Zobacz pełną wersję : Admin -.-
Nick : Street
Typ Gry : NS.. W razie czego mój steam leży na 2giej półce po lewej stronie w dziale gry w sklepie zwanym mediamarkt =d
Staż : praktycznie od wakacji.. wcześniej tylko wyrywkowo co jakiś czas więc trudno mi określić swój staż =d hmm... powiedzmy że rok
Staż na cs-portal.net : od wakacji :) na ten serever trafiłem praktycznie od razu i zostałem tu z racji że mi się spodobał ;-)
Dośw. w Adminowaniu : i tu bida z nędzą niestety... nowicjusz :| lecz szybko się uczę
Godziny Przebywane Na Severze: dużo.. sądzę że 90% ludzi na forum jak i w grze mnie zna kojarzy i wie jaki jestem.. to chyba mój największy atut, ponieważ wiem już mniej wiecej po kim i czego można się spodziewać
Znajomość AMX - znikoma
Coś od siebie: wiecie szczerze mówiąc jest to moje 1podanie tego typu... Jeśli ktoś zapytałby mnie po co chcę być adminem, to bez mydlenia oczu powiedziałbym że nie wiem :-P byłoby to dla mnie nowym doświadczeniem, być może sprawdziłbym się w tym? a może i nie...
Regulaminu raczej przestrzegam... w swojej karierze na tym serv dostałem bana tylko raz (za rasz chyba... mógłbym się pogryźć o to bo było już 45sek na zegarze ale o 5min bana raczej nie warto :))w podaniu jasno określiłem że adminem w tej grze nie byłem nigdy i jest to dla mnie wyzwanie a zarazem nowe doświadczenie.. to tak jak z sexem xD kiedyś musi być ten pierwszy raz :-P
Przy czym chciałbym zwrócić uwagę że z racji mojego noobostwa w adminowaniu nie zapewniam, że z początku będę adminował dobrze... w razie czego sam się zwolnię :/ jeśli chodzi o godziny w jakich jestem na servie to bywa to różnie... w moim wieku są pewne ważniejsze sprawy niż pilnowanie czy jakiś bot nie raszuje czy coś -.- counter strike nie napiszę za mnie matury, counter strike nie poprowadzi za mnie imprezy.. counter strike nie zrobi za mnie wielu rzeczy lecz ja w miare swoich możliwości mogę zrobić coś dla niego i postarać się pobłogosławić ten server :-)
ps. bocie Yo... jeśli masz zamiar spamować tu i pisać coś w stylu "ja nie wytszymieł tego! stanwfczo nie!! ja będeł najlepszy do tej funkjji!!" to daruj sobie -.-
liczę głównie na opinie takich graczy jak seele którzy nie kierują się własnym dobrem lecz dobrem servera.. hmm... wszystko chyba =d
pzdr
liczę głównie na opinie takich graczy jak seele którzy nie kierują się własnym dobrem lecz dobrem serveraa skąd wiesz? może chcę przeciągnąć na swoja stronę wszystkich graczy, stworzyć powstanie i zawładnąć nad światem? :D
Co do głównego wątku to street jest:
-komunikatywny
-ogarnięty
-kulturalny
-stosuje się do regulaminu
-oczyszczony z bl(a szkoda w pytkę zbysia, bo liczyłem na ciebie xD)
Nie mam najmniejszych podstaw by być przeciw, więc popieram ;)
i dodaj ankiete
edit:
Dośw. w Adminowaniu : i tu bida z nędzą niestety... nowicjusz :| lecz szybko się uczę
a to się idzie nauczyć w 10 minut
ps. bocie Yo... jeśli masz zamiar spamować tu i pisać coś w stylu "ja nie wytszymieł tego! stanwfczo nie!! ja będeł najlepszy do tej funkjji!!" to daruj sobie -.-
jeżeli popierasz to też nie pisz, bo żal mi cię ;P
jeee=d no i masz ci placek xD a już myślałem że 1 post zmiesza mnie z błotem =d
Marcelinios
23-11-2008, 19:01
Ja jestem na TAK ! Znam go spoko koles itd ...
PzDr :roll:
Ja poczekam na wypowiedzi innych, a następnie sam napiszę werdykt.
slave mastah
23-11-2008, 19:15
Z wszystkich graczy składających podania wydaje się być najbardziej ogarnięty. Amx'a też nie umiałem, a dostałem admina na 4fun'ie i podstawy tj. kick/ban ^^ to w 2 minutki się nauczysz.
Jedyny wyróżniający się zawodnik z grona dziesiątek hmm... w większości dzieci co tu ukrywać. Wiek ma już swój, doświadczenie życiowe za nim przemawia, szczery do bólu z tego co widzę i dobrze :).
Jeśli ktoś ma zająć moje miejsce to tylko Street :D.
