PDA

Zobacz pełną wersję : [Admin] KnifeMan

KnifeMan
04-12-2008, 08:39
Nick: - KnifeMan
Staż: - prawie rok
Nick steam: - brak STEAM
Staż na cs-portal.net: - ponad 2 miesiące
Godziny przebywania na serwerze: - Najczęściej gram 3-6 godzin w godzinach 15-24 ale ostatnio więcej czasu spędzam na forum gdyż mam chwilowy problem z pingiem.
Doświadczenie w adminowaniu: - miałem kiedyś admina na serwerze surfowym ale go po jakimś czasie wyłączyli.
Znajomość AMX: - Przeciętna/Dobra
Coś od siebie: - Spędzam bardzo dużo czasu na forum CS-Portal i udzielam się oraz znam tu prawie wszystkich. Jeśli chodzi o ping to wcale nie jest taki duży i admin nie każe mi go ogarniać ale ktoś tam mówił że pingiem 80-90 za bardzo laguję więc chwilowo nie gram. Prosta sprawa chce zostać adminem aby pilnować porządku na serwerze. Chociaż nie wiem czy jestem potrzebny bo mamy świetnych adminów między innymi Seele, Streeta i Neo, ale oni nie zawsze są na serwerze podczas gdy niektórzy gracze nadmiernie łamią regulamin. Większość osób zaczyna raszować i włazić na txt jak tylko wpiszą [/admin] i zobaczą że nie ma żadnego admina. Potem zaczyna się harmider bo Ci którzy nie łamią zasad zaczynają przeklinać i wyzywać tych drugich. Właśnie temu chciałbym najbardziej zapobiec łamaniu regulaminu podczas nie obecności adminów. Jedyne co mogłem robić to nagrywanie demek i straszenie że pójdę na forum po jakiegoś admina ale to też nie skutkuje bo większość tych wszystkich mistrzów to [neostrada] więc im to zwisa. Teraz chciałbym spróbować się w roli admina który będzie pilnowac porządku na serwerze.
_______

Kali
04-12-2008, 15:15
Ja jestem na Tak. Choć na War3Ft nie gram od jakiegoś czasu to pamiętam cie dobrze. Kinfe to spoko ziomek ogra., nie przeklina, ogólnie to zasługuje na adma.

PzdR

punisher PL
04-12-2008, 15:23
huk jestes lachudra ktora denerwuje ludzi i podpuszcza ale niech strace TAK.....................................

Mardog
04-12-2008, 16:04
Zal tylko nie on ja jestem na NIE!
Niemam zamiaru współpracować z kimś takim jak on dla mnie to skończony .....
Jak on dostanie adma to ja na serwer w jego towarzystwie nie wejde :?
PS: Jego kandydaturę możesz zamknąć rfs błaaagam

N1eDzW1eDz
04-12-2008, 17:16
Popieram mardoga:*Z kolesiem nie da się grać ...sapie się o freeko i w ogole miłej atmosfery ani trochę nie wprowadza-.-NIE

Marcelinios
04-12-2008, 17:19
Nie widze cie na serverze ...NIE

skupeN
04-12-2008, 17:21
Jestem na Nie..Denerwujesz ludzi,przeklinasz.Nie.

Street
04-12-2008, 18:16
ni cholery nie chce knifemena jako admina.. już jest wystarczająco upierdliwy i dobijający jako zwykły gracz...

knifeman jest:
1. upierdliwy
2. dobijający
3. ciągle gada
4. myśli że jak on coś powie to ma tak być bo tylko on ma racje
5. za młody i jak to się mówi "nie ogarnięty"

nie chciałbym pracować z kimś kto powoduje napięcie wśród innych adminów.. a na servie jest kilku graczy co z pewnością bardziej nadają się do pełnienia funkcji admina niż własnie knifeman...

pozdrawiam

KnifeMan
04-12-2008, 19:06
Eh nie przesadzacie troszkę ??? Po pierwsze wcale nie przeklinam a co do Mardoga to nie wiem co Go ugryzło. Chyba jest na mnie zły za chodzenie po lampach. Street co z tego że dużo mówię? Chyba mam do tego prawo. I skąd możesz wiedzieć co ja myślę? Bo akurat wcale nie myślę że mam zawsze racje i że tak musi być.

Mardog
04-12-2008, 19:14
KnifeMan, ty najlepiej powinieneś wiedzieć czemu mam co do ciebie takie zdanie :x
Co do lamp to to niema nic do rzeczy po prostu to irytuje i tyle i grać się w spokoju nieda.
Swojego zdania nie zmienię
PozdRO

v0js`
04-12-2008, 19:29
jestem na Nie.. umiesz tylko ubliżać twoim "botom" (słabszym graczom)..
N I E

Street
04-12-2008, 23:33
weź knifeman mnie tu nawet nie denerwuj... no czasami tak spamujesz na @ czacie że tylko ma się chęć wyłączyć cs'a, wyjść do baru na piwo i zapijać smutki... za młody jesteś aby zrozumieć ogarnij się chłopie :/

KnifeMan
05-12-2008, 07:36
eh niech będzie nie nadaję się na admina i nie zrozumiem Cię Street bo jestem za młody? Wiesz że wiem nie ma tu prawie nic do rzeczy? Poza tym dostałem pozwolenie od pewnego admina gdyż okazało się że po to jest coś takiego jak @czat żeby tam pisać. Tyle tylko że nie wolno nadużywać a ja wcale nie nadużywam bo jeszcze nikt poza Punisherem nie zwrócił mi uwagi. ;P

Street
05-12-2008, 13:27
nieee wcale... gramy na takiej mapce hmm.. clan2fire czy coś takiego.. a tu knifeman napierdziela co chwile

@ ej zmień mape
@ zmeinsiz
@ no wez
@ "xxx" raszuje
@ zmienisz mape?
@ daj vote

... ocipieć można! z reszta tak jak już mówiłem... są o wiele lepsze i bardziej odpowiedzialne osoby na tym servie niż knifeman któremu nic nigdy w życiu chyba nie pasuje

KnifeMan
05-12-2008, 16:39
nieee wcale... gramy na takiej mapce hmm.. clan2fire czy coś takiego.. a tu knifeman napierdziela co chwile

@ ej zmień mape
@ zmeinsiz
@ no wez
@ "xxx" raszuje
@ zmienisz mape?
@ daj vote

... ocipieć można! z reszta tak jak już mówiłem... są o wiele lepsze i bardziej odpowiedzialne osoby na tym servie niż knifeman któremu nic nigdy w życiu chyba nie pasuje

A oto Street i historie wyssane z palca. Weź nie kłam bo nigdy nie mówiłem że chce vota bo nie jestem jak taki Niedźwiedź i w przeciwieństwie do niego umiem wpisać "timeleft". Poza tym Street nie wiem czy już jesteś z nami tu na ziemi ale wiadomość z ostatniej chwili teraz gramy koncert życzeń. @"xxx" raszuje z tym akurat się zgadzam po to jest admin czat że można zgłaszać tam uwagi które według mnie powinnien usłyszeć admin. Ciessz się że piszę na admin czat coś w tym stylu a nie jak Niedźwiedź wyjeżdża z tekstem "Jaki ***** bot jebany weź nie raszuj i wypierdalaj stąd". Poza tym Street jeżeli Ci coś nie odpowiada w moim pisaniu na @czat to po prostu nie czytaj.

Mariosz
06-12-2008, 14:13
http://www.cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=37587#37587 <=== Patrz tutaj.