PDA

Zobacz pełną wersję : Mers

Mac Gyver
08-11-2009, 14:12
Proponuję dać jeszcze jedną szansę mersowi. W końcu każdy ją dostaje.

Galardo
08-11-2009, 14:42
Ja narazie nie mam zdania zastanowię się i napisze w tym temacie. No ale jeśli cały czas chitował i mu się ss'y nie zapisywały bo mial wh i troche wykorzystał znajomość Knifa to jestem na nie ale przemyśle to jeszcze raz.

infinite
08-11-2009, 15:01
PRecz z CZITERAMI:0 kto raz czitowal to i drugi raz bedzie:)

KnifeMan
08-11-2009, 15:03
Mers twierdzi że nie ma na kompie screenów a Tombcio nie dał dowodu że nagrał jakieś demko a jak nagrał niech wrzuci i jak się okaże że na demku nic nie widać to według mnie unban. Poza tym Mers skoro nie masz ssów to albo bug albo grałeś u Patrysia wtedy.

Galardo
08-11-2009, 15:21
Mers się przyznał, że jeździł na chitach wiec czemu unban ?

Mac Gyver
08-11-2009, 15:45
Oj niech se gra. Każdy u nas dosaje drugą szanse :D Nawet rfs :D

infinite
08-11-2009, 15:55
rfs nie mial wh to wasze chore poglady tylko:
byl lepszy od was i zazdrosciliscie;]

a co do mersa nie nalezy sie unban

tombcio
08-11-2009, 16:33
Mers twierdzi że nie ma na kompie screenów a Tombcio nie dał dowodu że nagrał jakieś demko a jak nagrał niech wrzuci i jak się okaże że na demku nic nie widać to według mnie unban. Poza tym Mers skoro nie masz ssów to albo bug albo grałeś u Patrysia wtedy. To demo mam na kompie a ssów nie oddał. On czituje tu od war3 więc dlaczego nie ma dostać bana ?? Kumpel ma jeszcze chyba jego demo jak jechał na czitach na war3.

Galardo
08-11-2009, 16:43
Tombcio wrzuć demko, żeby Knife się już nie pluł.

tombcio
08-11-2009, 16:49
http://rapidshare.com/files/304110093/mers.dem.html

KnifeMan
08-11-2009, 17:24
żeby Knife się już nie pluł.

Pluć to Ty się możesz ;]

Poza tym mógł to napisać żeby mnie bronić. Pytałem go o to ale nie chciał ze mną rozmawiać. Ja też mogę sobie wejść na forum i napisać że gram na haxach.

Zaraz lukne demo.

Galardo
08-11-2009, 17:26
Lukaj bo nie moge teraz ściagać z rapida. Jak możesz to wrzuć na odsiebie jak jeszcze istnieje.

KnifeMan
08-11-2009, 17:30
Za długie demko nakręciłeś i chyba nam nie udowodnisz:

http://rapidshare.com/files/304110093/mers.dem | 3289 KB

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

Eragon
08-11-2009, 17:57
Po co tu demko? Przyznał się.
PRECZ Z CZITERAMI!

tombcio
08-11-2009, 18:14
Odsiebie nie działa . Bynajmniej mi. Łapcie na czym innym
http://www.speedyshare.com/410779900.html

infinite
08-11-2009, 18:23
po 1 mers mial bana na war3 bo gral na nicku niuq i nie oddal mi ss;]

po 2 przyznal sie wiec dla mnie to jasne ze nara

KnifeMan
08-11-2009, 19:47
Był temat przecież. Że niuq to nie on tylko sąsiad z tym samym ip i Street go odbanował i nadal miał adma. Nie wiem nie ja jestem h@. Najlepiej jakby Shift z Galardo pogadali na gg (konfa) z Mersem i żeby on przedstawił swoje racje. Następnie nad sprawą zastanowi się Rada Adminów która skonsultuje swoje zdanie ze zdaniem h@ i Shift z Galardo podejmą ostateczny wynik.

WH jak chu,j. Przecież to demo jest słabe. -.- Nie dość że strzela do swoich to jeszcze nie umie granatem rzucić.

diLL
11-11-2009, 01:29
Jak już napisali nie którzy "Precz z cziterami" i ja się tego podtrzymam , przyznał się , czitował , tyle razy nas trzymał w niepewności że teraz go mamy ;-) . Drugiej szansy nie dostanie . Jak to się mówi "o jeden raz za dużo" ( chyba jakoś tak xD)

Close .

KnifeMan
11-11-2009, 10:19
Mistrzu ale nie zamykaj tematu bo to się tyczy serwera FFA a h@ się jeszcze nie wypowiedzieli więc daj na wstrzymanie.

shift
11-11-2009, 10:34
a Wiec tak RFS teraz gra na serwie nie powiem bo lami... a tez zostal przylapany na czitach a co do Mersa to juz sam nie wiem co tu myslec o tym moze dajmy mu ostanio szanse tylko ze bedziemy bardzo czujni na niego pozdrawiam

infinite
11-11-2009, 10:41
rfs nie zostal przylapany na czitach:) po prostu tak uwazali niektorzy nieznajacy sie ludzie z csp:)

a mers sie przyznal

tombcio
11-11-2009, 10:52
Ale teraz jest przecież inna bl i np. rfs został oczyszczony z zarzutów, a Mers teraz został przyłapany.

