Zobacz pełną wersję : [skarga] Tinez
Nick: Tinez
Ip: 89.231.214.191:27005
Data: 10.05.2009r.
Opis: Graliśmy sobie na de_aztec a tu nagle wszedł Tinez i zabił mnie 2 razy przez ściane choc kampilem w takim miejscu ze napewno gdyby nie cheat to by mnie nie zabił. Każdy kto w tedy grał może to potwierdzić. Więc nakręciłem mu demko i poprzez amx_ip mam jego ip.
Demko: Demko Tinez (http://odsiebie.com/pokaz/2758000---3602.html)
KnifeMan
11-05-2009, 08:33
Co do demka to według mnie aim ale nie mnie to oceniać tylko adminom bo ja jestem lou^.
Ogólnie świetna robota Yar ale może nie jestem od tego aby pouczać i żeby ktoś nie powiedział zaraz że się rządzę ale może lepiej by było pisać to do Streeta albo adminów na PW zamiast zakładać tematy?
ale może lepiej by było pisać to do Streeta albo adminów na PW zamiast zakładać tematy?
Czemu? Według mnie jak ktoś jest podejrzany lub jest na kogoś skarga to po to są te tematy Skargi/Bany żeby o tym pisać.
KnifeMan
11-05-2009, 11:07
Teoretycznie tak ale Skargi są na adminów a co do tych tematów to też tak myślałem i pisałem te tematy jak głupi i uwierz mi że robi się tylko syf i moderator ma potem tylko roboty i że lepiej mu pisać na PW :]
Teoretycznie tak ale Skargi są na adminów a co do tych tematów to też tak myślałem i pisałem te tematy jak głupi i uwierz mi że robi się tylko syf i moderator ma potem tylko roboty i że lepiej mu pisać na PW :]
Nie. Ktoś ma cheaty to niech każdy zobaczy sobie ;-) Dobrze zrobił.
Tylko przydałoby się aby yar skorzystał z opcji amx_ip i podał ip delikwenta... W razie czego banować bo to perfidny aim lub przynajmniej wh =d
Zamykam