Nick : Street
Typ Gry : NS.. W razie czego mój steam leży na 2giej półce po lewej stronie w dziale gry w sklepie zwanym mediamarkt =d
Staż : praktycznie od wakacji.. wcześniej tylko wyrywkowo co jakiś czas więc trudno mi określić swój staż =d hmm... powiedzmy że rok
Staż na cs-portal.net : od wakacji :) na ten serever trafiłem praktycznie od razu i zostałem tu z racji że mi się spodobał ;-)
Dośw. w Adminowaniu : i tu bida z nędzą niestety... nowicjusz :| lecz szybko się uczę
Godziny Przebywane Na Severze: dużo.. sądzę że 90% ludzi na forum jak i w grze mnie zna kojarzy i wie jaki jestem.. to chyba mój największy atut, ponieważ wiem już mniej wiecej po kim i czego można się spodziewać
Znajomość AMX - znikoma
Coś od siebie: wiecie szczerze mówiąc jest to moje 1podanie tego typu... Jeśli ktoś zapytałby mnie po co chcę być adminem, to bez mydlenia oczu powiedziałbym że nie wiem :-P byłoby to dla mnie nowym doświadczeniem, być może sprawdziłbym się w tym? a może i nie...
Regulaminu raczej przestrzegam... w swojej karierze na tym serv dostałem bana tylko raz (za rasz chyba... mógłbym się pogryźć o to bo było już 45sek na zegarze ale o 5min bana raczej nie warto :))w podaniu jasno określiłem że adminem w tej grze nie byłem nigdy i jest to dla mnie wyzwanie a zarazem nowe doświadczenie.. to tak jak z sexem xD kiedyś musi być ten pierwszy raz :-P
Przy czym chciałbym zwrócić uwagę że z racji mojego noobostwa w adminowaniu nie zapewniam, że z początku będę adminował dobrze... w razie czego sam się zwolnię :/ jeśli chodzi o godziny w jakich jestem na servie to bywa to różnie... w moim wieku są pewne ważniejsze sprawy niż pilnowanie czy jakiś bot nie raszuje czy coś -.- counter strike nie napiszę za mnie matury, counter strike nie poprowadzi za mnie imprezy.. counter strike nie zrobi za mnie wielu rzeczy lecz ja w miare swoich możliwości mogę zrobić coś dla niego i postarać się pobłogosławić ten server :-)
ps. bocie Yo... jeśli masz zamiar spamować tu i pisać coś w stylu "ja nie wytszymieł tego! stanwfczo nie!! ja będeł najlepszy do tej funkjji!!" to daruj sobie -.-
liczę głównie na opinie takich graczy jak seele którzy nie kierują się własnym dobrem lecz dobrem servera.. hmm... wszystko chyba =d
pzdr