Cytat Zamieszczone przez [Sz
e[Fo]]wez CENZOR rufus mi tu nie sciemniaj bo ja wiem co pisalem i takiego czegos nie napisalem wiec mi tu nie wkrecaj dobra ktos pod emnie sie musial podszyc ??? ale kto pewnie mnie ktos nie lubi to zrobnil specjalnie !!!! mam na to CENZOR i tak nie jestem juz w klanuiee wiec mi to zwisa kto to zrobil !!!!!!!!
To, że masz cheaty wiedziałem od samego poczatku, ale mimo wszystko nie sprzeciwiałem się Twojemu pobyciu w klanie.. wiedziałem, że wkońcu wpadniesz..

Shotdown, Czarniutk wybaczcie mi, że nie dawalem mu bana.. Sądziłem, że wkońcu mu sie to znudzi.. i najbardziej mnie zdziwiło to, że on w ogule miał tego adma.. Radziłem żeby mu nie dawać..

Dodam że na kompie mam 2 dema jescze z jego akcji, ale nie chce go jescze bardziej ośmieszać.

[ Dodano: 2007-12-13, 14:08 ]
Cytat Zamieszczone przez [Sz
e[Fo]]co mam na swoja obrone to ze moze pare osob mnie nie lubic i kazdy moze zrobic sobie nick [Sz]e[Fo] i grac na HAX'ACH !!!!!! ja nie gram na czitach i tak mi nie uwierzycie wiec jak zmadrzjecie to napiszcie a nie brednie wypusujecie !!!!!! pierw pomyslcie a nie pierw piszecie!!!!!! < i tak wiem ze mi nie uwiezycie !!!!!!!!!!!!!! ale to poco braliscie mnie do klanu ???? skoro niby mam haxy nawet nie wiem z jakiej stronki sciagnac !!!!a i jeszcze jedno jak zmadrzejecie to npiszcie Bam napisz na moje gg albo tu na forum>ZASTANOWCIE SIE CO ROBICIE A NIE BREDENIE WYGADUJECIE
I Ty niby masz 17 lat..? eh..