Przepraszam za off-top ale Slave Ty masz admina na jakimś serwie CSP ;>
Nie podoba mi sie twój stosunek do innych userów, coś typu tekstu do canabisza "zkoncz juz tak pisac pokemonie"
I dlatego niewiem czy można powiedzieć że jest
-ogarnięty
-kulturalny
tego mu napewno brak ale nikt nie jest idealny i skłonny jestem ci dać TAK
ja tam jestem ZA czesto go widze na serwie kultulralny udziela pomocy jak ktos potrzebuje np. jak zbindowac... a wiec tak tak i jeszcze raz tak! czyli jestem ZA! :-D
jestem na Tak gralem z nim i jak trzeba to umie sie zachowac ,czesto jest na serwie ogolnie bez zastrzezen
dla mnie admin musi być z powołania... a nie pchać się na siłę
To czemu sie tu "pchasz"
Pffff a ja i tak dalej mam zastrzeżenia to jego kultury wobec userów i ogarnięcia.
Mardog, czemu każdego kandydata na admina odrzucasz z kwitkiem ;>
Nie bój się, nie stracisz admina... bronisz swojej posady jak lwica swoich kociąt :-)
I nie potrzebnie ;-)
Co do street jestem za.
Mardog, czemu każdego kandydata na admina odrzucasz z kwitkiem ;>
(...)bronisz swojej posady jak lwica swoich kociąt :-)
I nie potrzebnie ...... bo i tak masz przeje.bane
przepraszam za offtop...ale musiałem xD
rfs, nie ze niejestem na nie dla każdego i nie boję sie że stracę :]
Po prostu mi ta osoba nie odpowiada ale to tylko moje zdanie.
A co do tej lwicy to ona niezawsze broni swoich kociąt ;-)
I Tu Cie Mam
dla mnie admin musi być z powołania... a nie pchać się na siłę
chodziło mi że dill składał podanie wiele razy i za każdym zostało one odrzucone... przez co stwierdziłem że pcha się na siłę... weźmy np takiego YO... no typ to kompletny spmer, bot, dzieciak i cholera wie jeszcze... składa podanie o adma i prosi o wybaczenie że już bedzie cycuś tylko niech dostanie adma.... i tu właśnie do takich osób mówię że się pchają na siłe nie po to aby adminować dla dobra servera, dla dobra ogółu tylko po to aby zaszpanować "o ja jestem admin jestem kozun już nikt mi nie podskoczy".. taki seele złożył podanie raz i został przyjęty przez co mówię że jest do tego powołany ;) gdyby moje podanie odrzucono myślicie że nadal bym je wystawiał? dla mnie odpowiedz prosta.. nie-.- bo po co
[ Dodano: 23-11-08, 21:23 ]
hmm.. tak się zastanawiam.. skoro większość (wszyscy?!!) co wyżej pisali są na tak to skąd się biorą głosy na nie? -.-?? tzn oczywiście szanuje decyzje również te na sprzeciw ale jakieś uzasadnienie czy coś =d?? 10osób zagłosowało na nie i ani jedna się nie wypowiedziała -.-
No chyba że są to osoby typu Vita czy Yo :hah: obędzie się bez uzasadnień bo pewnie i tak będą:
a) nie na temat
b) beznadziejne =d
a ponoć tylko ryby głosu nie mają :?
Wiesz ja ci powiem tyle. Może ,a nawet na pewno był byś lepszym adminem ode mnie . Jesteś spoko kolo i w ogóle da się z Tobą pogadać ,ale heh.. no właśnie to "ale " na dużo do gadania,więc słuchaj . Teraz kiedy mówisz o kulturze etc... i składasz podanie o ADMINA lecz np. mardog mówi że obrażasz graczy to patrz na swój post . Możliwe iż Vita i YO to dzieci ,spamerzy etc...ale i tak ich obraziłeś mówiąc,że "ryby głosu nie mają" to jest dla nich obraźliwe lecz przyjmijmy taką o to sytuację. Jesteś adminem na servie i wchodzi taki "yo" i coś tam pisze...a ty co napiszesz? " zamknij ry.a,bo mnie denerwujesz"? Każdy ma słaby punkt,dlatego ja podziwiam RFS,ponieważ każdego da się dość łatwo zirytować bądź zdenerwować,a RFS ? No co powiesz mu coś on ci szybko odpowie jakiś tekstem bez przekleństw i leżysz,już nic nie gadasz. To jest moje zdanie. Nie dlatego,że cię nie lubię lub mi się nie udało z admem, bo jesteś fajny kolo lecz właśnie dlatego,że może się zdarzyć taka sytuacja. Więc to moja opinia i jestem na NIE.
punisher PL
23-11-2008, 22:33
a ja jestem na tak ja jak stracilem admina zrobilo sie wiele podan na moje miejsce ale mowie do rufusa zeby sie za stanowil i wybral streeta na admina bo w porzo jest koles i wogole!!!TTTTTAAAAKKKKKK
dill ty to źle widzisz....
admin jest również człowiekiem...
tak jak ty mówisz, to robi każdy admin....każdy powtarzam
Nie chcecie tego? Jakby ktoś był idealny w 100% to byłby dla mnie botem...po prostu zaprogramowany do adminowania i w 100% nieomylny....aż nienaturalnie, po prostu smutne.
