Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skarga na Gracza

wiciux
16-04-2011, 17:31
Witam składam skarge na gracza.
Nick podczas gry(jego):El Mariachi *.*
Steam ID:"El Mariachi *.*" 837 STEAM_ID_LAN 4 08:28 59 0
Powód skargi:Gracz El Mariachi *.* dostał 3bany pierwszy SS'y na forum zignorował i odłączył i połaczył neta przez co mógł sobie grać spokojnie,drugi dostał za czitowanie,ale tego również zignorował,On się wściekł i zaczoł obrażać Admina o nicku VenusTeam# PaUla :*.Paula dał bana za obraze i tego bana również zignorował.Na forum nie znalazły się SS'Y od niego a on nadal może grać:mad:

usz4t
16-04-2011, 17:32
wydaje mi sie ze wogole admin nie robi nic bo to jego przyjaciel chodzi o spn wogole niewiem dlaczego dostal ssy niech wkleja

spN
16-04-2011, 17:44
Haha ale ty mnie w to nie mieszaj ja nic do niego nie mam i wiem ze nie gra na czitach to jest stary gracz bumblebee na pewno większość osób na serwie go zna. A po drugie wiciux co ty jesteś waflem uszatego "liżesz pupę" że za niego skargi zakładasz?? i udzielasz się na foru jak byś był tu admem mówisz kto ma prawo być adminem a kto nie. Ty już miałeś kiedyś swoja szanse.

usz4t
16-04-2011, 17:49
po 1 nie jest moim waflem i go nie obrazaj po 2 byl sam przy tym jak mariachi zaczal mnie wyzywac po ssach wiec nie wiem po co sie plujesz po 3 mial taki problem zeby wstawic ssy po 4 zrobil odrazu wielka afere po tym jak dostall ssy inni dostaja ssy i jakos tak nie palcza jak on wiec wogole nie wiem po co ten temat jak dla mnie typ jest odpalony do poki nie wklei ssow dla mnie bedzie odpalony

spN
16-04-2011, 17:53
A ja cie zapewniam ze nie jest odpalony i zaraz wrzuci te ss'y. Aha ja go nie obrażam ja stwierdzam fakt na to wygląda ze podlizuje ci się jak zakłada temat który ty powinieneś założyć no to to jest trochę dziwne.

Lewandrowow
16-04-2011, 17:56
Sorry że wrzucam swoje dwa grosze... ale bardzo ciekawe jest to że "El Mariachi *.*" dostał SSy a mimo to nadal gra na serwerze... ciekawie respektujecie przepisy...

spN
16-04-2011, 17:57
Dlaczego my respektujemy przecież to niczyja wina ze ma neo.

wiciux
16-04-2011, 18:29
Nie jestem jego WAFLEM!

Lewandrowow
16-04-2011, 18:44
Hmm... no to może banować go? Raz, drugi ... dziesiąty... To Wasz kolega, więc sami wiecie jaki on jest, może z czystej uczciwości mógłby wrzucić SSy na forum a nie jak ostatni leszcz z nowym IP na serwer wchodzić...

cfg
16-04-2011, 18:51
Do czasu kiedy nie wrzuci ss będę go banował wraz z innymi adminami ponieważ nie udowodnił że ban jest bezpodstawny (ss). Wiciu złożył skargę ponieważ jest adminem serwera i dba o to żeby na nim haxy nie grały. Jeżeli spN masz jakieś wątpliwości co do niektórych adminów/graczy napisz skargę i wszystko zostanie rozstrzygnięte (ostateczny głos należy do klapka).
PS. Może należy wgrać plugin do banowania całych osiedli neostrady żeby nie mogli zmieniać IP i wbijać więcej razy na serwa? Wiadomo że przez takiego bana ucierpi część graczy naszego serwera, ale co możemy więcej zrobić aby tacy "gracze" nie grali?

wiciux
16-04-2011, 20:00
cfg jak cos ja brat wiciu5

spN
17-04-2011, 00:10
Wiciu złożył skargę ponieważ jest adminem serwera i dba o to żeby na nim haxy nie grały.

Zeby on był jeszcze adminem.

wiciu5
17-04-2011, 09:02
Ty ale ode mnie wara w tym topicu....To mój młodszy brat tam coś gada i składa skargi(wiciux) i on nie ma adma.. --> zwrócić uwagę dokładnie na nicki

spN
17-04-2011, 09:45
O to chodzi ze cfg nie zwrócił uwagi na to.

wiciux
17-04-2011, 21:31
To już się robi po prostu wkurzające ja dziś rano gram mówię w say Only A (bo mało oso) a ten idzie B to ja jeszcze raz mówie i nadal w końcu jeden ziomek pisze na say'u wiciu a ty masz jeszcze adma czy coś takiego pamiętacjie wiciuxto BRAK ADMINA,a wiciu5MA ADMA