ej dluga wiesz ty masz brata i masz jare a adnri grał w trampkach :/ i myśli że jest boosem. Bo ja nie jestem trampkiem to skąd mam wiedzieć
Wersja do druku
ej dluga wiesz ty masz brata i masz jare a adnri grał w trampkach :/ i myśli że jest boosem. Bo ja nie jestem trampkiem to skąd mam wiedzieć
Pech a poza tym nie wiedziec gdzie sa rebitwy to trzena byc NOOOOOOOOOOOOBEM!!!
Pech a poza tym nie wiedziec gdzie sa rebitwy to trzena byc NOOOOOOOOOOOOBEM!!!
nie przezywaj mandaryna !!!!
choc 1 vs 1 do dostaniesz do 1 mnie nie obchodzi jakaś B klasa zatkał bym cię np. OE :-P
nie przezywaj mandaryna !!!!
choc 1 vs 1 do dostaniesz do 1 mnie nie obchodzi jakaś B klasa zatkał bym cię np. OE :-P
Wolni ostatnio wyniatają :-)
Wolni ostatnio wyniatają :-)
Nierozumiem tego tematu.
Ale wolni zawsze wymiataja. Tylko jak niema tomczaka Kamila to maja ciezko w ataku.
Dr4gon niewiesz kiedy bedzie sparing wolnych w klaju.????
Nierozumiem tego tematu.
Ale wolni zawsze wymiataja. Tylko jak niema tomczaka Kamila to maja ciezko w ataku.
Dr4gon niewiesz kiedy bedzie sparing wolnych w klaju.????
z tego co sżłyszałem to ma być teraz w niedziele :mrgreen: chyba z podłężem gramy :-P ale pewnie jak będzie ciulowa pogoda to na wyjeździe zagramy bo nasi szczedzaja boisko :lol: :lol: jutro zaddzwonie do prezesa i sie wypytam bo sam nie iwem gdzie gramy i o której :-P
z tego co sżłyszałem to ma być teraz w niedziele :mrgreen: chyba z podłężem gramy :-P ale pewnie jak będzie ciulowa pogoda to na wyjeździe zagramy bo nasi szczedzaja boisko :lol: :lol: jutro zaddzwonie do prezesa i sie wypytam bo sam nie iwem gdzie gramy i o której :-P
Ja wiem dokladnie dr4gon ja wiem a ty nie :lol:
Na wyjeździe w szarowie
O 14,00
W Niedziele
Ja wiem dokladnie dr4gon ja wiem a ty nie :lol:
Na wyjeździe w szarowie
O 14,00
W Niedziele
widzisz nie dokłądnie bo prezes dzownił teraz do mnie :-> i w szarowei ale o 12 mecz jest bo chcą zdązyć na mecz Wisły :lol:
widzisz nie dokłądnie bo prezes dzownił teraz do mnie :-> i w szarowei ale o 12 mecz jest bo chcą zdązyć na mecz Wisły :lol:
Acha niewiem bo mi Mariusz mowil
Acha niewiem bo mi Mariusz mowil
Eee pewnie znowu przyjedziecie z meczu z wygrana co tam szarów Cienko rają :-D :-D
Eee pewnie znowu przyjedziecie z meczu z wygrana co tam szarów Cienko rają :-D :-D
ale to nie z szarowem gramy tylko z podłężem chyba :-P a ty długi 12 powiedz bratowi żeby wział na mecz dowud,nr paszportu i 1 zdjęcie :mrgreen: bo będą przerabiane karty na jakieś nowe w warszawie :-) i niech brat przekaże to reście....tak prezes gadał
[ Dodano: 2007-03-12, 21:35 ]
to tydzien temu graliśmy Wolni - Podłęże 5:2 a w tym tygodni rewanz 2:1 u niech ;-D ;-D a w tą sobote gramy u siebie rewanż z tranwajem :-D :-D ok 16 ale jeszcze nie jestem pewien :-P
[ Dodano: 2007-03-12, 21:36 ]
to tydzien temu graliśmy Wolni - Podłęże 5:2 a w tym tygodni rewanz 2:1 u niech ;-D ;-D a w tą sobote gramy u siebie rewanż z tranwajem :-D :-D ok 16 ale jeszcze nie jestem pewien :-P
ale to nie z szarowem gramy tylko z podłężem chyba :-P a ty długi 12 powiedz bratowi żeby wział na mecz dowud,nr paszportu i 1 zdjęcie :mrgreen: bo będą przerabiane karty na jakieś nowe w warszawie :-) i niech brat przekaże to reście....tak prezes gadał
[ Dodano: 2007-03-12, 21:35 ]
[ Dodano: 2007-03-12, 21:36 ]
MYsle nagrac jakoms piosenke o wolnych cos podobnego do grubego.
