Cytat Zamieszczone przez WW^
1.Wybrać nową władze cześć odeszła,ponieważ ma życie prywatne cześć zmieniła sieć(moderator,h@,itp)oczywiście ex0na nie chce zmieniać najlepiej by było gdyby był ktoś taki jak supermod czy coś w tym stylu pomagał ex0nowi.

2.To prawda,że csp słyszeli prawie na każdym forum o cs ale trzeba zacząć jeszcze raz wiele stałych bywalców przeniosło się na inne forum.

3.Zawiesić wszelkie konflikty i kłótnie na bok najlepiej wogóle o nich zapomnieć.

4.Zmienić wygląd forum na unikalny ten jest wyjątkowy ale troszke ponury i napewno sie znudził.

5.Zorganizować 1 lub 2 serwery i zapełniać je ludzmi więcej serwerów jest narazie niepotrzebne trzeba wybrać sensowne mody wypadało by jakiś standart i jakiś mod typu war czy coś.

6.Nie niszczyć nowych użytkowników nie mieszać ich z błotem bo to odstrasza od naszego forum.

7.Daj cie swoje propozycje mam nadzieje,żę ex0n przynajmniej większość wykorzysta.
8.Kto che uratować CSP niech pisze w tym temacie.
1. Było było było było . I co nic ;]
2. Przeniosło nic dziwnego. Kłótnie, kłótnie i dla odmiany kłótnie.
3. Nie da rady chyba nie wiesz o czym piszesz. Na tym forum nie ma możliwości zawieszenia jakiejkolwiek że tak to nazwę 'wojny domowej'
4. Było raz ale się od razu zmieniło bo coś tam .. zresztą kto teraz Ci zrobi styl za darmo ;>
5. Byłyby pełne gdyby byli kompetentni H@ i zgrana ekipa - takowej tutaj nie ma.
6. Nie ma takiej możliwości zawsze znajdą się osoby które to zrobią, bo jedna lepsza od drugiej. Tak naprawdę nie ma tutaj nikogo inteligentnego, bo każdy jest praktycznie z tego samego rocznika, rok, dwa nie robi różnicy.
7. Zmieńcie admina lub dodajcie funkcje 2 osobie która będzie miała możliwości takie jak ex0n ..

Ogółem nie da się tu raczej już nic zrobić.. tylu użytkowników a 150 uników dziennie.

@Edit.
Nie naskakujcie zaraz na mnie i nie miejcie żalu ale prawdy nie da sie ukryc.