Poka wyniki od 1 do 9 z 9

Wtek: Czemu Half Life 2 nie dziaa a cs: s dziaa?

  1. #1
    Junior Member
    Doczy
    Tue Apr 2008
    Przeglda
    bydzi
    Posty
    2

    Czemu Half Life 2 nie dziaa a cs: s dziaa?

    Mam problem jak gram w CS'a Source jest wszystko dobrze (mam wersje non steam) a jak chce wonczy hl 2 klikam dwa razy i na myszce jest zegar czy co to tam jest , nie chce mi sie wlonczyc dlaczego moze mi ktos powiedziec??

  2. #2
    Przyjaciel
    Doczy
    Sun Mar 2007
    Przeglda
    Szczytna
    Wiek
    29
    Posty
    1,795
    Bo moe cigne tak wersje, e instaluj Ci si tylko pliki ktre s potrzebne do gry w Sourca.. czsto tak jest.
    `FRISTAJLO__- // To nie piew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

  3. #3
    Senior Member
    Doczy
    Wed Mar 2008
    Przeglda
    Bestwina
    Posty
    245
    masz windows vista???

  4. #4
    Przyjaciel
    Doczy
    Fri Jan 2007
    Przeglda
    Kaj
    Posty
    648
    Cytat Zamieszczone przez Warmi
    masz windows vista???
    Mysle,( przynajmniej mi sie tak wydaje ) ze vista nie ma tu nic do rzeczy Na Ns na pewno masz pliki only Source

  5. #5
    Junior Member
    Doczy
    Tue Apr 2008
    Przeglda
    swierzbienie
    Posty
    2
    niewiem csa serwery mi niechodzo

    [ Dodano: 15-04-08, 21:25 ]
    te z forum

    [ Dodano: 15-04-08, 21:33 ]
    pomug

  6. #6
    Junior Member
    Doczy
    Tue Apr 2008
    Przeglda
    bydzi
    Posty
    2
    Cytat Zamieszczone przez LazLo
    Bo moe cigne tak wersje, e instaluj Ci si tylko pliki ktre s potrzebne do gry w Sourca.. czsto tak jest.
    Sprbuje na necie poszuka pliki do cignicia z hl 2

  7. #7
    Przyjaciel
    Doczy
    Sun Mar 2007
    Przeglda
    Szczytna
    Wiek
    29
    Posty
    1,795
    Cytat Zamieszczone przez sejapol
    Cytat Zamieszczone przez LazLo
    Bo moe cigne tak wersje, e instaluj Ci si tylko pliki ktre s potrzebne do gry w Sourca.. czsto tak jest.
    Sprbuje na necie poszuka pliki do cignicia z hl 2
    Najlepiej cignij HL2, a potem CSS.
    `FRISTAJLO__- // To nie piew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

  8. #8
    Junior Member
    Doczy
    Wed Jun 2008
    Przeglda
    Olsztyn
    Posty
    7
    To jest normalne e to jest sam source.

    Jak cigacie Cs,a 1.6 to te Half Life nie dziaa.

    Jest to sam mod po prostu z plikami potrzebnymi do odpalenia moda

  9. #9
    Junior Member
    Doczy
    Mon Jul 2009
    Przeglda
    Polska
    Posty
    17
    rdo Wiaderko.pl. http://www.forum.wiaderko.com/instal...-download.html
    Jeli masz t wersje CSS, Wystarczy cign te pliki z dou, tam gdzie HL2 (300MB) i moemy grac w HL2.

Podobne wtki

  1. Half-Life Logo Creator
    Przez Encore w dziale Poradnik CS 1.6
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 05-04-2011, 20:28
  2. Full Half-life
    Przez Nister w dziale Muzyka
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 28-04-2010, 07:25
  3. Seria Half-Life,2 itd Prezentacja
    Przez Nister w dziale Gry
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-03-2010, 20:19
  4. HL Icons - ikony z Half Life
    Przez diLL w dziale DOWNLOADS
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 15-06-2009, 02:07
  5. HLSS - Half Life Sound Selector
    Przez diLL w dziale DOWNLOADS
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 14-06-2009, 03:06

Uprawnienia umieszczania postw

  • Nie moesz zakada nowych tematw
  • Nie moesz pisa wiadomoci
  • Nie moesz dodawa zacznikw
  • Nie moesz edytowa swoich postw
  •