ALe calkiem inna:P Sprzydal by sie ktos z glowa???
Mam juz nawet slaby poczatek i kawalem refrenu:P
[ Dodano: 2007-04-01, 19:35 ]
Tylko ten link do piosenki grubego mi niepali cos dajcie jakis inny, albo dajcie mi ja na gg:). Bo musze zobaczyc cos. :-D :cool:
ten link już nie działa :( a ja tej mp3 już nie mam ale Batman ma to zagadaj do niego :-P
No już kiedyś Andri99 mi pisał na gg to mu wrzuciłem.. i zapomniałem linka zapodać na forum..Kod:http://ex0n.cal.pl/14 GRUBBY - wyprawa do klaja.mp3
dziś gramy o 17 w kłaju z Zabierzowem :-) ale już takiego dopingu chyba nie bedzie jak ostatnio bo Grubego i jego kumpla przyłapali i mozlie ze beda siedzieć...chyba że jakoś przyjedzie...
Zabierzów? ten Zabierzów co Śmiertka tam grał? Jak tak to uważajcie bo h*** kopią po nogach. My tydzień temu 19-0 z Zakrzowcem :hah:
Wolni Kłaj 4-1 Dąb zabierzów bochenski. Bramki:3 Artek Ch. i 1 Dlugosz.
A juniorzy 1-8 z Start brzezie 1 moja i 4 asysty.:) ;-D
no malotnik nareście sie przełemał :-) bo chłopak miał w tamtym meczu i w tym takie sytułacje ze szok :-D najbardziej sedzia rozwalał jak gwizdał spalonego a boczny nic nie pokazywał :-D :-D za tydzień z targowianką :] ciekawe jak wyjdziemy bo tomczak nie gra bo noga, strączek sie obraził , ja jade na 4 dniową wycieczke :-P mam nadzieje ze skład będzie :-)
jak coś to moge wpadnąć i zgrać :-D
Tylko z eby zagrac w juniorach albo w seniorach czy trampkarzach musisz miec badania pobrana krew EKG, Mocz odac do pojemniczka. I jak ci wszystko dobrze wyjdzie to dopiero mozna grac:) A po 1 w seniorach musisz miec skoczone 16 i karte zarejestrowana na seniora:) :-P
andri z tymi badaniami to sie zgodze bo ja też musze iśc bo babka powiedział ze jak nie przyjde to mi karte zdrowia potarga bo mam przeterminowaną :-P a z wiekiem to niedokońca tak ;-) pamiertam jak ja i tomczak graliśmy na lewo w seniorach bo byliśmy za młodzi ;-D jestem ciekaw czy jakby to wyszło że niemieliśmy ukonczone 16lat i gramy czy by dali walkower drużynie czy jakąs kare??
Dali by walkower.
No WOlni pną sie do góry ...oby tak dalej .. bo jednak jeszcze długa droga .... a za tydzień Derby ....... trzeba po prostu zapierd...... i tyle ......
Szliki beda Wolnych do kupienia. Po 25zl Projekt szalika wzuce w środe. Wiec Juz sie zglaszac.;]
:]
andri co ty masz za avatar ?? czarni staniatki :-P no to panowie Wolni sa już w A klasie.mamy pewne wejście na 11 meczy 10 wygranych 1 porażka ;-( ale jeszcze nam zostały 2 mecze ;-D
dr4gon ładną brame uderzyłeś. :-P
Żebyś tak zawsze strzelał to Wolni wejdą do okręgówki.
Noooo ladnie to wyglądało prawie z polowy
Eh kup zes ze okulary jak to byla gora z 25m (gora). Wez sie zastanow co piszesz szczochu.
Dobra nieche sie kłucic!
Wieczorek muwil ze zbiera po 5 zł na race do środy!