Słuchaj dzieciaczku... powiem to ostatni raz. Nabierz trochę szacunku albo nic nie osiągniesz... Pamiętasz jak wyszło na jaw, że jesteś ten dzieciak Yo, Vegeta ? Jak słodziłeś mi na gg ? Teraz wepchałaś się na siłę z gównoserwerem z Niemiec i czujesz się kimś ważnym ? Buntujesz graczy WAR3FT żeby tam nie grali ? Pomyśl nad swoim postępowaniem... Tak się składa, że AmaroW to mój dobry internetowy znajomy i powiedział mi, że po prostu nie wiedział kto Ty, a że lizałeś mu rowa to dał dane bo i tak ma w ciul serwerów, ponieważ kiedyś pracował w best-serw. Mi dał dane od ręki i nie musiałem go błagaćPasy ma ex0n i shift ? To dziwne, że ex0n jeszcze nic na ten temat nie napisał. A shift ? Czemu ma dane ? Zresztą hasło do ftp zostało zmienione i dostanie je tylko ex0n i H@, który zostanie wybrany demokratycznie jak to pisał dużo wcześniej ex0n. Koniec samowolki i robienie wszystkiego za plecami. Widzisz... różnimy się w tym, że ja dostając dane do serwera działam i próbuję robić wszystko jak najszybciej, a Ty czekasz aż ktoś to zrobi za Ciebie. Wszystko wychodzi z czasem i tak jak napisałem w SB, dajemy Ci szansę a z czasem przekonamy się czy na nią zasłużyłeś. Coraz bardziej widać, że jednak nie
![]()
Pozdrawiam
~Mariosz