"By³am jego prezentem urodzinowym!"
Zahia Dehar, prostytutka, która regularnie sypia³a z francuskimi pi³karzami, postanowi³a wykorzystaæ swoje piêæ minut
i udzieli³a obszernego wywiadu. Z wypowiedzi luksusowej "panienki do towarzystwa" wynika, ¿e by³a prezentem urodzinowym dla Francka Ribery’ego. ¯onaty pi³karz Bayernu Monachium dosta³ od kolegów podarunek wart 1,500 euro. W pokoju piêciogwiazdkowego hotelu
w Bawarii pi³karz spêdzi³ upojn± noc z 16-letni± wówczas Zahi±.
By³am urodzinowym prezentem dla Ribery’ego. Razem obchodzili¶my jego 26-te urodziny. Uprawiali¶my seks ca³± noc. By³am wspania³ym podarunkiem, ka¿dy mê¿czyzna chcia³by mnie dostaæ – stwierdzi³a Dehar.
Zawsze wygl±da³am na starsz± ni¿ jestem. Jak tylko zda³am sobie sprawê, jak dzia³am na mê¿czyzn, zaczê³am to wykorzystywaæ – kontynuuje luksusowa prostytutka. Wtedy te¿ zaczê³am sypiaæ ze znanymi osobisto¶ciami z ca³ego ¶wiata. Zazwyczaj zamawiaj± mnie na kilka dni, a ja spe³niam wszystkie ich zachcianki. Jestem tak dobra, ¿e nie mam swojego alfonsa i sama zarabiam na siebie. Nikt mnie do niczego nie zmusza. Kiedy na co¶ nie mam ochoty, po prostu tego nie robiê.
[img]http/e3.pudelek.pl/p165/9ee61cc200093de84bda04ce[/img]
Urodzinowy prezent Ribery’ego doprowadzi³ do rozpadu jego ma³¿eñstwa. Pi³karz od kilku lat jest mê¿em Wahabi, któr± pozna³ jeszcze w dzieciñstwie i od zawsze tworzyli idealna parê. ¯ona pi³karza natychmiast za¿±da³a rozwodu i zabra³a dwójkê ich dzieci do dziadków.
Dla WAS Newsman WW^

/e3.pudelek.pl/p165/9ee61cc200093de84bda04ce[/img]
Odpowiedz z cytatem