Zobacz pełną wersję : [BAN] mf // [SKARGA] procek // [SKARGA] BAM
Nick: mf
Inne moje fake nicki :): sql, znajomy mu aka mf, zgred
IP: 88.156.86.207
Data: 05.06.08 ~22:00
Screen: link (http://img253.imageshack.us/my.php?image=bannedbyidiotaproceklg3.png)
Opis zdarzenia: Po 1 dostałem bana bezpodstawnie, proszę tutaj pana procka aka antycheater'a, o podanie powodu dlaczego dostałem bana. Z nieoficjalnych źródeł wiadomo mi ze za aima, proszę o umieszczenie demek w takim bądź razie.
Jeśli chodzi o aima, gram w ta grę nie bagatela bo już 8 roczek i czasem po prostu lobie postrzelać sobie na nonsteamie, bo po prostu 'botki' tu grają, i jest to żałosne jak ktoś mi daje bana, bo runda w rundę dostaje gale miedzy oczy i od razu płacze ze mam aima i może jeszcze wh do tego...
Cala sprawa wydaje się z deka śmieszna, nigdy nie używałem i nie będę używać cheatow, do tego gram w eslu/gb/cb/itd, możecie nawet sprawdzić moje steamid na blaklisted :) - 0:0:5576396 - niczego nie znajdziecie. Pewnie stwierdzicie ze nonsteam, to vaca nie ma i sobie 'poczitowałem', w takim bądź razie czekam na te dema//dowody 'mojego aima'.
No i przede wszystkim proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy i zdjęcie bana. Z mojego ip również korzysta inny gracz cs-portal.net: mu, mietek czy jak tam wolicie mieciuuu :). No i jeśli będzie brak dowodów na mojego aima proszę o ukaranie w/w admina
Pozdrawiam
mf aka sql
hmmm. jeśli twierdzisz że dał ci za aima a nie ma :
- Jedyną podstawą dawania Banów na serwerze jest dowód rzeczowy! Każdy admin dając komuś bana musi mieć dowód w postaci zrzutu ekranu bądź dema.
To grozi to !!!-
Za brak orz niestosowanie się do tych zasad grozi usunięcie funkcji admina!
Cytuje to co napisał ex0n jeśli nie masz dowodów pr0cek [bo dałeś mu za aima] to sprawą musi zająć się ex0n Wszystko zależy więc od exona
Pzdr:LuQmen
Exon napisał również to:
Dodatkowo teraz Falcon odpowiada za różnego rodzaju nieporozumienia. On ma to ostateczne zdanie.
Więc wszystko zależy od Ex0na i falcona [wszystko w ich rękach] ;]
PS:Pr0cek niech się wypowie na ten temat potem zadecydujemy ;]
LuQmeN, Exon niema czasu na takie rzeczy od tego jest Pan Falcon...
Czekamy teraz na wypowiedz Procka
Proszę o to Demko :
http://www.badongo.com/file/9755750
Jeżeli u ciebie nie chodzi to masz pecha bo u mnie działa na 100 % !!
Tutaj masz linka do programu który odtwarza demka :) :
http://www.badongo.com/file/9755955
Niestety Procek u mnie demo nie idzie ale co do mf to nieraz było widać ze coś ma . :?
dodam:
Miałem kilka sytuacji gdzie zabijał(HS) mnie przez sciane+skrzynka itp :(
Demko hula jak ta lala 1 minuta moze 1.5 min hahaha, 6 strzałów z awp, z czego 1 celny 3 niecelne i 2 po ścianie bodajże. Jak to obejrzałem to spadłem z krzesła, procek chyba nie widziałeś aima w życiu, wejdź sobie na blacklisted i ściągnij demo zbanowanej osoby z aimem, na tym demu poza wyżej wspomnianymi strzałami z awp nic nie ma, ciekawe gdzie tu aim jest hahahaha, procek tym samym ośmieszasz siebie i innych adminów cs-p.net, pograj w ta grę jeszcze może się czegoś nauczysz...
Reasumując to demko nic nie wnosi do sprawy/watku, bo nie ma tam żadnej podejrzanej akcji, właściwie to nic tam nie ma, proszę o przejrzenie tego przez innych i ukaranie pana procka, za to ze odwalił ściemę nie nagrywając nic rzeczowego, nawet nie konsultując się z innymi adminami w sprawie opinii, stwierdził tylko ze mam czity i tyle... pozdrawiam mf
Widziałem juz kilka osób na aimie i razem z tobą na awp ladnie ci latał celownik ...
A ukarać to ty sobie możesz kolege z podwórka ;]
PozDro
Ja jestem ZA, ze ma czity bylo widac na demku, jestes winny :]
PoZdRo
Widziałem juz kilka osób na aimie i razem z tobą na awp ladnie ci latał celownik ...
