Zobacz pełną wersję : [Ban] [Pijani] wariat 2
Poprzedni temat został zamknięty zanim zdążyłem cokolwiek napisać więc zakładam kolejny :P Nie mam zielonego pojęcia niestety, który admin wtedy był online, nie zwracałem na to uwagi. A co do pytania czy nie mam pewności, że żaden z nich nie zrobił mi screenów. No to jeśli zrobił jakieś, które by sugerowały, że cheatowałem to chciałbym je chociaż zobaczyć. Poza tym screeny niewiele dowodzą (przynajmniej z mojego punktu widzenia). Demko już by było lepszą podstawą do oskarżeń.
No to sobie zobacz te ss masz je u siebie na kompie w Folderze Valve\cstrike. :-D A ja bym nie powiedział ze ss niczego nie dowodzą.
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Jeśli admin mi zrobił screeny to jakim cudem ja mam mieć je na kompie? :P (swoja droga to nie mam). I nie napisałem, że screeny niczego nie dowodzą, ale że niewiele dowodzą. Dla przykładu niejeden się podpiera screenem, na którym pokazuje jak ktoś walnął 4 banie pod rząd w na tyle krótkich odstępach czasowych, że zostały one uwiecznione na jednym screenie (prawy górny róg, gdzie pokazuje ostatnie fragi :P). Do mnie takie coś nie przemawia po tym, jak zobaczyłem jak jakiś koleś przyfarcił i jednym strzałem z awp trafił 3 banie bo akurat tak mu się przeciwnicy ustawili ;)
No rozumiem Cię, ale jeżeli na screenie byś miał przezroczystą ścianę a za nią ścianę to chyba byś uwierzył że ma chceaty.
I'm confused xD Gdybym cheatował to bym w życiu nie zrobił screena, który by pokazywał, że mam przezroczyste ściany itp :) A ty zadałeś pytanie, czy nie mam pewności, że admin mi nie zrobił screena :P Admin zaś, robiąc screena nie jest w stanie uchwycić tego, co ja dokładnie mam na ekranie ale to, co on sam ma na ekranie. Przy czym gdybym ja miał odpalone cheaty, to przezroczyste ściany byłyby u mnie a nie u adma na screenie. Więc ogólnie to wolałbym zakończyć już bezsensowną dyskusję o screenach i chcialbym uslyszeć coś więcej na temat samego bana :)
Może i zakończyć,ale ja dodam jeszcze jedno ! Jak admini ci robi SS to po pierwsze pokazuje Ci się na dole iż admin robi ci SS. Pokazuje ci się o to taka informacja.
Screenshoot take on player "zgr3d" by admin np. "seele" Jeżeli to ci się pojawia to znaczy ,że został ci zrobiony SS. Adminowi się to nie zapisuje w folderze CS.Zapisuje się to w twoim folderze ,a nie jego. I jak jest napisane,że masz dać SS na forum to on ci ich nie da ,bo to ty masz je w folderze i to będzie pokazana Twoja gra. Czyli jak np. ADMIN jest na specu i Cię obserwuje to on widzi to ze swojej perspektywy ,czyli tak jak ma gre - BEZ CZITÓW,ale natomiast kiedy Ci zrobi SS i karze dać na forum to tam właśnie będzie pokazana Twoja gra i np. WH ! To tak jest sformułowane :-) A tak a pro po admin pewnie myślał ,że czitujesz dlatego dostałeś bana !
PS. TO BYŁ BAN PERMANENTNY CZY 30/60min. - jeżeli 30/60 to za rash ,a jeżeli PERM to pewnie myślał iż używasz CHETÓW !
Nie róbcie OT czekajcie aż admin który dal Ci bana sie wypowie niestety nie wiesz kto to był wiec nie możemy tego przyspieszyć a musimy czekać na ta osobę
elO
Raczej perm bo już parę dni nie mogę wbić na serwer. O tym module na serwie co robi ss'y zapisywane na dysku gracza przeczytałem dopiero później, dlatego nie kumałem o co wam chodzi z zapisywaniem screenshotów admina u mnie na kompie ;) No to nie pozostaje nic innego jak czekać, aż dany admin się wypowie :P o ile w ogóle to zrobi :D
Po co się tak kłocic jak masz czas idz na speca i mu demko nagraj my to zobaczymy i powiemy czy jest chiterem czy nie?/czy dostanie bana czy nie??Rozumiesz
Żal Cię lowca.B,chcesz sobie nabić posty w temacie ,który Cię nie dotyczy :? Zobacz sobie na datę tego tematu ,a nie. Temat w ogóle już powinien być zamknięty,bo się znowu zacznie robić OFF TOPIC. lowa.B,poczytaj sobie regulamin tak jak Ci napisałem i jest tam taka mądra zasada Przeczytaj zanim coś napiszesz. Radze Ci tam zajrzeć,bo to Ci się przyda.
Jeśli zamkną ten temat, to znaczy że nie będę miał już szansy tutaj pograć? :P
Teraz jest Soccer Jam. Więc już nie ma żadnego 4Fun'a więc temat można zamknąć.