Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 64

Wątek: [Skarga] Bam - przyjazny admin

Senior Member
    Przegląda
    Qłaj
    eh enq każdy może napisać to co Ty teraz napisałeś to wonchaj kloca itp. może zrobił byś screnna albo coś takiego a pozatym Bam (o ile sie nie myle) jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok byłem na mapie de_piranesi WYBRANA ZOSTAŁA UCZCIWIE ! jak sie wam mapka nie podoba to moze sobie ciupnąć w kółko i krżyżyk na kurniku a nie zajmowac slota na serwerze i zabijać siebie
    [you:250e110226] wiesz ze zaraz cie gollum zje

Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie sprawdź TUTAJ
    Lekcje używania forum:
    LEKCJA1
    LEKCJA2

Przyjaciel
    Przegląda
    Poznań/pniewy
    H@ dawaj logi!!!! tm bedzie wszytko podane

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna

Re: Bam - przyjazny admin

Cytat Zamieszczone przez Eragon
    Cytat Zamieszczone przez enQ~
    No wiec tak, gramy sobie na de_piranesi i prosimy adminow o zmiane mapy lecz oni sie nie zgodzili wiec zaproponowalem votowanie mapy. O to rozmowa:

*DEAD* enQ~ .i. : votemap 9
    *DEAD* enQ~ .i. : dawac
    *DEAD* cs-portal.net || ^Bam : nic nie bedzie
    *DEAD* enQ~ .i. : co nic niebedzie?
    *DEAD* cs-portal.net || ^Bam : taka mala zasada jesli cos ci sie nie podoba to wypierdalaj
    enQ~ .i. : ciagnij! nie mam prawa votowac?
    cs-portal.net || ^Bam : wachaj kloca

Czy tak zachowuje sie CL klanu i admin serwera? Wydaje mi sie ze nie...
    Zresztą, sami wybraliscie mape Piranesi, wiec nie rozumiem o co wam lata, wiec jak sie wam mapa nie podoba to idzcie na inny serv.
    Zachowanie wytłumaczone, zaczynasz, prowokujesz..
    O nie ! Może wiekszosc wybrała mape de_piranessi bo chcieli ją grac, a Ci co nie chcieli to mieli zamiar zrobic vota. Teraz Eragon powiedz mi: co jest takiego prowokującego w zachowaniu enQ~ na serverze ? Bo mi sie wydaje ze nic.. Chcieli zrobic vota i tyle, a że niestety ktoś rozpoczął awanture że niby
    Kod:
    nic nie bedzie
    to juz nie jego wina...
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    wiesz ze cos ktos gadal... przed chwila mowiles ze ja prowokowalem i masz swiadkow... gubisz sie..

ja nie mam nic do urycia... a propo ty jestes adwokat Bam'a?
    Tak, przyjaciołom sie pomaga, prowokowales caly czas, wpisywałes sobie np. kill w konsoli, mówilem nie podoba sie mapa to idź, a Ty protestujesz w taki wieśniacki sposób.. no to sorry.

[ Dodano: 2007-12-20, 15:37 ]
    Cytat Zamieszczone przez LazLo
    No wiec tak, gramy sobie na de_piranesi i prosimy adminow o zmiane mapy lecz oni sie nie zgodzili wiec zaproponowalem votowanie mapy. O to rozmowa:

*DEAD* cs-portal.net || ^Bam : taka mala zasada jesli cos ci sie nie podoba to wypierdalaj

Zresztą, sami wybraliscie mape Piranesi, wiec nie rozumiem o co wam lata, wiec jak sie wam mapa nie podoba to idzcie na inny serv.
    O nie ! Może wiekszosc wybrała mape de_piranessi bo chcieli ją grac, a Ci co nie chcieli to mieli zamiar zrobic vota. Teraz Eragon powiedz mi: co jest takiego prowokującego w zachowaniu enQ~ na serverze ? Bo mi sie wydaje ze nic.. Chcieli zrobic vota i tyle, a że niestety ktoś rozpoczął awanture że niby
    Kod:
    nic nie bedzie
    to juz nie jego wina...
    LazLo, Ty nie lubisz Bama, dlatego jesteś po stronie enQ, gdybys gral to byś wiedział jak bylo, nie grałes - nie udzielaj sie.