A ukarać to ty sobie możesz kolege z podwórka ;]
PozDro
Procek - Data urodzenia: 25 Mar 1992
Nie tym tonem do mnie chłopcze, popełniłeś błąd i nie potrafisz się przyznać do tego... w którym momencie mi lata celownik ??, podaj mi dokładne czasy ??, może w smokeu ?? w którym mam 20 fps ??, chcesz to ci mogę demko nagrać z pova, jeśli oczywiście wiesz co to jest antycheaterze, chociaż nie sądzę abyś wiedzial...
Chłopie widać było czity i tyle ludzie mówią na "Tak" I wiedzą co piszą !! ...
Tylko jeszcze odpowiedź falcona ;]
Po 1 nie mów do mnie chłopie, po 2 mnie nie interesuje opinia botów nonsteama, tylko adminów, nie tylko jednego, bo po to jest tyle adminów, żeby się poglądami wymieniali...
Poczekamy zobaczymy :what: :hah:
No zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni...
moze nie mam adma, ale sie wypowiem...
Swiety to Ty nie jestes, pamietam ta sytuacje(falcon prubowal wygwizdac VAJAMOS ;d) dziwne banie, idealnie ustawiales se celownik na kolesia odrazu przy wybiegnieciu, nie wiem moze masz najlepsze sluchawy na swiecie...
Jednak mozna go odbanowac/dac mu szanse
A pr0ckowi bron Boze nie usuwac admina
On już jest odbanowany w tym rzecz ...
Procek co do ciebie miał racje.
Ile razy było ze admina żadnego nie ma to ty staty 32:2 a ,gdy wchodzi raptownie zabójstwa sie nie podnoszą ,ale zginięcie jak najbardziej . :mad:
Ja niestety nie jestem w stanie teraz odtworzyć demka, bo do niedzieli nie mam swojego komputera.
W niedzielę obejrzę demko.
Co do karania adminów, wypowiem się RAZ, za to krótko i konkretnie.
To nie WY (użytkownicy) jesteście od wnioskowania o karę dla Admina. Wy możecie jedynie opisać zaistniałą sytuację i czekać na rozwiązanie sprawy. Później albo Exon albo ja, decydujemy, czy ban jest przyznany słusznie czy nie. Jeśli niesłusznie, to Exon sam zdecyduje, czy Admin wywiązuje się ze swoich obowiązków dobrze czy źle. Więc trzymajcie swoje ego na uwięzi i dajcie ludziom odpowiedzianym za serwer wywiązywać się ze swoich obowiązków. Ban niesłuszny zazwyczaj zostaje zdjęty, a wasza przerwa od gry wyjdzie wam tylko na dobre. Może dla odmiany sięgniecie po książkę ?
Tyle z mojej strony. Odezwę się w tym temacie, jak obejrzę demko.
@ AbiT na serwerze nie zawsze grają boty, tylko goście którzy coś potrafią :) inną sytuacją jest to że połowa botków ma teleporty i trafić się ich nie da, koleś dostaje heda, nagle ci lata na lewo na prawo i dziwnym trafem to ja dostaje w głowę, a z kolei od dzisiaj robimy sobie bekę z adminów czytaj 'procek', ruszając celownikiem na lewo i prawo, udając 'aima' (rotfl).
@ Falcon o książkach mi nie wspominaj bo sesja idzie :)
Moje zdanie sie nie liczy ale nie ma czitów chłopak może gra dobrze ^^ ja tez duzo się nacierpiałem przy takich sprawach ;] więc moje zdanie jest że nie ma :)
@ Falcon o książkach mi nie wspominaj bo sesja idzie :)
Sam jestem studentem, więc coś o tym wiem. Na szczęście mówię tu o książkach, które w nas coś rozwijają, a nie o książkach, o których myślimy w kategorii 3Z (dla niezorientowanych Zakuć, Zaliczyć, Zapomnieć).
Falcon ty mi tu nie rób wykładu :), tylko ogladaj demo :), dla niekumatych: wkleic demo do cstrike potem w konsoli cs'a wpisac viewdemo nazwadema.dem :) w tym przypadku mf.dem
Falcon ty mi tu nie rób wykładu :), tylko ogladaj demo :),
Ty mnie nie pouczaj co ja mam robić. Napisałem parę postów wcześniej, że demko obejrzę, kiedy tylko będę mógł CZYLI w najbliższą niedzielę.
dla niekumatych: wkleic demo do cstrike potem w konsoli cs'a wpisac viewdemo nazwadema.dem :) w tym przypadku mf.dem
Czy Ty mnie uważasz za czystego bota, który nie ma bladego pojęcia o grze?^^
No chyba, że słowa te nie były skierowane w moim kierunku. (W tym drugim przypadku się nie obrażę).
Falcon nie rozśmieszaj mnie proszę, demko ma 1 min 30 sec bodajże...., te słowa nie były skierowane do ciebie :)
Moze podejzewam sql o czity nadal ale po dzisiejszym dniu obserwowania go nie wykazuje żeby uczzywał czitow.
