PDA

Zobacz pełną wersję : [Ban] BnSh^TeaM#diLL

diLL
28-10-2008, 20:22
Nick: BnSh^TeaM#diLL
Data: 28 października (dzisiaj) około godziny 19:45
Opis: Witam,dostałem bana chodź nie wiem za co.Graliśmy na de_kabul (czy jak kolwiek to się pisze) i nagle dostałem BANA:(.Miałem trochę pingów,ale nikt mi nie napisał żeby opanować.Jak by ktoś napisał to bym wyszedł ! Więc bardzo proszę o unbaned ! NIGDY NIE MIAŁEM CZITÓW NA KOMPUTERZE I NIKT POZA MNĄ NA KOMPUTERZE NIE SIEDZI więc bardzo proszę o unbana:(!

IP : 193.142.210.1

PS.Czytałem regulamin , i jeszcze ani razu go nie złamałem.Nie obrażam adminów ani nic tych rzeczy :( ! WIĘC BARDZO PROSZĘ!

Mariosz
28-10-2008, 20:25
Może raszowałeś ? Niech się wypowie ten kto Cię zbanował.

Seele ^
28-10-2008, 20:34
Uunisher Cię wynagrodził za rash z tego co pamiętam, chyba na 30 minut

diLL
28-10-2008, 20:39
Seele ^ JA PRZYSIĘGAM ! NIE RASZOWAŁEM ! NIGDY NIE RASZUJE ! ZAWSZE PRZESTRZEGAM REGULAMINU ,BO MI ZALEŻY NA TYM SERVERZE :(! A było napisane Add list baned the server :( Nie wiem za co,miałem małe pingi no dobrze miałem spore pingi przekraczały mi 100:(! A nie wiem kto mnie zbanował:(!!!

punisher PL
28-10-2008, 20:45
kur@@ ludzie ogarnijcie sie zaczynacie mnie denerwowac tymi skargami nie to ze mam dobre serce regulamin wskazuje banowac na godz a ja was tylko na pol banuje. ok skoro tak jest i wam nie pasuje muj styl gry i bycia adminem od jutra bez wyjatku regulamin to podstawa bedzie zamknij temat rfs .