Witajcie, co prawda co raz rzadziej już tu wchodzę ale to co zobaczyłem ostatnio to normalnie śmiechu warte. Nie obchodzi mnie co zrobi z tym exon, ale zabieranie serwera sponsorowanego przez hosting reklamowany na CSP, jest już porządnym przegięciem...
Rufus to świetnie wymyślił. Wie, że exon nie ma teraz czasu wywalić z ogłoszeń banneru best-serw i tego nie zrobi, więc dlaczego by nie podpiąć serwer pod swój portal, który i tak nie dostałby sponsoringu bo ma za mało uników. Przecież reklama jest na csp, więc serwera nie zabiorąDD Brawo rufus, mnie zwyzywałeś z infinite, a siebie to nie widzisz.
Moim zdaniem to po prostu zwykła kradzież i nic nie stoi na przeszkodzie poprosić best-serw o nowe passy i przedstawić sprawę, że jakieś 2 małolaty zapragnęły przeprowadzić chorą prywatyzację, żerując na CSP.
Sorry ale ja nie kradłem serwerów z innego portalu w przeciwieństwie do was. Rozumiałbym, gdyby któryś z was płacił za ten serwer i zdecydował o jego przeniesieniu. Ok, wtedy to on jest sponsorem i może zrobić co zechce. Ale w tym przypadku, serwer jest sponsorowany przez best-serw, w zamian za reklamę na CSP, czyli serw należy do ex0na, a nie was. Nie wiem co zrobi z tym exon, nie obchodzi mnie to, ale jak dalej będzie tak olewał to niedługo CSP stanie się jakimś centrum reklamy. Dziękuję za uwagę.