Zamieszczone przez k4my$
chcialem poinformowac osobe odpowiedzialna za caly wasz serwer ze eragon nie nadaje sie na admina !!!! czemu? po pierwsze kaze graczom kupic taka a nie inna bron tzn nie pozwala biegac z awp !!! po drugie banuje bez powodow tzn wczoraj dostalem pierwszego bana od niego za co ? o tuz jakies dziecko (tanczacy z botami ) stwierdzil ze mu zaslaniam i zabral mi okolo 30 hp z noza ,oddalem mu jednym strzalem z deagla a na to on juz masz bana poczekaj az przyjdze admin ...eragon to zalatwil dostalem bana na 5 min :) troche zalosne to bylo . drugiego bana dzisiaj dostalem nie wiem na ile za co? za to ze z awp biegalem i jak powiedzial ze mamy nie biegac z awp to powiedzialem ze jest naiwny:) nie mialem na mysli obrazanie go tylko chcialem mu uzasadnic ze nie beda go sluchac , minely 2 min i ban !!! CHCIALEM PROSIC HEAD ADMINA O UNBANA I USUNIECIE Z LISTY ADMINOW ERAGONA LUB WYMIERZENIA MU SPRAWIEDLIWEJ KARY ZEBY SIE NAUCZYL WKONCU ADMINOWAC !!! ZEBY WIEDZIAL ZE ADMIN TO NIE ZABAWKA :) MAM NADZIEJE ZE MOJA PROSBA ZOSTANIE POZYTYWNIE ROZPATRZONA BO WKONCU SERWER JEST DOBRY A PSUJE SOBIE OPINIE PRZEZ WLASNIE TAKIE OSOBY JAK ERAGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!