WW^
11-11-2009, 11:01
Już nieraz dużo adminow w roznych sprawach dostawalo druga a nawet trzecia szanse np:willi,Diesel a Mers byl dobrym adminem tylko niepotrzebnie wlaczal czity ja bym mu dał druga szanse

MR.GIBON
11-11-2009, 11:11
Zależy z jakiej strony na to spojrzysz , mówisz o drugiej a nawet trzeciej szansie no spoko można niby dać , zaufać ale to w sumie jet nieopłacalne bo co z tego ze ta osoba dostała szanse i jest już luz jak ktoś inny możne sobie pomyśleć "a w dupie odpalam wh i tak będę miał tylko ostrzeżenie" . Ja sam kiedyś zrobiłem glosowanie dla jaj na serwerze i poskutkowało mi to odebraniem flag na vota i zmianę mapy na okres miesiąca .Bardzo sroga kara za jedno glosowanie , a tu ktoś ma być bezkarnym mimo czitowania . Trochę głupio ze to akurat on a nie zwykle głupie dziecko neo .

KnifeMan
11-11-2009, 16:02
Ale teraz jest przecież inna bl i np. rfs został oczyszczony z zarzutów, a Mers teraz został przyłapany.

Ciebie chyba nie doczyścili. Gdzie masz taki temat z oficjalnym zdaniem ex0na lub Rady Adminów że został oczyszczony? To że gra tego nie oznacza, to oznacza tylko że h@ FFA pozwala mu grać, bo wiem że na war3 by sobie już nie pograł... Jakby Streetowi karta główna nie siadła.

niepotrzebnie wlaczal czity

Chu,ja nie włączał. To że się przyznał dowodzi tylko tego że się za mną wstawiał i że mnie bronił. Ale róbcie co chcecie. Jak był JRK to Rada Adminów zarządziła głosowanie chodź Street sam powiedział że na WH ciśnie. A potem go ułaskawiono bo zaczął lamić. Mówicie że rfs zaczął lamić i że powinien grać? No to niech sobie gra ale niech nikt nie mówi że został oczyszczony z zarzutów bo tak nie było. Korupcja pierwsza klasa. Ja mówiłem już shift że proponuję Ci żebyś sam z Mersem pogadał albo zarządźcie głosowanie albo róbcie co chcecie.

infinite
11-11-2009, 16:08
Knifeman nie bron kolegi

po 1 rfs-a demo nic specjalnego oprocz 1 akcji!!! a szczerze zdecydowaly o tym dzieci co o cs-ie pojecia nie maja :)

a mers jechal na wh juz na war3 a teraz jeszcze sie przyznal to moze damy jeszcze punisherowi szanse co??? wez sie zastanow

ban i niech idzie pograc na lanie z botami!!!

KnifeMan
11-11-2009, 16:22
po 1 rfs-a demo nic specjalnego oprocz 1 akcji!!! a szczerze zdecydowaly o tym dzieci co o cs-ie pojecia nie maja :)

Faktycznie dzieci nie mające pojęcia o tej grze to uznały:
Street 19lat - H@
Seele 20lat
Dilluś też mi na GG pisał że to jest widać - SuperMod

No nawet ex0n się tam wypowiedział... -.-

shift
11-11-2009, 16:34
Według mnie rfs i Mers nawet jeśli nie są cziterami to wzbudzają za duże kontrowersje by mogli grać na tym serwerze... Tak samo jak ich najwięksi zwolennicy Infinite i KnifeMan. Albo gra cała czwórka albo nikt.

Eragon
11-11-2009, 16:42
KnifeMan, słabe argumenty.
Street 19lat - H@ - typ który gra na NS. O prawdziwej grze nie ma zielonego pojęcia.
Seele 20lat - typ, który szukał zemsty na rfs'ie... ; )
Dilluś - też jednak o cs'ie mało wie, i jednak jest młody.
ex0n - ex0n na grze to się w ogule nie zna. On tylko zarządza forum. Dla świętego spokoju zrobił tak a nie inaczej.

RFS jest czysty. I przestań walczyc w sprawie w której nie masz racji. Mers, a rfs to dwie inne bajki.

KnifeMan
11-11-2009, 16:43
Ja teraz nie walczę... Shift postawił ultimatum.

infinite
11-11-2009, 16:49
po 1 seele powiedzial mi ze street z dillem do niego pisali zeby powiedzial ze to haxy:) chociaz on tak nie uwazal mam te rozmowe w archwum gg

po 2 ja nie chce mersa widziec na seriw

jesli ja nie mam tez na nim grac to nie musze]

tyle odemnie

shift
11-11-2009, 17:07
Infi według mnie ty tez bronisz swojego kolegę... rfs'a Ostateczny werdykt jest taki RFS i MERS maja ostatnia szanse jeżeli jej nie wykorzystać to już nie będzie powrotu najmniejszy błąd będzie kosztować ich banem na zakres Do ZAMKNIECA!

tombcio
11-11-2009, 18:27
Wiecie co nawet jak wejdzie na serwer to zrobię mu ssy jak nie odda to dalej na bl będzie więc ?

KnifeMan
11-11-2009, 18:54
Nie... masz usunąć go z bl, a dopiero po tym jak zrobisz ssy i nie odda to go umieścisz. Czaisz? A teraz niech stanie się jak powiedział h@.

@close