Zobacz pełną wersję : Skarga na oF.Neo
NIk:|S|t|o|d|o|l|a|.|VEGETA;p
Powod:ban pernamentny za nik to niest reklama to jest moj nik ja lubie stodoly a serwerze stodola gram ale nienaleze do klanu a niemam niku klanu wiec niech sie niedoczepia po pierwsze to juz nawet niejest stodola tylo s.t.o.d.o.l.a. to sa pojedycze rozdzielone literki
ip:78.88.229.229
ss[img=http://img515.imageshack.us/img515/9049/aaaaa1111zv8.th.png] (http://img515.imageshack.us/my.php?image=aaaaa1111zv8.png)
Prosze o unbana.
No wiec tak...
Wszedles na serw z tym nickiem i ludzie zaczeli pytac dacie mi Ip stodoly i takie tam..
Zwrocilem mu uwage z 10 razy...
Dill zmienil mu nick na Vegeta
Po czym znowu dodawal sobie stodola..
W koncu ktos podal Ip stodoly i przeszlo okolo 5 graczy..
M.C postanowil sie zemscic i tez weszedl na serw stodoly z nickoiem Cs-portal M.C
Po czym dostal bana na zawsze z powodem
Reklamujesz serwer Sam moze zapodac SS....
Po czym jeszcze raz zrwocilem mu uwage ale niereagowal, po 2 minutach dalem mu bana...
ja za zgoda oF.Neo wszedlaem na stodole war3ft na nicku cs-portal.net||M.C
i dostalem bana
*** Dostales bana pernamentnego na serwerze!
*** Zbanowany przez admina Visual, powod to "Reklamujesz!"
*** Jezeli uwazasz ze to pomylka, mozesz go wyjasnic na
*** Naszym forum www.cs-stodola.pl
Kicked :Masz bana! Powod: Reklamujesz!
ja niwziolem cs-stodola itpm tylko stodola mbez zadnego cs i itp ja niereklamuje a jak ktos ebije power rangesr to bedzie gracz cs-powered tak ..
Tak szczerze powiem to oboje macie racje. Prawdopodobnie to był nick w kontekście samej STODOŁY. Nie wiadomo czy do klanu , czy do czegoś innego. W cs-stodoła był punisher i dlatego to przyciągnęło moją uwagę. Za reklamowanie innych serwerów jest PERM lecz zobaczymy jak będzie tutaj. Nie pozostaje nam nic innego , jak czekać na wypowiedź rfs'a, bo sami tego nie rozwikłamy :].
Pozdro....!
ja ci dam skarżyć na neo jak zawołam triniti to bedziesz miał ...
Mi najbardziej przeszkadzalo to ze inni wypytywali sie o IP stodoly... I poprzechodzili tam... :?
ja za samo wejscie na nicku cs portal dostalem bana
Bana słuszny. Wejdz na nicku stodola cos tam to dam ci bana na hosta... sry za brak polskich znakow ale piszez laptopa. Zamykam.