Re: Rapmen - Zabrać adma.
Cytat:
Zamieszczone przez RaDiDaM xDD
Witam.
Prosze o zabranie admina niejakiemu Rapmenowi, który nie ma pojecia o adminowaniu. Dzisiejszego dnia, przychodzi sobie na serwer, gramy na inferno, po vote gdzie zostaje wybrany kabul, on daje sobie nuke'a, który był mape wczesniej. Widać swietna decyzja. Jednak VooDoo jest bardziej ogar niz on, daje vote'a na mapki. Wybieramy italie, zaczyna sie runda, kupujemy usp itd. itp. biegniemy i Rapmen ginie pierwszy, jednak oczywiscie daje restarta. Niedawno byla rowniez podobna sytuacja, byl wtedy Andri gdzie Rapmen resowal dla zabawy z 30 razy. Andri go wreszcie zbanowal, bo ciezko grac, gdzie admin resuje co sekunde. (Andri moze to potwierdzic). Naprawde takie zachowania sa niegodne admina. Do tego zwrocilem mu uwage, ze nie ma pojecia o adminowaniu, to napisał do mnie 'ty CENZOR'. Oczywiscie byla riposta, napisalem mu, ze tak nazywac to sobie moze własną matke a nie mnie. Oczywiscie dostalem bana, za to ze on nie potrafi sie zachowac. Wczorajszego dnia, rowniez wyzywal innych graczy podczas gry. Niejakiego Ronniego i wuuje. Nazywajac ich idiotami, cenzor, noobami, botami, bo nie graja tak jak on 24h na dobe w CS.
Pozdrawiam i wnosze o odebranie admina Rapmenowi.
I co może ja zaczołem ?
Wtedy Rooni i ten Wujek wyzywali nas i Xivo...
Uspokajałem ich chyba z 10 razy ale nic więc dostali bany na 5 min...
A co do dzisiaj to ty pierw napisałeś że jestem idiotą, a potem wjechałeś na starszych wiesz ja nie lubie jak ktos wyzywa moją mame...
Widzisz może i gram w cs 24h na dobe i co zazdrościsz nie wnikaj w moje sprawy prywatne...
Pytałem ciebie jaka była wczesniej mapa odpowiedziales "niewiem"
Więc po inferno dałem nuke...
Widzisz śmiejesz się zemnie i szydzisz że mam 14 lat ty też kiedyś miałeś tyle i nie wiem czy było by ci miło gdybyś był traktowany przez starszych np. ciebie jak pryszcz na dupie...
Dostałeś już kedyś bana...
Odbanowali cię ostrzegałem cię już przez tydzień jak nie więcej i dalej po mnie jechałeś...
Moja cierpliwośc się skończyła i dostałeś bana na 30 min...