Zobacz pełną wersję : kamp meter
Według mnie plugin ktory uniemozliwia kampienie jest bez sensu :mad:
1.Od czego jest human
2.trzeba caly czas biegac !
3.Na serwerach TP raczej nie powinno byc takich pluginów :mad:
Poprzec albo sie nie zgodzic ale sie wypowiedziec
1. ja gram humanem i nigdy nie kapie(mogę wam dema zrobić :P)
2. można 25 sekund stać bez ruchu, dopiero zaczyna się slapowanie
3. nie chodzi o kampienie jakiegoś teamu, tylko o osoby które 100% gry spędzają w kampie.
edit: dodaje ankiete
Szczerze mówiąc zgadam się... to jest pokrzywdzenie wszystkich humanów =d a rasa jest zdefiniowana tak, że aż się prosi o kampe... Proponuje vote wśród graczy czy plugin ma zostać czy też nie.. aby nie zakładać nowego tematu Gumboss zrób te vote. Może i na takich mapach jak dust czy aztec to się sprawdzi ale na takim awp_wall np już mogą być problemy.. na italy tt pilnuje hostów i często kampi w domku, a tak to trzeba będzie latać po domku aby nie dostać slapa -.- lipa trochę wg mnie...
no to niech sie tu wypowiedza czy sa za czy przeciw
infinite
20-03-2009, 15:46
po 1 campmeter nie nadaje sie na TP,
wyobrazmy sobie sytuacje, lezy paka i jestem w ct, teraz mam 1,30 do konca rundy nie moge jej kryc bo mnie slapuje i co to za sens? tak samo tt jak podlozy pake nie moze lamic przy pace.
humany traca swoj urok!!!
seeele wyrzuc to!!!!!
Jak lubisz pokampić to 25 sek w zupełności wystarczy a później udaj się na krótki spacerek i kamp sobie dalej. :cool: Ważne, że na serwerze są wprowadzane jakieś zmiany. Według mnie to plugin na niektórych mapach z hostami może być denerwujący..
A osoby które nadmiernie i perfidnie kampią dostana bana na 5min i już ;-)
Jak lubisz pokampić to 25 sek w zupełności wystarczy a później udaj się na krótki spacerek i kamp sobie dalej. :cool: Ważne, że na serwerze są wprowadzane jakieś zmiany. Według mnie to plugin na niektórych mapach z hostami może być denerwujący.. zawsze są jakieś za i przeciw.. ale na w3f ten plugin nie przejdzie. Ja tam z kampami nie mam większych problemów :) wystarczy pograć trochę i już automatycznie kieruje się celownik w miejsca gdzie humany lubią kampić.. przez co gra stoi na większym poziomie bo czasami trzeba stanąć i rozejrzeć się trochę.. A takie pluginy dobre są na jakiś deathmatsh czy servy na head shoty
no i bedzie po sprawie :-)
Zgadzam sie prawie ze wszystkimi ( oprucz Selerka :* ) ,kampometr gwalci prawa humanow i nie tylko 25 sec mowisz ? a co jesli rpzez cale 35 sekund tero chce pilnowac paki ? i kampi w kiejscu zeby go nie zauwazono ? :> albo ct kampiacy na bs'ie :P Ewentualnie tero przy hostach. Jestesm za wyłączeniem albo wydłużeniem czasu do 50 sec.
a co jesli rpzez cale 35 sekund tero chce pilnowac paki ? odlicz od 35 sekund 5 sekund na rozbrajanie i kilka sekund żeby od podłożenia paki dostać się do kampy
narazie zmienione na 30 sekund + blind zamiast slapa
Po co 50sek?? czasami i te 50sek trzeba poświęcić na kampe przy pace.. Po prostu zrobimy tak że zaczniemy zwracać uwagę na nadmiernych kamperów i zaczniemy ich sami slapować :) po sprawie..
3. nie chodzi o kampienie jakiegoś teamu, tylko o osoby które 100% gry spędzają w kampie. ale przez takie osoby krzywdzeni są ci którzy na kampie spędzają 1runde na 20...
Rozumiem dobre intencje Seele'go i b. fajnie, że chcę dalej usprawniać serv ale ten plugin nie dy rydy :*
Dalkan napisał/a:
a co jesli rpzez cale 35 sekund tero chce pilnowac paki ?
odlicz od 35 sekund 5 sekund na rozbrajanie i kilka sekund żeby od podłożenia paki dostać się do kampy
narazie zmienione na 30 sekund + blind zamiast slapa
Seelerku moj kochany :P a co powiesz jak tero rpzy hostach kampi ? to chyba jego zadanie :P
wyglada na to ze camp meter sie nie podoba :P to dobrze
no dobra, zmienione ze slapa na wydawanie dźwięku chrapania, czy tak wam będzie pasować czy w ogóle się na mnie wypinacie? :P
Ricardus
20-03-2009, 16:43
Wiemy seele ^, ze chcesz dobrze ale to nie wypaliło :P
Mi tam szczerze to nie przeszkadza aż tak bo nie gram dużo humanem leczo chodzi o to , że podczas gry ct na mapie de to co mam innego robić jak rash jest zakazany??
ja sie wypinam :-P bo to nie pasuje do serweru TP takie moje zdanie
Jeśli ktoś kampi więciej niż 30 sek to do jego pokoju wpada seele^ i go kopie w du.pe :P na to się mogę zgodzić xD Tylko lepiej do mnie seele nie wpadaj bo mam zabójczego jamnika długowłosego karłowatego :-P ;-)
ps. jak wpadniesz do pitera to kopij go w du.pę i zabierz mikro ;p
Moim zdaniem tez niepasuje... Tak jak street mowi.. jak ktos bedzie bardzo kampil to kick albo ban na 5 min
Z Kamp Meter np. na Ajm map czy TT przy hostach niemoze grac...
ja mowie nie to sie nieda grac hrapanie tez wkurza a na dodatek mowi przeciwnikowi ze ma uwzac i szukac cie po katach :x
He xD seele^ zostałeś sam w swoim obozie ;p zostałeś zdeprawowany xD
caNNaBisSss
20-03-2009, 17:45
Ten plugin jest dobryy ;]] ale tylko dlatych co kampą na respie :// i siedzą tam cala mape ;// ogólnie wkur.. mnie tacy ludzie co kampa cała runde ;]] ONN xd :hihi: