Zobacz pełną wersję : SKARGA
chcialem poinformowac osobe odpowiedzialna za caly wasz serwer ze eragon nie nadaje sie na admina !!!! czemu? po pierwsze kaze graczom kupic taka a nie inna bron tzn nie pozwala biegac z awp !!! po drugie banuje bez powodow tzn wczoraj dostalem pierwszego bana od niego za co ? o tuz jakies dziecko (tanczacy z botami ) stwierdzil ze mu zaslaniam i zabral mi okolo 30 hp z noza ,oddalem mu jednym strzalem z deagla a na to on juz masz bana poczekaj az przyjdze admin ...eragon to zalatwil dostalem bana na 5 min :) troche zalosne to bylo . drugiego bana dzisiaj dostalem nie wiem na ile za co? za to ze z awp biegalem i jak powiedzial ze mamy nie biegac z awp to powiedzialem ze jest naiwny:) nie mialem na mysli obrazanie go tylko chcialem mu uzasadnic ze nie beda go sluchac , minely 2 min i ban !!! CHCIALEM PROSIC HEAD ADMINA O UNBANA I USUNIECIE Z LISTY ADMINOW ERAGONA LUB WYMIERZENIA MU SPRAWIEDLIWEJ KARY ZEBY SIE NAUCZYL WKONCU ADMINOWAC !!! ZEBY WIEDZIAL ZE ADMIN TO NIE ZABAWKA :) MAM NADZIEJE ZE MOJA PROSBA ZOSTANIE POZYTYWNIE ROZPATRZONA BO WKONCU SERWER JEST DOBRY A PSUJE SOBIE OPINIE PRZEZ WLASNIE TAKIE OSOBY JAK ERAGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po co robisz wielkie halo ? Byłbyś adminem robił byś tak samo. I wyłączaj caps-lock jak piszesz.. Nie myślę, żeby Eragon cię bezpodstawnie banował.. może był większy powód..? Pozdro.
bam druga osoba ktora sie bawi admem :) wlasnie dostalem bana za nic :) ***** zrob cos z tymi adminami do ***a bo zaczyna mnie to wkurwiac jestem cierpliwy ale do czasu !!!!
[ Dodano: 2008-02-02, 12:44 ]
nie bylo innego powodu !!! jestem zwyklym graczem !!! nic zlego nie robie a jesli tak to prosze o screena albo demko czy cos jakis dowod !!!!!!!!
To może wejdź na serwer i kręc demko i potem wyślij i wstaw skargę i jako dowód daj demko :-D :-P
za nic ? wulgaryzm, obraza drugiego teamu itp.
pozdro, poćwicz :)
Lol? co Ty do mnie gadasz? Grałem od 10 do 11, nie było Cie dzis nawet, że ja niby kaze komus kupowac bron? nie gadaj mi chłopie. Ja Ci dałem bana? nie obrażaj mnie.
Daj dowód, czy ktoś widział żebym coś robił? jak ja od 3h gram z bratem w Heroes V, na servie grałem tylko koło 10-11
Już 2 raz ktoś sie podemnie podszywał, jeżeli to naprawdę miało miejsce, wczoraj na Gangs Tim biegał koles z moim nickiem na haxach, ale Nika sie upewnił że to nie bylem ja.
ex0n mam prośbe, zmieniłbys mi hasło na admina? bo mam złe przeczucia..
Eragon a może to twój brat ??
