Zobacz pełną wersję : Kolejka 2 PGTime vs KCA:* & Szymek
A.C.A.B.
07-02-2007, 13:26
JEszzxe się nie odbyła prosił bym o kontakt na gg ponieważ pisze do was ale ni eodpisujecie a my chcem już zagrać jesteśmy praktycznie codzieniee dostępni Gg 1972627
A.C.A.B.
miazga12
07-02-2007, 22:28
grajcie tą II kolejke :-x bo my ten tuurniej skończymy na mundialu w RPA :-P
nie moja wina że mam takich przeciwników ze sie z nimi skontaktować nie da :-x
A.C.A.B.
08-02-2007, 02:26
Powiniście ustalić terminy dokładne i ta drużyna która nie przyjdzie na dany termin przegrywa bo tak to miesiąc można grać..
Widziałem się ze Szymkiem dziś w busie i powiedział mi ze nie ma neta do piątku wiec najwcześniej w piątek będzie koło 16
A.C.A.B.
08-02-2007, 17:52
Widziałem się ze Szymkiem dziś w busie i powiedział mi ze nie ma neta do piątku wiec najwcześniej w piątek będzie koło 16
Ok dzieki stary za info :]
miazga12
08-02-2007, 19:17
no to skończymy może na euro 2012 w Polsce i Ukrainie :mrgreen:
A.C.A.B.
10-02-2007, 19:27
Boże ***** szymek i kca odezwijcie się w końcu bo powoli mnie zaczynacie wkurwiać ile mamy na was czekać jebie mnie to niech admin wyznaczy termin jak sie nie dostosują to walkower ja nie mam zamiaru grać tego turnieju do następnych Świąt !!.Jak nie macie cały czas czasu to trzabyło się nie zpisywać !!
A.C.A.B.
Andri, miazga12, MarchewaPB, macie racje właśnie ustaliłem termin oraz szczegóły znajdują się w temacie:
MECZE DRUGIEJ KOLEJKI - TERMIN DO 20 LUTEGO!! (http://ex0n.cal.pl/forum/viewtopic.php?t=283)
Choć mam nadzieje że wszystko wyjaśni się znacznie wcześniej! I ruszymy z 3 kolejką.. Jeżeli macie jakieś propozycje lub pomysły które usprawnią cały turniej to jestem na nie otwarty.. ;-)
ooo eXon bravo!!:D i mysle ze zagram z gregorem ale beda baty:)
dobrz że są terminy GRATY