-
Tylko z eby zagrac w juniorach albo w seniorach czy trampkarzach musisz miec badania pobrana krew EKG, Mocz odac do pojemniczka. I jak ci wszystko dobrze wyjdzie to dopiero mozna grac:) A po 1 w seniorach musisz miec skoczone 16 i karte zarejestrowana na seniora:) :-P
-
andri z tymi badaniami to sie zgodze bo ja też musze iśc bo babka powiedział ze jak nie przyjde to mi karte zdrowia potarga bo mam przeterminowaną :-P a z wiekiem to niedokońca tak ;-) pamiertam jak ja i tomczak graliśmy na lewo w seniorach bo byliśmy za młodzi ;-D jestem ciekaw czy jakby to wyszło że niemieliśmy ukonczone 16lat i gramy czy by dali walkower drużynie czy jakąs kare??
-
-
No WOlni pną sie do góry ...oby tak dalej .. bo jednak jeszcze długa droga .... a za tydzień Derby ....... trzeba po prostu zapierd...... i tyle ......
-
Szliki beda Wolnych do kupienia. Po 25zl Projekt szalika wzuce w środe. Wiec Juz sie zglaszac.;]
:]
-
andri co ty masz za avatar ?? czarni staniatki :-P no to panowie Wolni sa już w A klasie.mamy pewne wejście na 11 meczy 10 wygranych 1 porażka ;-( ale jeszcze nam zostały 2 mecze ;-D
-
dr4gon ładną brame uderzyłeś. :-P
Żebyś tak zawsze strzelał to Wolni wejdą do okręgówki.
-
Noooo ladnie to wyglądało prawie z polowy
-
Eh kup zes ze okulary jak to byla gora z 25m (gora). Wez sie zastanow co piszesz szczochu.
-
Dobra nieche sie kłucic!
Wieczorek muwil ze zbiera po 5 zł na race do środy!