No to Zróbmy Tak Dajmy Temat jako zamknięty i będzie tak jak było dawniej bez niczego !! ;] I po sprawie ...
No to Zróbmy Tak Dajmy Temat jako zamknięty i będzie tak jak było dawniej bez niczego !! ;] I po sprawie ...
To raczej nie jest możliwe, konsekwencje napewno zapadną..
Temat zostanie zakmnięty jedynie wtedy gdy sql się na to zgodzi, i uzna sprawe za nieważną.
Pr0cek nie wywiniesz się z konsenkwencji ;] jeżeli Pan Falcon i ex0n uznaja że nie ma czitów to jakieś konsenkwencjie bendą dla ciebie :)
jak dla mnie to sie możecie już zamknąć bo odechciewa sie wchodzić na to forum gdy taki bezsensowny spam jest ;|
poczekajmy na wypowiedź ex0n'a...
Luqmen, co sie tak rzadzisz nie grasz na serverze wogole weszlesz od paru dni i jestes Jezuita myslisz. Każdy jest tylko człowiekiem, kazdy mzoe popełnic bład jak ty go popelniasz robił bys to samo wiec ZAMKNIJ JAPE- sszczylu zafajdany qurwa;]
Oj andri wypowiadasz się nie na temat i same głupstwa :)
Oj andri wypowiadasz się nie na temat i same głupstwa :)
Ależ powiedział do rzeczy, nie było Cię prawie pół roku, wchodzisz i odrazu guru udajesz, nie rządź się tak chłopie.. I pisz poprawnie te posty bo czasem mnie krew zalewa jak widzę co poniektóre..
Wcześniej już napisałem co sądze o tej sprawie, nie będe się powtarzać co chwile i nabijać posty jak LuQmeN..
P.S. A Ty Andri uspoój się odrobinę..
Do tematu: Pomimo, że nie za bardzo przepadam z mf za sobą, to z czystym sumieniem stwierdzam, że przynajmniej na tym demku nie widzę niczego co byłoby związane z haxem. 2 strzały przez ściane na domysł i jeden zabity na gali... to tyle... ten 2 typ miał wh na 1000 % ale mf nie :)
A co do tych kłótni: LuQmen radzę ci poćwiczyć ortografię, Andri99, spokojnie, to tylko dziecko ;pp, Eragon profesjonalizm ;pp
Więc moja opinia brzmi: Nic nie ma... unban go ;]
range[r]
07-06-2008, 16:08
Gram jakiś czas z mf przyznam ze nie aż tak długo i fakt że miał niektóre akcje jakby na haxah jechał ale jednak moim znadniem on jest czysty ;]
Pozdro #
Nic nie ma... unban go ;]
Nie umiesz czytać ? A może nie czytałeś wątku ? Następnym razem poczytaj wątek, albo staraj się go zrozumieć:
On już jest odbanowany w tym rzecz ...
A co do zachowania się adminów na forum nie będę się wypowiadał, bo to tylko walka z wiatrakami. Powiem tylko, że nie popieram tego co tu się czasem dzieje.
inS.wOw napisał/a:
Nic nie ma... unban go ;]
Nie umiesz czytać ? A może nie czytałeś wątku ? Następnym razem poczytaj wątek, albo staraj się go zrozumieć:
Ok przepraszam ;pp nie doczytałem tego ;pp Po co od razu z taką agresją ? :> :PPP
haha jakie demko normalnie profezjonalizm w 100%.Jezeli on mial aima to ja jestem Buka.
unban
PS.Pamietajcie
Admin@KampNO.pl
Były admin MyEsport.pl
dla mnie to ty możesz być nawet muminkiem ^^
Mi tam on wygląda bardziej na Ryjka :P
http://f.ae.krakow.pl/images/avatars/3021807314215cf7b12ae9.jpg
BAM!!!! proszę umieść dowody na to ze mam czity i za co mnie zbanowałeś czekam..., w przeciwnym razie wiesz co cię czeka cwaniaczku.
Po prostu szkoda mi nerwów, widzę typa, a właściwie jego nogi on dostaje he na pysk, po czym leci ban, bo sie rozpłakał że dostał i zaliczył glebę, dla mnie żałosna sytuacja...
buhahahaha :hah: grozisz mi !? ;>
ja ostatnio żadnego bana nie dałem także możesz sobie pobujać garba a nie wypisywać tu głupoty
to wyjaśnij mi sytuacje z wczoraj z godz 23:30, byłeś jedynym adminem na serwerze...
z tego co ja wiem tylko ex0n posiada rcona ;]
Zamknij ktoś ten temat bo coraz wększy off.
każdy kto ma admina może znać hasło rcon
pozdro & poćwicz ; *
wiesz co to HLSW ?
Jak to mówią, nie ucz ojca dzieci robić, wiem i korzystam z tego...
Dobra to zamknijcie ten temat...
// Temat zamykam. Falcon