Ja jestem na tak Gracz gra dużo , na forum aktywny .. ale czy nie za dużo adminów ? Wiem admin jeden więcej to nic złego .. ale widząc tą sytuacje że mało ludzi gra to wstrzymał bym się na miejscu Rfs z tą rekrutacją.
Ja też jestem na TAK. Grałem nie raz ze Streetem na War3FT i naprawde spoko koleś, ogarnięty, nie spamuje, pomocy.
Pzdr ;-)
jeju... to jak będę startował na prezydenta to liczę na wasze poparcie xD :-D :*
dill... akurat takiego Yo czy Vita to nie żałuje tępić... po prostu nienawidzę jednego u takich osób... jak się coś mówi a on nie rozumie.. jak się mówi nie spamuj a ten zakłada temat "jaka jest wasza ulubiona broń"... Stary... z racji tego że wywodzę się z kultury zwanej hh/rap mam szacunek wbudowany w sobie.. i nigdy nie rzucam słów na wiatr..
a przegadać mogę cię jednym emotkiem, przekleństwa mnie nie kręcą ;-) teraz laski lecą na dżentelmenów :]
a co do tego co pisałeś o rfs... wiem że jest opanowany to widać... ale on tu pełni funkcję swoistego boosa... nie musi się unosić.. nie musi się denerwować.. a wiesz czemu?? bo wystarczy że napisze ban i twoja ksywe i już leżysz ;) a ponadto pełni funkcje reprezentatywną (to tak jak prezydent) i musi być ogarnięty bo inaczej ludzie oleją ten serv
Eh...wiesz jednak zmieniam zdanie o Tobie i zwracam honor,w końcu każdy jest omylny. Masz całkowitą rację , jestem na Tak . Na pewno dostaniesz ADMA , bo masz same pozytywy i jesteś sam w swojej osobie na + ,więc rekrutacja znów będzie oFf . Trudno ,może kiedyś mi się uda.Mają racje za miesiąc,dwa może więcej . Ja poczekam....czasem warto ,żeby coś osiągnąć pozdro!
slave mastah
24-11-2008, 11:41
Odpowiadając na pytanie chciałbym pokusić się o być może lekki off top, ale jakże ważny wg mnie.
Otóż tak, mam junior admina na 4fun'ie. Niestety po zmianie ip serwer umarł. Dlatego też proponowałbym zrobić coś z tym, żeby nie stracić sponsora jeśli się nie mylę.
I tu mam kilka propozycji:
a) zrobienie Diablo Moda na serwerze, bo z tego co wiem były takie propozycje od innych
b) zrobienie SURF'a którego wielu osobom brakuje + można zmieszać mapy surf z kz
Myślę, że skoro jest serwer TP jest FFA to kolejny tego typu jak 4fun jest zbędny już teraz. Prawda miał wielu graczy, przez pewien czas był nawet odwiedzany podobnie jak war3ft.
No i dlatego propozycja co do zmiany dotychczasowej formuły istnienia serwera.
Serwer wtedy na nowo by się rozreklamowało, myślę, że byłoby to na rękę wszystkim, bo i każdy by chciał zagrać w DM albo poskakać na kz.
Wydaje mi się, że byłoby łatwiej zachęcić w tej formie graczy do częstszego odwiedzania niż w normalnej rozgrywce. To są oczywiście tylko moje propozycje, nie wiem jak to wygląda od strony technicznej.
A co do zachowania admina pokuszę się o jeszcze jedno stwierdzenie, że lepiej zagiąć gościa inteligentną ripostą, sarkastyczną odzywką czy ironią niż szarpać się słownie. Ja staram się na ogół stosować wyżej wymienione rzeczy, aczkolwiek z doświadczenia wiem iż dla większości są one (co przykre) trudne do prawidłowego zinterpretowania.
Jak Seele wspomniał Admin też człowiek i zdarza się gorszy dzień, grunt tylko żeby nie była to codzienność ;).
jak dla mnie to mi wystarczy tylko w3f bo na surf, diablo, zoombie, 4fun itd najzwyczajniej nie gram... a po zmianie ip nie trzęście już gaciami że tak mało osób ;) jak na starówce otwierają nowy pub to musi minąć trochę czasu zanim ktoś go odkryje, zajdzie do niego, zareklamuje itd.. to wszystko kwestia czasu, bo w końcu nie od razu Rzym zbudowano prawda?
Widzę, iż jesteś człowiekiem inteligentnym, który chce coś zrobić dla servera. Pozatym podoba mi się Twoje ogólne zachowanie, i podejście do ludzi.. cóz więcej napisać...?
Masz mój głos...
p.s. Sądze, iz 4Fun powinien zostac przerobiony na SURF'a, ciągniecię jego nędznej egzystnecji jako 4Fun nie ma już sensu. Dzięki czemu na servie będzie grało więcej ludzi.
Zatwierdź go rfs, lepszego nie znajdziesz.. :-P
Prześlij mi nick i hasło na pw...
Temat zamykam.
Eragon załóż temat co dać zamiast 4FUN :-)