chcialem poinformowac osobe odpowiedzialna za caly wasz serwer ze eragon nie nadaje sie na admina !!!! czemu? po pierwsze kaze graczom kupic taka a nie inna bron tzn nie pozwala biegac z awp !!! po drugie banuje bez powodow tzn wczoraj dostalem pierwszego bana od niego za co ? o tuz jakies dziecko (tanczacy z botami ) stwierdzil ze mu zaslaniam i zabral mi okolo 30 hp z noza ,oddalem mu jednym strzalem z deagla a na to on juz masz bana poczekaj az przyjdze admin ...eragon to zalatwil dostalem bana na 5 min :) troche zalosne to bylo . drugiego bana dzisiaj dostalem nie wiem na ile za co? za to ze z awp biegalem i jak powiedzial ze mamy nie biegac z awp to powiedzialem ze jest naiwny:) nie mialem na mysli obrazanie go tylko chcialem mu uzasadnic ze nie beda go sluchac , minely 2 min i ban !!! CHCIALEM PROSIC HEAD ADMINA O UNBANA I USUNIECIE Z LISTY ADMINOW ERAGONA LUB WYMIERZENIA MU SPRAWIEDLIWEJ KARY ZEBY SIE NAUCZYL WKONCU ADMINOWAC !!! ZEBY WIEDZIAL ZE ADMIN TO NIE ZABAWKA :) MAM NADZIEJE ZE MOJA PROSBA ZOSTANIE POZYTYWNIE ROZPATRZONA BO WKONCU SERWER JEST DOBRY A PSUJE SOBIE OPINIE PRZEZ WLASNIE TAKIE OSOBY JAK ERAGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proponuje Ci wyciąc fragment z Konsoli jako dowód, ja Wtedy na servie nie gralem!
[ Dodano: 2008-02-02, 13:47 ]
Eragon a może to twój brat ??
Mój brat jest na to zbyt mądry. Niektórzy admini mają takie same hasła.. ktoś musi znać moje.. Czy ja wyglądam na osobe która by dała bana za to że ktoś biega z AWP?
za nic ? wulgaryzm, obraza drugiego teamu itp.
pozdro, poćwicz :) uzasadnione masz te zarzuty??? przepraszam erago moze to nie ty byles mozliwe ze to bam dzisiaj gral ale wczoraj z tym tanczacym z botami to bylo na 100 % i dlaczego to ja mam demka nagrywac od tego sa admini :) jezeli banuja kogo to powinni uzasadnic swoja decyzje !!! jak moye ktos zrobic demko jak wlasnie dostal bana !? troche nie tego . na puchatku admini wsyzstkie swoje uyasadnienia tryzmaja 3 dni cyz to screen cyz demko
Wczoraj owszem.. ale to nie był 1 strzał z DGl, bo 3 razy pisało: kamys attaacked a teamate, ale dziś? Dziś ja Cie na servie nie widziałem..
Tak czy siak, to nie byłem ja...
gdybym chciał sie spowiadać z każdego bana czy kicka to by mi miejsca na dysko nie starczyło na screeny :)
Wczoraj owszem.. ale to nie był 1 strzał z DGl, bo 3 razy pisało: kamys attaacked a teamate, ale dziś? Dziś ja Cie na servie nie widziałem..
ciebie nie bylo wtedy na serwerze wiec tutaj juz probujesz sie wymigac dopiero puzniej wpadles i pisze "ktory to chcial bana " (zwrot skierowany do tanczacy z botami) a co do dzisiaj to bardzo przepaszam jestem tylko czlowiekim i moglem sie pomylic ... jeszcze raz przepraszam jezeli to naprawde nie ty to napewno to byl BAM :-)
[ Dodano: 2008-02-02, 14:08 ]
gdybym chciał sie spowiadać z każdego bana czy kicka to by mi miejsca na dysko nie starczyło na screeny :) z kickow nie trzeba sie spowiadac a demka i screeny wystarczy trzymac 3 dni wtedy by wygasala moziwosc skargi :) jak pisalem wyrzej . czytaj uwaznie !!!
ciebie nie bylo wtedy na serwerze wiec tutaj juz probujesz sie wymigac dopiero puzniej wpadles i pisze "ktory to chcial bana " (zwrot skierowany do tanczacy z botami) a co do dzisiaj to bardzo przepaszam jestem tylko czlowiekim i moglem sie pomylic ... jeszcze raz przepraszam jezeli to naprawde nie ty to napewno to byl BAM :-)
[ Dodano: 2008-02-02, 14:08 ]
gdybym chciał sie spowiadać z każdego bana czy kicka to by mi miejsca na dysko nie starczyło na screeny :) z kickow nie trzeba sie spowiadac a demka i screeny wystarczy trzymac 3 dni wtedy by wygasala moziwosc skargi :) jak pisalem wyrzej . czytaj uwaznie !!!
