Zobacz pełną wersję : BAN You Must DIE!!! ^^
Dostałem bana od przema ale demka niema ! Nawet niewiem jak je nazwał szukałem szukałem ale h**** niema !! Jak chcecie to dajcie mi bana jest dużo innych serverów :P
hehe ja też dostałem bana, ale moja nazwa demka to ,,panet" xd poszukaj :D
HEHE niema ;/ co poradze jak przemo nagrywać nie umie ale szczegół .
U mnie był- ale od razu mogę zapewnić, że Ciasteq jest czysty, znamy się ja nawet mieszkam nad nim i zapewniam na 100% że on nie ma Haxów!! gramy czysto! nie tak jak wy. Ja miałem problem z bratem ( nie będę się tłumaczył jaki) I dalej chcą ode mnie SS'y! Przecież teraz dałem demko. To tyle :P
Słyszałem, że któryś z graczy ma na ciebie demko jak grasz na aimbocie więc i tak masz pozamiatane.
wiem o tym, te demko ma hemik :P niech je wstawia mi to lotto :P zagram na innym servie
TheMaCoo
08-08-2009, 18:47
ciasteq ktos o tym samym nicku gral na sh ostatni -.-
huh to możę ja xD chyba tak :P
BeneNati
08-08-2009, 19:17
Chcesz być fajny? Chcesz sie popisać że umiesz aima odpalić? Gratulacje wiedzy z angielskiego.
Telle mówią papa :roll:
Tobie?! ja nie oglądam tego syfu ale jak ty oglądasz to h*** i co masz do mnie :P jak mnie zbanują to znajde inny server przecież jest wiele innych serverów niż ten chałowy co nawet admin demka nagrywać nie umie i ludzi co oglądaja teletubisie
TheMaCoo
08-08-2009, 20:05
no zegnaj ;*
przemo78
08-08-2009, 20:16
Demko masz na pewno nagrane a,że nie umiesz poszukać to żegnam.Umiem nagrać Demko tylko ty szukać nie umiesz bo masz bałagan w tym pudełku co komputerem nazywasz.
hHAHAHA PRZEMO xD po pierwsze jak nazwales demko ? po drugie niema a po trzecie niemam bałaganu bo formata dzisiaj z rana robiłem a demka niema przykro mi Żegnajcie :P
tak mam to demko a ty demka nie masz bo grales na Aimie ;D i sh spin hack ;M ja Ci obiecalem ze demka nie wstawie bo kablem nie bede ale nie wkrecaj wala ze demka nie ma przyznaj sie przepros i moze Ci dadza krotrzy wyrok kary :D
przemo78
08-08-2009, 21:14
Demko jak się nagrywa to nagrywa się z Nickiem gracza jak byś nie wiedział,dalej czekam na Demko,jak nie to PA PA PA.
LOOL jak ja mialem demko pod nazwa ,,panet'' troche tego szukałem :P
Niewiem co jest ale tego demka nigdzie niema!!! odrazu po zbanowaniu chciałem wstawić ale tego demka nie było niewiem co jest .
cheyenne
09-08-2009, 05:21
Demko jeśli się nagrało to jest pod nazwa panet proponuje użyć opcji wyszukaj w folderze csa
Wyszukiwałem ale nic nie znalazło . Nawet próbowałem odtworzyć w CS ale pisało ze niema takiego pliku . Jednak się Pożegnamy jak Dill to mówił
Ricardus
09-08-2009, 07:36
Ciasteq ale ty to jesteś dziecko , normalnie brak słów....
Grać na hax'ie i się jeszcze z tego chwalić ?? Szpan ??
Ja nie wiem co wy widzicie w tym jak dla mnie to jest ścierwo i nie mam zamiaru nigdy tego instalować ,bo oszukujesz jedynie siebie
Ale tak to jest z botami którzy tylko z Badboy'em są pro :hah:
Nie wiem po co ci dawać 2 szanse jak się ewidentnie przyznałeś, jak dla mnie to tylko tępić takich ludzi .BL czeka :->
przemo78
09-08-2009, 10:55
Odemnie 2 szansy na pewno nie dostaniesz,chyba że wypowie się Dillu lub Street.
Po dłuższym zastanowieniu na daniu Ci drugiej szansy stwierdzam iż na nią nie zasługujesz ,możliwe przyznałeś się do używania wspomagaczy lecz jak już to napisałeś w jednym temacie to była gra "4fun" . To skąd mamy pewność ,że jak znowu będziesz chciał grać "4fun" to nie załączysz sobie Aima i nie będzie latał jak Terminator i rozpieprzał wszytko co się rusza ? Moja decyzja jest jednoznaczna i nieugięta , ban zostaje .
Zamykam .
Teletubisie papa :papa: