PDA

Zobacz pełn± wersję : [Ban] inS.wOw

inS.wOw
08-06-2008, 12:56
Nick: -- inS.wOw
Data: -- 08.06.2008r
Opis zdarzenia: -- Wszedłem na mapę de_aztec na steamie, a ponieważ jeszcze 1,3h temu go nie miałem i grałem nawet dobrze to dostałem bana. Dostał tak wcze¶nie steama ponieważ kolega przesłał mi maila z pasami do swojego. Ok to gram na tym de_aztec i nagle jaki¶ gracz o nicku [F]alki pisze jest inS nie mija sekunda i ban. NA serwerze było 2 adminów: Shotdown i FAlcon_PL, więc od którego¶ z nich dostałem. Jestem ciekawy za co? Za to, że zabiłem na mapie 30 pare razy ? Czy za to, że jestem kulturalny i nie zachowuję się jak dziecko, jeżeli kto¶ powie, że mam haxy i mówi±, żaby my¶lał jak chce. NO to tak, ja liczę na to, że macie jaki¶ dowód na moje rzekome haxy i uzasadnicie swoje postępowanie, bo widziałem już wielu graczy, którzy na westwoodzie mieli 40 co¶ i nikt ich nie banował. Pomy¶lcie, czy zakładałbym temat i mówił, że nic nie mam skoro miałbym ? Nie... poszedłbym na inny serwer i tam grał na powtarzam rzekomych haxach... I proszę nie wyjeżdzać mi tutaj z przekleń¶twami i wyzwiskami... chcę się dogadać jak dorosły z dorosłym... a widzę, że jest tu takich paru. Pozdrawiam :)

Eragon
08-06-2008, 13:27
Ja naraze nie mam zdania, czekam aż osoba która dała Ci bana się wypowie.. i poda powód zbanowania, jeżeli niby za cheaty i demo nie zostanie zamieszczone zostanesz odbanowany, ale decyzja należy do Falcon'a.

A.C.A.B.
08-06-2008, 13:35
nie wiem czemu ale masz takie samo ip jak ja :|.... jak to mozliwe ? bo zbanowało mnie tez odrazu jak ciebie

inS.wOw
08-06-2008, 13:56
lol ? nie mam pojęcia... ale bana już nie mam... nie mam tylko zamiaru wchodzić na serwer jeżeli znowu mam zostać zbanowany...