Nie wiedziałem że moja wypowiedż wywoła w was tak duże emocje to prawda w każdym show jest czarna gwiazda(owca) sądze że Mucha się nie nadaje, ale daje sobie teraz rade, wyładniała jest miła nie zna się na tematyce tańca, ale wszystko przed nią będzie się rozwijać w tym kierunku tego jej życzę chociaż czasami ma krzywe fazy .

Co do (tasiemca),dobrze że są takie tasiemce jak YCD dają ludzią biednym może i bogatym rozwinąć swój talent i kreują ich przyszłość w dobrym kierunka dają im szanse która mogą wykorzystać ale nie musza<--- to tyczy się YCD

Mam talent jest też wielkim show, nie przepadam za p.Foremniak jej wypowiedzi mogły by mieszać się z moja kupą wogule nie ma pojęcia co mówi ale cóż robią show Wojewódzki jest moim idolem lubie jego wypowiedzi i programy z jego udziałem.

Chylińska nie znałem jej od tej strony zmieniła sie wczesniej balowała piła grała (energiczną)muzyke teraz sie odmieniła sądze,że na to ma wpływ jej dziecko i nowa praca w MT.

Jako Show uważam za porażkę Taniec z gwiazdami nikogo nie kreuje może tam jakieś wyjątki jak Kinga Rusin albo Mucha ale to jest ten (tasiemiec) mogliby zrobić jakąs jedną wielką edycje teraz z wszystkimi parami jakie wygrały do tej pory uchonorować tą naj proXD i skończyć to.Chociaż takie programy jak YCD i Taniec z Gwiazdami rozwineły w naszym kraju ere Tańca.