Cytat Zamieszczone przez LazLo
Cytat Zamieszczone przez Eragon
Cytat Zamieszczone przez LazLo
Cytat Zamieszczone przez miazga12
eh enq każdy może napisać to co Ty teraz napisałeś to wonchaj kloca itp. może zrobił byś screnna albo coś takiego a pozatym Bam (o ile sie nie myle) jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok
Tak czyli Bam jest naszym guru i wogóle cs-portal to spoko ziomy takie elo i każdym mogą pomiatać? Oj nie ja sobą nie dam pomiatac !

Kod:
Tak, przyjaciołom sie pomaga, prowokowales caly czas, wpisywałes sobie np. kill w konsoli, mówilem nie podoba sie mapa to idź, a Ty protestujesz w taki wieśniacki sposób.. no to sorry.
Nie obrażaj sie ex0n... Eragon wpada Ci taki Lord Vader i Ci przez mikrofon zaczyna krzyczec ze on chce zeby zmienic mape bo ta mu sie nie podoba ! Myślisze ze jedna jest taka osoba? Bo mi sie wydaje że na aim_crazyjump było ich chyba z 5 ...
LazLo, bez obrazy, Lord Vader ma 9 lat, pozatym jest to brat ex0na.. LazLo, jak mowiłem Ciebie to nie dotyczy, nie byłes wtedy na servie, więc sie nie udzielaj. Poprostu Bama nie lubisz i chcesz żeby mial przechlapane.
To co ? Napisałem pierwsze zdanie.. Co mnie nie dotyczy Lord Vader i inni tak samo robili i co zabronisz mi pisać ?
Nie zabronie, Lord Vader nie dotyczy tego tematu, założ sobie inny. Wszystkie Twoje posty to offtopic, ja juz sie nie idzielam w tym temacie, no chyba że będe musiał.