Senior Member
    Przegląda
    Zamość
    Cytat Zamieszczone przez SIMI
    H@ dawaj logi!!!! tm bedzie wszytko podane
    Jak logi znales bo ja nieobeznany ze steam'e

Miazga jak mialem dac screeny jak to sie dzialo w przestrzni 5 min?

[ Dodano: 2007-12-20, 15:41 ]
    Kod:
    jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok
    To grozba? jaka straszna ...

Tak mapa mi sie nie podobala tak jak Simi;emu makaveliemu cupakiemu wiec zaproponowalem vota.. czy to zabronione?

[ Dodano: 2007-12-20, 15:41 ]
    Kod:
    wejdzież
    pisze sie wyjdziesz analfabeto
    [center:964aea3e9f][img]http/experience.at.desk.pl/images/logo.gif[/img][/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]www.unsgaming.com[/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]#uns-gaming.com @ QuakeNet[/center:964aea3e9f]

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Cytat Zamieszczone przez miazga12
    eh enq każdy może napisać to co Ty teraz napisałeś to wonchaj kloca itp. może zrobił byś screnna albo coś takiego a pozatym Bam (o ile sie nie myle) jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok
    Tak czyli Bam jest naszym guru i wogóle cs-portal to spoko ziomy takie elo i każdym mogą pomiatać? Oj nie ja sobą nie dam pomiatac !

Kod:
    Tak, przyjaciołom sie pomaga, prowokowales caly czas, wpisywałes sobie np. kill w konsoli, mówilem nie podoba sie mapa to idź, a Ty protestujesz w taki wieśniacki sposób.. no to sorry.
    Nie obrażaj sie ex0n... Eragon wpada Ci taki Lord Vader i Ci przez mikrofon zaczyna krzyczec ze on chce zeby zmienic mape bo ta mu sie nie podoba ! Myślisze ze jedna jest taka osoba? Bo mi sie wydaje że na aim_crazyjump było ich chyba z 5 ...

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Sry za offtopic, enQ~ nie wyzywaj od analfabetów, bo sam nie piszesz jak na Polaka się zdało..

Senior Member
    Przegląda
    Zamość
    Pżeprarzam jórz nie bede
    [center:964aea3e9f][img]http/experience.at.desk.pl/images/logo.gif[/img][/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]www.unsgaming.com[/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]#uns-gaming.com @ QuakeNet[/center:964aea3e9f]

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez miazga12
    eh enq każdy może napisać to co Ty teraz napisałeś to wonchaj kloca itp. może zrobił byś screnna albo coś takiego a pozatym Bam (o ile sie nie myle) jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok
    Tak czyli Bam jest naszym guru i wogóle cs-portal to spoko ziomy takie elo i każdym mogą pomiatać? Oj nie ja sobą nie dam pomiatac !

Kod:
    Nie obrażaj sie ex0n... Eragon wpada Ci taki Lord Vader i Ci przez mikrofon zaczyna krzyczec ze on chce zeby zmienic mape bo ta mu sie nie podoba ! Myślisze ze jedna jest taka osoba? Bo mi sie wydaje że na aim_crazyjump było ich chyba z 5 ...
    LazLo, bez obrazy, Lord Vader ma 9 lat, pozatym jest to brat ex0na.. LazLo, jak mowiłem Ciebie to nie dotyczy, nie byłes wtedy na servie, więc sie nie udzielaj. Poprostu Bama nie lubisz i chcesz żeby mial przechlapane.

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    wiesz ze cos ktos gadal... przed chwila mowiles ze ja prowokowalem i masz swiadkow... gubisz sie..

ja nie mam nic do urycia... a propo ty jestes adwokat Bam'a?

[ Dodano: 2007-12-20, 15:37 ]

Kod:
    nic nie bedzie
    to juz nie jego wina...
    LazLo, Ty nie lubisz Bama, dlatego jesteś po stronie enQ, gdybys gral to byś wiedział jak bylo, nie grałes - nie udzielaj sie.
    Niestety, Bam zachowuje sie względem mnie i enQ~ źle i niestety on nas nie toleruje ! Dostajemy darmowe warny itp. Mnie nawet nie chciał wziąść do klanu, a każdy powie ze gram lepiej niż ten cały "cs-portal"

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów