Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skarga na oF.Neo

Mr.Ice
03-01-2009, 20:48
NIk:|S|t|o|d|o|l|a|.|VEGETA;p

Powod:ban pernamentny za nik to niest reklama to jest moj nik ja lubie stodoly a serwerze stodola gram ale nienaleze do klanu a niemam niku klanu wiec niech sie niedoczepia po pierwsze to juz nawet niejest stodola tylo s.t.o.d.o.l.a. to sa pojedycze rozdzielone literki

ip:78.88.229.229

ss[img=http://img515.imageshack.us/img515/9049/aaaaa1111zv8.th.png] (http://img515.imageshack.us/my.php?image=aaaaa1111zv8.png)

Prosze o unbana.

Die$eL
03-01-2009, 20:55
No wiec tak...

Wszedles na serw z tym nickiem i ludzie zaczeli pytac dacie mi Ip stodoly i takie tam..

Zwrocilem mu uwage z 10 razy...

Dill zmienil mu nick na Vegeta

Po czym znowu dodawal sobie stodola..

W koncu ktos podal Ip stodoly i przeszlo okolo 5 graczy..

M.C postanowil sie zemscic i tez weszedl na serw stodoly z nickoiem Cs-portal M.C
Po czym dostal bana na zawsze z powodem
Reklamujesz serwer Sam moze zapodac SS....

Po czym jeszcze raz zrwocilem mu uwage ale niereagowal, po 2 minutach dalem mu bana...

chmylek
03-01-2009, 20:55
ja za zgoda oF.Neo wszedlaem na stodole war3ft na nicku cs-portal.net||M.C
i dostalem bana

*** Dostales bana pernamentnego na serwerze!
*** Zbanowany przez admina Visual, powod to "Reklamujesz!"
*** Jezeli uwazasz ze to pomylka, mozesz go wyjasnic na
*** Naszym forum www.cs-stodola.pl
Kicked :Masz bana! Powod: Reklamujesz!

Mr.Ice
03-01-2009, 21:01
ja niwziolem cs-stodola itpm tylko stodola mbez zadnego cs i itp ja niereklamuje a jak ktos ebije power rangesr to bedzie gracz cs-powered tak ..

diLL
03-01-2009, 21:08
Tak szczerze powiem to oboje macie racje. Prawdopodobnie to był nick w kontekście samej STODOŁY. Nie wiadomo czy do klanu , czy do czegoś innego. W cs-stodoła był punisher i dlatego to przyciągnęło moją uwagę. Za reklamowanie innych serwerów jest PERM lecz zobaczymy jak będzie tutaj. Nie pozostaje nam nic innego , jak czekać na wypowiedź rfs'a, bo sami tego nie rozwikłamy :].

Pozdro....!

Rafaqio
03-01-2009, 21:10
ja ci dam skarżyć na neo jak zawołam triniti to bedziesz miał ...

Die$eL
03-01-2009, 21:10
Mi najbardziej przeszkadzalo to ze inni wypytywali sie o IP stodoly... I poprzechodzili tam... :?

chmylek
03-01-2009, 21:17
ja za samo wejscie na nicku cs portal dostalem bana

Mariosz
03-01-2009, 21:21
Bana słuszny. Wejdz na nicku stodola cos tam to dam ci bana na hosta... sry za brak polskich znakow ale piszez laptopa. Zamykam.