Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: pomuzcie jak zostac snajperem

Mieszany widok

Przyjaciel
    Przegląda
    brać towar ??
    albo ty dostaniesz od kogoś z nas pzdr ;]
    też nie lobię awp_map ;/
    .

Member
    Przegląda
    MMz
    Cytat Zamieszczone przez LazLo
    2. Walka w zwarciu pograj sobie na mapach w których jest pełno krętych korytarzy i stan w ktoryms i poczekaj az Ci koles wyjdzie i spróbuj go zestrzelic.
    Jeżeli che być snajperem to raczej nie o to chodzi. Snajper ma za zadanie głównie osłaniać swój team, wiadomo, że jeżeli ma AWP to za wiele nie zwojuje w walce na bliski kontakt.
    3. Zawsze po strzale z awp naciskaj "q" dlatego zmienia Ci na ostatnią broń i szybiej przeładowuje.
    Oczywiście wyjmij sobie wcześniej jakąś broń bo może być tak, że nie zmieni Ci sie na nic 'Q' jeżeli nie zmiłeś tego w ustawieniach 'Q' domyślnie, zmienia broń na ostatnio używaną\wyjętą [/quote]
    4. Graj szczególnie na mapach standardowych zadne awp_map itp.
    Racja, lecz na mapach awp_map czy innych wymysłach wyćwiczysz refleks
    7. Głownie jeszcze czułość myszki, nie umiem grac tak jak inni bez mousefixa i z sensem 9.0. Spróbuj sobie zagrac na mniejszej czułości zoom_sensivity zostaw na standardowym. Głownie bedziesz sie woglniej obracal przy mniejszym sensie ale z czasem to poskutkuje.
    Czułość myszki taka jak pasuje Tobie [you:197d4defa9]! Ja jestem przyzwyczajony do gry na 1200dpi, 2.0 sens w cs
    8. Najważniejsze i dobijajacie jak widze kogos jak tak robi to: Nie chodzi z celownikiem, przy strzale z awp nie kucaj bo jak stoisz to jest to samo, jak strzelasz to nie podskakuj, ani nie idz bo w 95% nie trafisz.
    Znowu masz racje, jeżeli idziesz, skaczesz, to na 100% nie trafisz! I nie ma mówię tu o AWP, zawsze jak strzelasz staraj sie nie chodzić!
    9. Spróbuj zabijac ludzi przez male-srednie szparki.
    Strzelaj przez ściany! AWP przebija przez praktycznie każdą ścianę! Jeżeli zobaczysz jak ktoś wbiega za skrzynkę \ ścianę, nie krępuj sie! Strzelaj przez skrzynkę\ścianę, masz dużą szanse zabić!
    10. HF&GL

Co do ustawienia botów na samo AWP, wyćwiczysz refleks, nie będziesz się 'spuszczał' nad celowaniem, zrozumiesz, że musisz celować szybko. Chodzi o to, albo Ty, albo On

Co tu dużo pisać musisz ćwiczyć i ćwiczyć... Wyczuć sobie ustawienia, i nauczyć sie władać tym śmiercionośnym półautomatem, powodzenia!
    [you:f2686d0b19], Chcesz stworzyć forum o grach? Napisz do mnie

Junior Member
    Przegląda
    skąś
    do aser95: Skąd wiesz??!! (opis)

A co do tematu postu, to ja też od niedawna gram w CS'a, a też lubie snajperki. Moja ulubiona to scout, wiem, że słaba, ale strzelając headshota to nie ma szans na przeżycie. Tylko chłopaki nie lubią gdy gram ze snajperką...

Edit by LazLo*: co wniosłeś nowego do tematu?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12