-
[Ban] [Pijani] wariat 2
Poprzedni temat został zamknięty zanim zdążyłem cokolwiek napisać więc zakładam kolejny :P Nie mam zielonego pojęcia niestety, który admin wtedy był online, nie zwracałem na to uwagi. A co do pytania czy nie mam pewności, że żaden z nich nie zrobił mi screenów. No to jeśli zrobił jakieś, które by sugerowały, że cheatowałem to chciałbym je chociaż zobaczyć. Poza tym screeny niewiele dowodzą (przynajmniej z mojego punktu widzenia). Demko już by było lepszą podstawą do oskarżeń.
-
No to sobie zobacz te ss masz je u siebie na kompie w Folderze Valve\cstrike. :-D A ja bym nie powiedział ze ss niczego nie dowodzą.
-
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Jeśli admin mi zrobił screeny to jakim cudem ja mam mieć je na kompie? :P (swoja droga to nie mam). I nie napisałem, że screeny niczego nie dowodzą, ale że niewiele dowodzą. Dla przykładu niejeden się podpiera screenem, na którym pokazuje jak ktoś walnął 4 banie pod rząd w na tyle krótkich odstępach czasowych, że zostały one uwiecznione na jednym screenie (prawy górny róg, gdzie pokazuje ostatnie fragi :P). Do mnie takie coś nie przemawia po tym, jak zobaczyłem jak jakiś koleś przyfarcił i jednym strzałem z awp trafił 3 banie bo akurat tak mu się przeciwnicy ustawili ;)
-
No rozumiem Cię, ale jeżeli na screenie byś miał przezroczystą ścianę a za nią ścianę to chyba byś uwierzył że ma chceaty.
-
I'm confused xD Gdybym cheatował to bym w życiu nie zrobił screena, który by pokazywał, że mam przezroczyste ściany itp :) A ty zadałeś pytanie, czy nie mam pewności, że admin mi nie zrobił screena :P Admin zaś, robiąc screena nie jest w stanie uchwycić tego, co ja dokładnie mam na ekranie ale to, co on sam ma na ekranie. Przy czym gdybym ja miał odpalone cheaty, to przezroczyste ściany byłyby u mnie a nie u adma na screenie. Więc ogólnie to wolałbym zakończyć już bezsensowną dyskusję o screenach i chcialbym uslyszeć coś więcej na temat samego bana :)
-
Może i zakończyć,ale ja dodam jeszcze jedno ! Jak admini ci robi SS to po pierwsze pokazuje Ci się na dole iż admin robi ci SS. Pokazuje ci się o to taka informacja.
Screenshoot take on player "zgr3d" by admin np. "seele" Jeżeli to ci się pojawia to znaczy ,że został ci zrobiony SS. Adminowi się to nie zapisuje w folderze CS.Zapisuje się to w twoim folderze ,a nie jego. I jak jest napisane,że masz dać SS na forum to on ci ich nie da ,bo to ty masz je w folderze i to będzie pokazana Twoja gra. Czyli jak np. ADMIN jest na specu i Cię obserwuje to on widzi to ze swojej perspektywy ,czyli tak jak ma gre - BEZ CZITÓW,ale natomiast kiedy Ci zrobi SS i karze dać na forum to tam właśnie będzie pokazana Twoja gra i np. WH ! To tak jest sformułowane :-) A tak a pro po admin pewnie myślał ,że czitujesz dlatego dostałeś bana !
PS. TO BYŁ BAN PERMANENTNY CZY 30/60min. - jeżeli 30/60 to za rash ,a jeżeli PERM to pewnie myślał iż używasz CHETÓW !
-
Nie róbcie OT czekajcie aż admin który dal Ci bana sie wypowie niestety nie wiesz kto to był wiec nie możemy tego przyspieszyć a musimy czekać na ta osobę
elO
-
Raczej perm bo już parę dni nie mogę wbić na serwer. O tym module na serwie co robi ss'y zapisywane na dysku gracza przeczytałem dopiero później, dlatego nie kumałem o co wam chodzi z zapisywaniem screenshotów admina u mnie na kompie ;) No to nie pozostaje nic innego jak czekać, aż dany admin się wypowie :P o ile w ogóle to zrobi :D
-
Po co się tak kłocic jak masz czas idz na speca i mu demko nagraj my to zobaczymy i powiemy czy jest chiterem czy nie?/czy dostanie bana czy nie??Rozumiesz
-
Żal Cię lowca.B,chcesz sobie nabić posty w temacie ,który Cię nie dotyczy :? Zobacz sobie na datę tego tematu ,a nie. Temat w ogóle już powinien być zamknięty,bo się znowu zacznie robić OFF TOPIC. lowa.B,poczytaj sobie regulamin tak jak Ci napisałem i jest tam taka mądra zasada Przeczytaj zanim coś napiszesz. Radze Ci tam zajrzeć,bo to Ci się przyda.
-
Jeśli zamkną ten temat, to znaczy że nie będę miał już szansy tutaj pograć? :P
-
Teraz jest Soccer Jam. Więc już nie ma żadnego 4Fun'a więc temat można zamknąć.