Zobacz pełną wersję : Administrator , moderator forum
Chcialbym dostac administratora albo moderatora forum. Wiec apeluje do exona o prosbe niemw co tam trzeba zrobic jak by co jestem dostepny pod nr gg: 702133
Jakies sprawy zwiazane z amxx to moja specjalnosc ogarniam go w pelni i nie tylko poradniki do cs czy cos w tym stylu zawsze sluze pomoca tylko teraz niemam zabardzo czasu zeby na bierzaco siedziec na forum i wszystkim pomagac! ale jak tylko moge to zagladam za jakis tydzien jak juz sie ogarne to co dzienni moge zagladac i pomagac :) od tego tu wkoncu jestem jakby co mam 18 lat :) pozdro i prosze o rozpatrzenie mojej prosby :)
Ja jestem ZA
Znam go dosyc długo...
Ogarnia amx...
Bardzo dobry jest w tym...
pzd
moim zdaniem to jest tak że gość zagra dwa, trzy razy na serwerze, zarejestruje się na forum i napisze kilka postów to myśli że już się wbije do administracji i dostanie admina na serwerze..
Won z frajerstwem!
to jest coś w stylu JaroSimy czy kN :) tylko że JaroSima nie zdążył się zadomowić na forum i serwerze a już go nikt nie lubiał ^^
Chcialbym dostac administratora albo moderatora forum. Wiec apeluje do exona o prosbe niemw co tam trzeba zrobic jak by co jestem dostepny pod nr gg: 702133
Bam, Z tego co ja wyczytałem to tu nie chodzi o admina na serwerze.. Tylko o admina na forum.. :shock:
tylko teraz niemam zabardzo czasu zeby na bierzaco siedziec na forum i wszystkim pomagac!
To troche nie logiczne i bez sensu.. Piszesz że chcesz cos robić ale i tak się z tego nie wywiąrzesz bo nie masz czasu... :roll: :zzz:
jakby co mam 18 lat :) pozdro i prosze o rozpatrzenie mojej prosby :)
Czytając tą wiadomość odnioslem inne wrażenie. Odwiedziłeś forum zaledwie 16 razy. I kandydujesz na administratora forum.. komiczne.. Wychodząc z Twojego założenia chyba napisze podanie do onet.pl żeby mianowali mnie dyrektorem bo byłem kilka razy ale już nie będe miał czasu i będę tam coraz żadziej.. :]
Co do moderatora to jest temat który obowiązuje każdego.. bez wyjątków.. klik (http://www.forum.cs-portal.net/viewtopic.php?t=1422&start=0)
pozdrawiam // zamykam