You have been kicked and banned for 10.00 minutes by the server op.
Kicked and banned
Juz drugi raz dostałem takiego bana nie wiem dlaczego?
Wersja do druku
You have been kicked and banned for 10.00 minutes by the server op.
Kicked and banned
Juz drugi raz dostałem takiego bana nie wiem dlaczego?
może bl?
1. NiceShoot -.- BlackLista na 10 minut ?
2. Nie mam pojecia, moze jakis admin cie banuje ?
aha 10 min zle doczytalem sorry ;ppp
No juz sie dowiedziałem miszczunio mnie zbanował za to ze mnie przezucił do tt jak grałem i mnie kill i zrobilem reconnect i chciałem wbic do tt to mnie do ct ale to chyba nie powod do banowania?
Powod to jest bo zachowujecie sie jak bachory gdy ja byl bym H@ to juz bys sobie niepograł za takie wkurw... admina
Jak nie powód do banowania, widzisz, że gramy 4v7, to jeszcze dochodzisz do tt, przerzucam cie do ct, Ty znowu do tt dochodzisz i tak w kółko, potem dostałeś kicka i znowu to samo...
Nie w kółko ja dopiero co w bilem bo mnie dopiero odbanowali i raz tak zrobilem ale naprawde chcialem do tt moze mi sie klawisze pomylily.I nei dostalem kicka zadnego tylko odrazu ban.
Devil a Ty nie za dużo sobie pozwalasz czasami ?
Mówisz bachory a sam masz 14 lat i z zachowanie pokazujesz, że jesteś szczeniakiem :x
Ban banem, każdy zrobiłby co innego, ja kickuje inni banują. Odczekasz 10 minut i pograsz dalej ; )
mam 15 zgacha ale jak widzi ze gra 4vs7 to hyba jak go admin przezucil to niejest nic zkego a on niumie uszanowac jego decyzji
No to otrzymał karę więc po co tutaj jeszcze piszesz ?
I proszę Cię posiedź przez czas wolny nad słownikiem ortograficznym bo tego się aż czytać nie chce :x
Dajcie już spokój o bana na 10 minut aferę robicie , więcej czasu tu zejdzie na kłótnie niż czas trwania tego bana . Koniec z tym , wracaj do gry i na przyszłość nie dochodź do drużyny dwa razy większej . :-)
Co ty gadasz devil?Nie szanuje decyzji przeciez napisalem ze chciałem i wogole ten teamt zalozony jest po to bo chiałem sie dowiedziec za co ban bo tak wogole nic nie pisało.Ogarnij sie troche,ledwo wszedles na serwer i mi bana dalaes a ja odrazu wrzucilem ss'y ale ty zapomniales o tym zeby zobaczyc na forum.
dobra nie robcie spamu:L) i koniec klotni;p
devil to mlody admin jeszcze niedoswiadczony, trrikowi juz kara minela wiec luz.
close