własne posty argumenty spalicie się ze wstydu.. albo będziecie mieli wiele powodów do śmiechu.. to wam mogę zagwarantować! Nieraz czytając podobnego typu tematy można się niesamowicie pośmiać a niektóre komentarze argumenty są rozbrajające i przekomiczne!! Widzę że już na forum podzieliliście się na dwie grupy.. ja na to nic nie poradzę jak już pisałem.. Są święta.. może warto spróbować chociaż wyjaśnić to całe zamieszanie.. Jeśli się nie da trudno.. ale nie czepiajcie się siebie za każdym razem gdy się spotkacie jeśli się nie lubicie to po prostu nie wchodźcie sobie w paradę.. To co zrobicie i jak to załatwicie zależy tylko i wyłącznie od was.. więc wam to zostawiam.. Zawsze chciałem żeby na forum była miła przyjazna atmosfera dla każdego początkujacych zielonych użytkowników.. a co dopiero dla grona stałych "weteranów" forum.. ale jestem bezradny niestety w tej kwesti..
    Miałem się nie rozpisywać..

Wesołych Świąt
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    brać towar ??
    Sie ex0n rozpisałeś xD ;] ale jest watek o mnie ^^

Wesołych światek ex0n wesołych ;]
    .

Przyjaciel
    Przegląda
    Bytom
    Wy za wszelka cene chcecie zrobil zeby exon wziol mu admina a jak wybyscie mieli adma na serwie robilibyscie to samo wiem bo sam jak mialem adma na invio to robilem co chcialem... odpuscie lepiej sobie i tak to nic nie da...

PS: co to za nick dzisiaj miales bam powered by Bam xD
    you know who.th
    Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
    Skill Czy Fart ?
    A.C.A.B.

Spain

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 67

Uprawnienia umieszczania postów