Nie pamiętam nawet, zresztą, to nie istotne.
owszem istotne jak ty bys sie czul gdybys dostal bana za nic ?! uwazasz ze zabawne jest banowanie ludzi bo ja nie...
Mnie to też nie bawi, ale Friendly fire celowe było. Więc?
wiec dlaczego bana nie dales tanczoncemu z botami tylko mi !? bo co znasz go i on moze strzelac do swoich !!! haha bezpodstawne sa twoje uzasadnienia :hah: z reszta nie ma co dyskutowac HEAD ADMIN zadecyduje :) mam nadzieje z on jeden na tym serwie jest sprawiedliwy i bezstronny :-)
Dobra po co znowu zaczynasz? Zakończ temat i tyle.. Ty też byś był uczciwy byś nie strzelał... 8/
Dobra po co znowu zaczynasz? Zakończ temat i tyle.. Ty też byś był uczciwy byś nie strzelał... 8/ wlasnie bylem uczciwy i mu oddalem to sie chyba nazywa sprawiedliwosc ?bo dlaczego ja mialem biegac z 70hp a on 100 !? bo mu zaslonilem i nie mogl campic ?! jestem nowy na tym serwie ale to nie oznacza ze mozna mna sponiewierac :)
Dobra po co znowu zaczynasz? Zakończ temat i tyle.. Ty też byś był uczciwy byś nie strzelał... 8/ wlasnie bylem uczciwy i mu oddalem to sie chyba nazywa sprawiedliwosc ?bo dlaczego ja mialem biegac z 70hp a on 100 !? bo mu zaslonilem i nie mogl campic ?! jestem nowy na tym serwie ale to nie oznacza ze mozna mna sponiewierac :)
Było lepiej jak Cie nie było, Płaczesz o byle co, drażni mnie to już, nie potrafisz głupszemu ustąpić?
On jest z cs-portal.net, więc ma na tym servie większe prawa, niż inni gracze, wiadomo że, admin zawsze będzie po stronie własnego klanu.
Było lepiej jak Cie nie było, Płaczesz o byle co, drażni mnie to już, nie potrafisz głupszemu ustąpić?
On jest z cs-portal.net, więc ma na tym servie większe prawa, niż inni gracze, wiadomo że, admin zawsze będzie po stronie własnego klanu.
ty chyba nie wiesz co piszesz? to ze on jest z cs-portal to chyba nie oznacza ze moze strzelac do swoich a jesli moze to nazywa sie dyskryminacja :-) ... skoro to dla ciebie byle co to daj sobie bana :]
ty chyba nie wiesz co piszesz? to ze on jest z cs-portal to chyba nie oznacza ze moze strzelac do swoich a jesli moze to nazywa sie dyskryminacja :-) ... skoro to dla ciebie byle co to daj sobie bana :]
Dyskryminacja czy nie, ja członków cs-portal.net będe chronił, czy Ci się to podba czy nie. Jak dla mnie to byle co, jak Ci sie nie podoba to nie graj - hasło każdego admina na cs-portal.net. Zacząłeś troche offtopować. A to miało dotyczyć bana z dnia dzisiejszego nie wczorajszego.
i ***** znowu bana dostalem wkurwiacie mnie juz teraz andri zajebal mi z awp oddalem mu z deagla i add to baned list do ***a ***** dzieci zrozumnie wkoncu ze to nie jest zabawne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestes smieszny ty sie slyszysz , widzisz??? . Rozumeisz ze dzieco to ty jestes jedno i wielkie. Rozbisz afere o nic. Ile ty amsz lat smarku. Bo zachowujesz sie jak bys mial 9
i CENZOR znowu bana dostalem CENZOR mnie juz teraz andri zajebal mi z awp oddalem mu z deagla i add to baned list do CENZOR CENZOR dzieci zrozumnie wkoncu ze to nie jest zabawne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie oddawaj do cholery jasnej, mówie Ci że jak coś Ci sie nie podoba to nie graj wcale.. :/