PDA

Zobacz pełną wersję : Czarna rozpacz- sterowanie

bochrap
03-05-2008, 13:51
Kiedyś trochę bawiłem się w cs'a i wczoraj postanowiłem sobie takowego zakupić w wersji oryginalnej, niestety mam poważny problem, który uniemożliwia mi granie:( mam nadzieję, ze ktoś mi pomoże.
Otóż: gdy tylko zacznę grę i chcę iść powiedzmy do przodu to moja postać idzie do przodu...tylko, ze przez ładnych kilka sekund i w tym czasie nie reaguje na inne polecenia :( problem pojawiał mi się też w innych grach, ale nie na taka skalę (tzn. od początku mogłem trochę pograć, dopiero później się pieprzyło). W counterze mam tak od początku i cały czas i jeśli czegoś z tym nie zrobię to pieniądze okażą się wyrzucone w błoto ;( Ma ktoś jakieś pomysły? Dodam, ze moja wersja to cs anthology.

baku
03-05-2008, 15:15
Skoro masz to w innych grach to może wina klawiatury ?

bochrap
03-05-2008, 15:26
Też na to liczyłem...niestety po sprawdzeniu okazało się, że to nie klawiatura. Na innej robi sie to samo

JaroSima
04-05-2008, 03:04
czyli wejscie na plycie glownej ... masz usb czy ps2 podpieta klawe ? 2 format kompa i jesli winxp nie instalowac zadnych sterow :P3 mozliwe ze jak masz wieksze obciazenie procka cos sie dzienie nie tak ale to soft nie sprzet wiec format sprawdz pobaw sie :P moze cos sie da :P

bochrap
04-05-2008, 13:23
Klawiaturę mam na ps2. No zobaczę jutro z tym formatem może coś zdziałam. Mam nadzieję, że to pomoże

JaroSima
04-05-2008, 16:38
jak nie zakup przejsciowke z ps2 na usb :P jak to niepomoze :D to niewiem juz :D jakie 2 zl w sklepie :D