Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: De sqn ,Cziter ? łapcie :)

Senior Member
    Przegląda
    tE Google ?.
    On nie ma nic . DynamO dobrze zrobił , kazdy gracz powinien informowac jeżeli ktoś gra podejżanie , widać , że erO. wszedł pózniej i nie wiedział co się dzieje . Mimo , że gracz nie miał Wh to i tak dobrze z jego strony . Kazda odpowiedz pod tym tematem powienna byc , Clear , " brudny " i koniec , a kłuciecie sie jak . TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

btw. Nie róbcie serwera STEAM jak dobrze jestem w temacie bo są z tego -
    mniej osób gra , a wszystko polega na tym by serwer był pełny . Wiem 32 i nie będzie łatwo .
    Steam Steam Steam nie kazdy ma Steam i przynajmniej - 10 osób bedzie na serwerze .

Senior Member
    Przegląda
    się wziąłem ??
    Jak to juz powyzej wyjasnili, ja dopiero co wszedlem na War3FT. Nagle pol serwera pisze ze cheat na serwerze, deadlem to przyjrzalem sie temu typkowi. Human kampil w rogu domku a ten niby cheat rozglada sie po domku, gdy zauwazyl humana nie zdazyl strzelic bo go zabili. Jedyne co mnie dziwilo to to ze tak dziwnie mu sie celownik krecil, a tak to gral normalnie . Na przyszlosc DynamO przyjrzyj sie dokladnie i nie spamuj na @ chacie. Komenda amx_ip juz dziala, wczesniej byl z nia problem.
    @Up - Temat do zamkniecia.
    [you:6dbb2660d1], kto jest królem Black Listy ??
    [img]http/img189.imageshack.us/img189/5445/298213090870126.jpg[/img]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów